Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 05/05/18 i alle områder

 1. 2 poeng
  Tar en liten fredags like gjerne . Som dere vet , har jeg ordnet ny innkjørsel . Det var en god investering uten tvil . Men det ble og en solid opprydning og da er det greit med en bil som har hengerfeste . En gnudd Tredalhenger og bil klar : Gammelt men skal og brukes : Så idag: Etter å ha skrudd TDS , fant jeg ut at min bil måtte ha en strekk. Vi skulle ut å spise meg , kona og minstejenta . Og det er lenge siden vi hadde kjørt 535 alle sammen , så nå var det på tide . Så jeg fant ut at jeg måtte ta den første vasken på den nye plassen . Deilig å stå i fred : Og jeg fikk tørket den og polert opp felgene pluss plastfornyer . Så da var den klar for familytrip: Er når jeg ser dette bildet ,at jeg sverger at denne skal aldri ha oransje blinklys 😀😀/ Ren bak og gitt : Tilslutt dette tatt fra terasse : Ble noen få mil med familien og e34 tur er jo alltid koslig .
 2. 2 poeng
  Folierte listene i høyglans sort i kveld, ble mye bedre! #HateChrome
 3. 1 poeng
  Ron Jeremy

  Rammeløse vinduer om vinteren

  Har hatt dette på 3 biler, men dette var tilbake til 90 tallet med E36 coupe og cabriolet. Det er mer av et teoretisk problem enn et problem du vil slite med. Hvis vinduet fryser å ikke går ned, er det ikke noe stress. Vinduet vil forsøke å gå ned, men har aldri opplevd at en motor til vinduet har brent eller at heve senke funksjonen blir skadet på noe vis. Neste gang vil vinduet gå ned som vanlig igjen. Webasto er relativt dyrt å ettermontere, alt avhengig av hvor originalt du ønsker det. Men du er nok ganske presis ifht estimatet ditt. F34 er flotte biler, mye praktisk BMW og plass for pengene.
 4. 1 poeng
  liffi

  Leiv’s macaoblue E34 M5

  Vill tro den blir bra med polering ja, men mye av disse ripene er dype, typ helt igjennom. Snakket med lakkerer i stad, så jeg bare flekker den opp en så lenge. Er alt inni og under som er under prioritering fremover skal en tur på CCN i oslo på søndag å titte. Tar da med M5’n! Den har sin sjarm selvom den er litt sliten !
 5. 1 poeng
  Jeg har en tendens til å handle (bokstavelig talt) før jeg tenker. 🙄 Planen var vel å bruke de som vinterhjul, men det finnes ikke (stjernemerkede) vinterdekk i disse dimensjonene, og det er for stor forskjell i bredden til å kjøre med fire like dekk. Og der fikk vi svar på det. Takk @Mathiseen, jeg prøvde å google meg frem til et bilde, men det nærmeste jeg fant var en hvit med denne looken. Jeg vet ikke helt hva jeg synes, men det så definitivt bedre ut enn jeg hadde trodd på forhånd. Jeg så først bilde på mobil, og tenkte at det var ganske stilig, men når jeg nå fikk det opp på større skjerm ble jeg litt mer i tvil igjen. Det spørs om det blir gjort, men det er jo absolutt en god tanke, og heller ikke en helt uaktuell en. Jeg er vel kanskje litt enig med Mathieesen om at den nederste diffuseren gjerne kunne vært litt større, og da helst gått rundt eksosen.
 6. 1 poeng
  awt

  Rammeløse vinduer om vinteren

  Jeg vil ikke kalle det et problem, men ja, det kan hende at vinduet fryser fast og ikke går ned. Når det skjer bør man være litt forsiktig når man åpner og lukker døren(e), slik at den kommer bak pakningen slik den skal. Jeg har hatt to biler med rammeløse dører, og opplevde dette veldig få ganger. Jeg synes utseende med rammeløse vinduer veier opp for dette "problemet" uten problem, og kunne fint hatt det igjen.
 7. 1 poeng
  Daniel.

  Den store finn.no tråden.

  Tøff sak https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=119716311
 8. 1 poeng
  Facelift alcantararatt montert
 9. 1 poeng
 10. 1 poeng
  blir litt spesielt syntes jeg, hadde diffuseren vært større kunne det nok blitt pent (si ifra om jeg skal fjerne bilde)
 11. 1 poeng
  arildopc

  Nye sommer dekk til F10

  Jeg har kjørt på Assymetric 3 nå i 1 måned snart og veldig fornøyd. De er veldig presise og gir en god kjørefølelse. Ingen sporing i det hele tatt. Jeg kjører standard profiler på 19*8,5" og 19*9,5" felger. Støyen er ikke så ille, men på grov asfalt støyer disse også som alle andre gjør, men MYE mindre enn RFT bridgstone og Continental dekk jeg har hatt. Det er mer støydempingen i bilen som avgjør der. Nå kjører jeg F31 og den har jo hjulstøy som mellomnavn så....
 12. 1 poeng
  larserso

  Nye sommer dekk til F10

  Det var visst assymetric 3. Jeg skal ha første tur utenfor tettbebygd strøk i dag så kan melde tilbake da. Sporer null på småkjøring, men må få litt hastighet før jeg kan si noe om støy. Veldig bra så langt.
 13. 1 poeng
  https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=118995857 Fy flaten så fin denne var. Såpass fin at jeg logget meg inn på appen til Norsk Tipping og hev inn en kupong både på Eurojackpot i kveld og Lotto i morgen BMW har virkelig fått det til med M4 altså, fantastisk lekker.
 14. 1 poeng
  Ron Jeremy

  Tråden om BMW-nyheter/rykter/snakk etc.

  Jeg elsker chassi til i8, mens deler av interiøret syns jeg begynner å bli litt datert og lite gjennomført. Det er vanskelig å lage noe cutting edge om dagen, hvertfall som hybrid, dagens wow effekt blir fort til gårdsdagen middelmådighet. Men salgtallene for denne modellen var vel kanskje aldri skrudd i været på forhånd? Den takløse varianten er flott, skulle bare ønske den var helelektrisk - det hadde gjort den mye mer helhetlig.
 15. 1 poeng
  RF91

  L.E & J.E`s e46 320i coupe

  Mykje morsomme oppgraderingar her, ja 😁
 16. 1 poeng
  Jeg skal ikke påstå jeg har brukt Google sin tjeneste altfor mye, men det lille jeg har brukt den har jeg syntes har vært ganske bra. Jeg har ikke sammenlignet med BMW sitt de gangene, men det tror jeg jeg skal begynne å gjøre. Om det er samme data er det jo ingenting som er bedre, men med tanke på hvordan BMW sitt system til tider er, har jeg min tvil. 😛 Jeg brukte en plast-sak, slike man bruker til å demontere interiørlister med. Gikk overraskende lett av, og limrestene kunne man bare plugge av med fingen. Blank sort ja. Hadde blitt helt feil om denne plutselig skulle være i karbon. Billigere ble den også da. 😛 Det som er synd med slike merker, er at de har en tendens til å bli spylt av med høytrykkspyleren, og det er det jo ingen som kan gjøre noe med. 🤪 Tok noen raske bilder i dagslys i ettermiddag. Mangler enda sorte rails. men håper på det også kan bli gjort en gang. Blir nok også å bytte til 20" når vi skal til Tyskland å hente campingvogn.
 17. 1 poeng
  Plutselig er vi i mai og jeg hadde planer om Bmw Car club treff i Oslo men,,,,har ikke sjans til å få det til i år pga jeg pusser opp ute ,samt at bilen til Mini må gjøres ferdig . Dessuten stiller jeg ikke ut en bil med klarlakk flass på forskjerm osv. Men håper at de jeg har blitt kjent med her inne ,at vi kan møtes senere i sommer .:). Så fort jeg er ferdig med tds ,skal jeg vie mye tid på denne som innebærer ,komplett lakkrens ,voks ,småflikk av lakk , kanaler som skal få ny bodyskjuts og lakk . Ja koseting og selvfølgelig kjøre masse
 18. 1 poeng
  Antar de får data fra google, synes google maps stemmer ganske bra med RTTI i bilen. Så dataene skal være ganske bra oppdatert. Google har jo et fortrinn med alle enheter med android sikkert bidrar med slik info hele tiden automatisk Vi stoler blindt på RTTI på ferieturer til Polen, har spart utrolig mye tid i kø med denne informasjonen og at den stadig endrer rute til kortest tid til mål.
 19. 1 poeng
  turbojugen

  ehaugsnes' e46 330cd

  Prøvde en bakfelg og et ordentlig kamera! Må si jeg ble fornøyd med hvordan det ble 😃😃😃
 20. 1 poeng
  johnja

  E32 740 il

 21. 1 poeng
  M-jakob

  Biltreff tråden Hall Of Stance

  Var en liten tur innom Street Meet i dag. Treffet var rett ved Torp Sandefjord flyplass og er også parkering for Dakota flyet. Treffet er vel TBG Stance som har og var en fin blanding av forskjellige merker. legger ved et par bilder jeg tok. Bare å legge inn hvis andre har noen bilder.👌👌
 22. 1 poeng
 23. 1 poeng
 24. 1 poeng
 25. 0 poeng
  Gabz

  Idiotparkeringstråden!

Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00