Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 08/05/18 i alle områder

 1. 4 poeng
  Ikke tatt idag men tok en liten kjøretur forrige/denne uka. Ble gjennom Sustenpasset og Grimselpasset i sveitsiske alper blant annet . Totalt en meget rask tur fra Tvedestrand til Nice og tilbake. Totalt 5860km på 5 dager. Spontantur siste uka i ferien. 😊 på hele turen var alpene i Sveits høydepunktet med turen fra Nice til Grenoble som en meget god nr2. Fikk også dratt M4en godt ut på autobanen.
 2. 3 poeng
  På tur! Spotta et par kule ting i dag:-) Dansk BMW carclub bil på museumet på Rjukan. Liten tysker inne i museuemet. Og denne vakre 326 (1936) her ved Seljord og nei, så ikke sjømonsteret:-)
 3. 3 poeng
  Endelig er MC tilbake etter 3 mnd, tar tid å skaffe deler til 20 år gammel sykkel. M5 har fått selskap i garasjen.
 4. 2 poeng
  KevinE39

  BMW E39 rolling project

  Merke: BMW Modell: 5-serie (E39) Karrosseri: Sedan År: 1997 Som det står i tittelen, så hadde jeg planer om å bytte farge på min E39. Min aller første bil var en BMW E39 523i '96, og hadde lenge planlagt å gjøre en del med denne. Som lærling var det ikke store inntektskildene jeg hadde, men når jeg hadde råd, bestilte jeg diverse M-deler, coilovers og et sett med nye felger. Denne 523i'n kjørte jeg med i 1 1/2 år, før jeg virkelig bestemte meg for å lakkere bilen i en annen farge som jeg forelsket meg i. Jeg fikset et par dører, og et nytt panser som jeg pusset ned, men så en dag ble det bråstopp (bokstavelig talt)! 18.mai 2018 var jeg i en trafikulykke (front mot front), hvor begge bilene ble vrak, og jeg måtte finne meg en ny bil. Rammevangen hadde gitt etter, og flyttet seg ca. 15-20 cm over mot høyre. Etter en stund fant jeg en ny E39! "Desverre" var dette automat, men det var 2,8L og et bra utgangspunkt for planene jeg hadde. 528iA'n hadde allerede front og bakfanger montert, samt speiler! Det ekstra lille plusset var jo selvfølgelig takluka.
 5. 2 poeng
  Noen få bilder i litt bedre lys. Dog da fortsatt kun tatt med mobilen.
 6. 2 poeng
  Et lite stopp før kattevasken skal taes. Her avbildet med nødfelger og dekk, da bilen reagerte på nytt merke dekk til de vanlige felgene...
 7. 2 poeng
  Det har du helt rett, @papertiger. Hadde nok ikke gjort så mye, så fort hadde det ikke vært for dere gutta inne på bimmers:)
 8. 2 poeng
  Når unger og bikkje er på ferie! Og kona vil på campingtur og jeg vil på biltur....
 9. 1 poeng
  flobben

  Del hva du støtte på - en "spotte"-tråd.

  Naboen min har handla seg ny bil, har ikke fått snakket med han ennå, men er en lp560-4 så vidt jeg kunne se.
 10. 1 poeng
  awt

  Del hva du støtte på - en "spotte"-tråd.

  Denne har gått rundt her noen år, uten at jeg har tenkt noe særlig over det. Aner ikke om motor og/eller drivverk er skiftet ut en gang eller fem, men nærmere 900K km på en e65 er likevel godt gjort vil jeg si.
 11. 1 poeng
  Ron Jeremy

  Tråden om BMW-nyheter/rykter/snakk etc.

  Denne er ikke offisiell, kun et utkast som sies å ligge tett opptil originalen. Som vanlig kommer sedanene først, begynner vel produksjonen Q4. Spent på hybrid versjonen, så håper jeg endelig BMW har klart å adressere hjulstøy i en 3 serie...
 12. 1 poeng
  Takker! Venter enda på pæresokkler som passer til coupelyktene.. Får dem forhåpentligvis over helga 👍 Fått gjort litt da 😊 Nye skiver og klosser rund baut. Tenker meg nedover til Vålertreffet til BMW CCN i September, så da er det greit at bremsene funker tur-retur 👍
 13. 1 poeng
  Frode D

  F80 M3 San Marino blå | Bilder

  Igår gikk jeg over førerstol, midtarmlene og ratt med rens. Og etterpå fikk alt av skinn innvendig et runde med fuktighet. Swissvax Leather care kit som ble brukt Syns det var mye dritt i førersetet på ett år. Setene ble som nye (ikke at de var så verst i utgangspunktet ) Idag bærer det over til Tønsberg og treffet Slammed Intervention i morgen. Første skikkelige treff i Norge med bilen.
 14. 1 poeng
  I går ble de originale Bridgestone RFT-dekka byttet ut med Vredestein Ultrac Vorti i original dimensjon på 19” - førsteinntrykket etter lufttrykksoptimalisering og både motorvei- og landeveiskjøring noen timer innover fra Stavanger til Ryfylke idag er at det er en stor forbedring i både støybilde, sporing og komfort. Don’t mind the dirty wheels, blir dekk- og felgvask neste uke!
 15. 1 poeng
  Ser ut som skuffen i nattbordet til min mor.
 16. 1 poeng
  Gorg

  Gorgs fototråd - San Marino Blå M3 F80

  Snakker om marginer
 17. 1 poeng
  Nytt garasjebilde
 18. 1 poeng
  Digger dette bildet 😍
 19. 1 poeng
  For å komme med en oppdatering av saken her for ev. andre som søker svar på samme problemstilling. DISA-ventilen på innsuget, den bør tas ut og sjekkes. Svært enkel å ta ut. O-ring som tetter mellom ventil og innsug bør skiftes, vanlig at det kommer falskluft inn her. Start motoren og la den gå på tomgang, DISA-ventilen skal lukke på tomgang. Ved å gi litt gass skal ventilen åpne. Dersom DISA-ventilen ikke lukker på tomgang så sitter enten spjeldet fast, eller membranen i vakumklokka er gåen slik at man ikke oppnår vakum nok til å lukke spjeldet. Jeg skifta membranen og DISA-ventilen var oppe å gå igjen. Feilsymptomene jeg har hatt er helt vekk, bilen kjennes som man kjører i nedoverbakke i forhold til tidligere, ujevnt drag i motoren ved full gass er vekk og drag opp mot fullt turtall har jeg fått DISA-ventilen er kostbar fra BMW, rundt 3000kr. Brukt DISA-ventil er ikke å anbefale. Bedre å kjøpe Rep-kit. Du får både nye membraner, rep-kit på spjeld og alt sammen fra https://vanos-bmw.com/.
 20. 1 poeng
  lagunilla

  F30 - knirking

  Staget er merket med rød, de blå er der skruene sitter. Sjekk om de er løse.
 21. 1 poeng
  lagunilla

  Er det dumt å kjøpe F11 med N47 motor

  Jeg er ikke ansatt hos BMW, men Bilia. Stor forskjell. Trådstarter spurte et spørsmål, og jeg svarte og delte min erfaring som BMW mekaniker. Ser du seriøst noe gærnt i det? Hvis alle skal holde kjeft, hva er da vitsen med forumet?
 22. 1 poeng
  morkan

  Del hva du støtte på - en "spotte"-tråd.

  En god start på dagen når du kan ligge bak denne flotte klassikeren noen kilometer på vei til jobb i dag morges😁
 23. 1 poeng
  lagunilla

  X3 F25 - dashbord lyser som juletre...

  Dessverre så kommer vi til å se massevis av F25 med samme sympton. Synes 25 000 er billig i forhold til jobben og deler. Hos oss koster det nærmere 40-45kkr. Sånn ser kabelpølsa ut:
 24. 1 poeng
  patorger

  X3 F25 - dashbord lyser som juletre...

  Ja...da var feilen funnet. Det er vist et problem på enkelt av disse F25 at vannet fra frontruten dreneres slik at vanne treffer en kabelkveil. Over tid får denne kveilen skader som følge av spylervæske med sprit etc - så blir det kortslutinger i kablene. Kostnad 25k!! ....da blir det nok ikke noe bil til ferien. Bilselger har vrient med å få tatt avgjørelser.... Fikk nemlig bekreftet at verkstedet som tok kontrollen klarte å få bilen ferdig til ferien 11 juli! Har bedt om en plan- og forslag hvordan vi skal få ordnet dette med selger- men har fått til svar at "skal se på det i løpet av uken" - da går jo toget for sommerferien og hele dritten.... Uansett hvordan du vrir og vender på dette så er det bilforhandlerens problem og få det fikset - og så blei det også nå da mitt problem med at bilturen i sommer kan gå "åt skogen" - grusomt å ikke kunne bare betale for reparasjon og kreve pengene tilbake etterpå....
 25. 1 poeng
  Takk for det Paul Robert 😀 Ja nå gleder jeg meg skikkelig til årets tur 👍
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00