Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 10/27/18 i alle områder

 1. 3 poeng
  systomen

  Systom's E46 330cd

  Endelig klar i Norges Varemesse, etter en hektisk dag i går. Mista leppa på tur nedover, så den trenger noe rep når jeg kommer hjem igjen🤨 Stikk innom å si hei!
 2. 2 poeng
  Fredrik 90

  Tråden om BMW-nyheter/rykter/snakk etc.

  Det jeg synes er fasinerende er hvordan enkelte kan sitte på ett lite forum i Norge, i ett helt ubetydelig marked som Norge å mene at strategien til BMW er helt feil og at forsknings sjefen til BMW tar feil. Nå må vi glemme hvordan situasjonen er i Norge, nå må vi se Europa og ellers det globale bilmarkedet under ett. Per dags dato så selges det 1% elbiler i Europa (inkludert Norge), en prosent dere!! Innen ett lite tiår så skal dette altså snu helt rundt? Hvor kommer all denne strømmen fra? hva med infrastrukturen? Hvor skal råvarene til batteriene hentes fra for å kunne lage hundrevis av millioner elbiler? Det er nesten bedre å tro på julenissen! Hvorfor skal Fröhlich blande seg i markedsføringen til BMW? Han er da vitterlig ansatt i BMW konsernet til helt andre oppgaver enn å «selge dieselbiler» slik dere hevder. Han er ansatt til å lede utviklingen til BMW og den ledes i den rettning at fossilmotoren (det være seg både diesel og bensin) skal være dominerende også i tiåret vi går inn i. Slik dere fremstår for meg så er Bosch, BMW, Mercedes og alle andre som satser på diesel en gjeng med amatører. Jeg synes dere skal sette i gang å skrive mailer og sende dem nedover i Tyskland, de har ett å annet å lære tydeligvis. Politikerene sier at fossile biler skal forbys fra 2025 og 2030. Alle som har levd en stund og fulgt litt med i politikk vet at det som politikere sier stort sett er like troverdig som en italiensk lommetjuv er til å stole på. De juger og lover, pynter og sier det som de tror velgerne og pressen vil høre om. Men det er klart, politikere har jo veldig god greie på bil og hva som rører seg i bilindustrien. Det er jo bare å se tilbake til 2007 det når de oppfordra alle til å kjøpe diesel for det var bra for miljøet. Her har du gutta som har gjort hjemmeleksa si 👍 Vi har diskutert dette så mange ganger, stort sett kun oss tre til fire hver eneste gang. Og like sikkert som morgendagen er at vi blir nok ikke enige denne gangen heller. Vi kan synse og mene noe til vi blir blå i trynet, men tiden vil vise hva som skjer.
 3. 2 poeng
  FredrikE24

  Motorsykkel tråden på bimmers

  Mitt siste innkjøp, en K100RS 16V som ikke gikk.. Viste seg å være vann i bensinen. Var ment å være et vinterprosjekt. Slik gikk det jo ikke i det heletatt. Verksted hadde konkludert med at innsprøytningssystemet var kaputt. 5 minutter etter at den ankom garasjen på henger, så var feilen funnet og ytterligere 10 minutter gikk før den startet og gikk som en kule Jeg rakk imidlertid å bli veldig glad i sykkern. Eid av en mann i pensjonistalder, og fikk den til en grei pris. Gått snart 125 000km nå, går som en klokke Kjøpte den på 122 900km så har jo blitt noen mil alt, og det på ganske kort tid. Kjøpte den i midten av Oktober tror jeg Det går imidlertid mot vinter og vinterskyssen har vært ute en tur fra sommerlagring. Vindskjermingen i form av alu.plata i fronten er montert, og den er nydusjet med ACF-50. Nå kan vinteren bare komme
 4. 2 poeng
  lagunilla

  Tråden om BMW-nyheter/rykter/snakk etc.

  Fikk inn denne idag på jobben. åp
 5. 2 poeng
  Slavearbeider'n

  Pris på E46 M sport utgave

  Bilder sier mer enn tusen ord....
 6. 1 poeng
  eirikbg

  Eiriks E38 740iL

  Selger huset så må ta en pause mens jeg bygger nytt. Skal senkes før jeg flytter. Hjelper på motivasjonen.
 7. 1 poeng
  michaelskare

  BMW F11 drivlinje feilmelding - hjelp!

  Kjørte en veldig kort tur, men skal ta den en litt lenger tur i morgen. Takk for svar!
 8. 1 poeng
  Daniel.

  Den store finn.no tråden.

  Tøff blåfarge https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=132539815
 9. 1 poeng
  I dag fikk jeg erta på meg en Lamborghini Huracan Spider, fikk tatt et par drag, overraskende hvor bra diesel kjerra hang bak selv om han stakk ifra Fikk tommel opp av en litt forvirra kar etterpå Fikk også prøvd 0-100km/h med clutch stop montert. Ble en del bedre. Ikke målt med høy-nøyaktighets GPS men "corrected speed" fra bilen som er sånn ca 1-2% fra GPS hastighet. Her klarte jeg 6.0s på det beste tidligere. Da motordekselet ser ganske trist ut, tenkte jeg å prøve meg på og friske det opp litt selv. Synes det ble ganske bra! Før og etter:
 10. 1 poeng
  sveigis

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  En liten tanke her og overhode ikke ment å henge ut noen her som sikkert eier disse bilene o l. Og hva gjelder tankene mine? Jo Tesla eiere og føreren rundt denne bil . Er disse førerene av disse nåtidens svinkjørere /frekkiser i trafikken? Til tider ser jeg en så idiotisk kjøring at jeg blir målløs. I løpet av denne uken har jeg vært utfor hvertfall to episoder ,der jeg har vært så forbannet at jeg blir kvalm. Eks 1: -Kjører på to felten og skal forbi en Tesla som ligger i 80 der der er 100,han gasser på og slipper meg ikke forbi. Han fortsetter og kjører ut foran meg i venstre filenog ligger å rir i 90 og ikke pokker om jeg kommer forbi. Sånn holder han på hele veien fra Sørlandsparken til godt å vel Lillesand. Eksempel to : Igår var jeg ute og kjørte et ærend. Måtte innom butikken og skulle rygge inn på parkeringen som var ledig .Plutselig kom der en sånn fuckings elektrisk satan og kjørte rett inn på plassen ,selv om han så jeg skulle inn der. Sa det til han:Frekk liten faen du !!!! Fikk da til svar :Først til mølla gutten min ! For en dritt tenkte jeg . Tenkte at jeg skulle sagt til han :Den som tar min parkeringsplass ,får et balltre langt oppi hullet han bruker ,når han skal på dass;) Hvertfall jeg føler disse førerene av den type bil ,har fått litt av det ryktet Bmw eiere hadde før. Og la det være sagt,jeg er tålmodig både i trafikk og privat
 11. 1 poeng
  caebab

  E34 manuell girkasse på e32 730ia?

  Herlig! Da skal jeg være på utkikk! Takk for svar
 12. 1 poeng
  Ron Jeremy

  Tråden om BMW-nyheter/rykter/snakk etc.

  Hvis jeg var Klaus, så ville jeg også solgt et produkt som de kjenner godt til, er ledende på og som de tjener penger på. Men det er dessverre bare markedsføringspjatt, ikke nødvendigvis for å selge deg en dieselbil i 2030, men for de som ser etter bil idag/imorgen/og i overskuelig fremtid - les: så lenge BMW fortsatt tjener mer penger på å selge fossilt enn elbil. Kan de gi en potensiell kjøper trygghet i et produkt, forsøke å fremtidssikre det ennå noen år, så har Klaus gjort jobben sin. Men politisk er dieselen døende, det hjelper ikke hva Bosch ønsker, eller Klaus håper på. Eller hvor mye Angela merker forsøker å forsinke utfasingen av fossilt, folk generelt velger stort sett bensin om de skal ha fossilt, noen velger hybrid og eller ren el. Dieselen i personbiler, er isolert sett dødende. Se bare på tilstanden til de fossilene motorene, de får pustehjelp, men er astmatiske og ekstremt kompliserte for å tilfredstille rigide miljøkrav. Fossilt er som en pasient i kunstig koma, avslutt lidelsen til dem, de har utspilt sin rolle - de vil bli sett på med romantiske øyne av oss som opplevde glansdagene. Men nå er det nok likevel nok, VW kan ta æren for å avslutte livsløpet til diesel - kunstig tidlig, men når steinen ruller - kan den ikke stoppes, farten vil bare øke. Industrielt har elbilen kommet opp på et akseptabelt nivå nå for oss konsumenter, de neste 2-3 årene vil utfasingen fortsette, men med andre metallegeringer. Faststoffbatteri og industrialisering av dette vil nok ikke komme opp på en nivå som BMW og andre produsenter vil "like" før nok et tiår har passert, innen den tid vil det bli omtrent som med tobakk. Fossilbilen vil oversvømme de fattigere områdene av verden, før den etterhvert vil dø helt ut. Hvor mange prosentandeler som kjører hva, er egentlig uinterresant for oss her oppe, de som fremdeles må/vil kjøre fossilt består av nisjer og enkelte med særinterreser/lommebok. Majoriteten i 2030 - her i Norge vil kjøre ren eldrift. Enig, M performance er som en slags erstatning for M tec i gamle dager, hvor man kunne komplimentere med bl.a spoiler på kofferten. Det handler om å selge og tjene penger å skape en ny nisje over M, for å personifisere og skille seg ut fra mengden. Enkelte av disse produktene er ok, her på nye X5, som ser fantastisk ut som originalt, blir det bare påtakelig og unaturlig. plasten koster omtrent det en i3 koster, så jeg ser ikke helt greia. Jeg har sikkert blitt for gammel YOLO!
 13. 1 poeng
  Fredrik 90

  Tråden om BMW-nyheter/rykter/snakk etc.

  Synes de M-Perfomance delene så kjempebra ut jeg, ikke for mye og ikke for lite. Forøvrig sykt kult med skikkelig offroad dekk på en bil som X5. Sikkert ikke noe godt å kjøre på men tøft var det uansett Jeg så denne artikkelen i dag: https://www.tv2.no/broom/10152317/ BMW sin forsknings- og utviklingssjef, Klaus Fröhlich går ut og sier at dieselmotorer fortsatt er ett satsingsområde for BMW. Han går så lang som å hevde at selv i 2030 skal BMW produsere fire og seks sylindrede motorer. Videre hevder han at i 2030 skal fortsatt 85% av alle bilene BMW produserer ha fossil motor. Jeg husker for noen år siden at en ganske aktiv profil her inne argumenterte sterkt for at innen 2025 så ville BMW så si kun produsere elbiler. Vel, BMW sin ledelse har ett annet syn på saken og godt er det.
 14. 1 poeng
  Walkabout

  Tråden om BMW-nyheter/rykter/snakk etc.

  Veldig "søt" liten vindusvisker bak til en så stor bil Nye X5 er lekker!
 15. 1 poeng
  e30 tic

  BMW E-30Turbo

  I helga har vi rigga opp på Oms
 16. 1 poeng
  Ikke ofte jeg legger ut mobilbilder av bilen, men her er et som faktisk er tatt idag. 😁
 17. 1 poeng
  Ute på sin siste tur med sommerlissene
 18. 1 poeng
  Fredrik

  Fredriks alternative bimmerstråd

  Batteriet og softwaren som styrer batteriet og bilens andre elektriske komponenter er det virkelig nye i moderne elektriske biler og Tesla er uten tvil helt i front på dette området. En elektriske sporvogn ble forøvrig utvklet allerede i 1879 av Werner von Siemens til bruk som en demonstrasjon for den nye teknologien i Berlin. Konseptet var såpass vellykket at allerede et par år senere åpnet den såkalte Gross-Lichterfelde banen som gikk på en ca. 2,5 Km lang del av Berlin-Halle linjen (også kalt Anhalter Bahn). Omtrent samtidig åpnet Volk's Electric Railway i Brighton i England (ca. 1,6 Km), som også var basert på Siemens konsept. Gross-Licherfelde banen var i bruk til 1931, mens Volk's Electric Railway stadig er i bruk som museumsbane. Ergo kan man si at elektriske fremkomstmidler grunnleggende er en ca. 140 år gammel teknologi... Alpine A110 er en temmelig artig sportsbil med midtmotor som vi har skrevet ganske mye om i tråden... Ellers kom jeg over denne kanalen som sikkert er interessant for noen.
 19. 1 poeng
  Marius2002

  Pris på E46 M sport utgave

  Men da er det ikke 95% rust da , ikke 99% engang Personlig ville jeg ikke skrevet %-vis rust i en annonse, det er bare misvisende. Ta heller bilder av hvor det er rust og så får en eventuell kjøper vurdere det selv. Hiv opp bilder, så blir det enklere å dømme. Men uten videre tipper jeg 30000,-. Jeg vet ikke om han får den for 80000,- for den, E46 med dieselfirer er kanskje dessverre mindre og mindre attraktivt, mens bensinrekkesekserne motsatt. Her er en 325IX med ryddig servicehistorikk og 230000km til kun 40000,-: https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=131460538 Og her en 320d M-Sport til 25000,- https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=128309165 29000,- https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=131381069 50000,- (men denne har ligget lengst ute av alle E46 320d fra 2002-2004) https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=123703618 Så har du Facebook-heltene som tror de kan få gull for samme: https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=131412434 Jeg tenker umiddelbart at 30000,- er en fin pris om bilen er i teknisk god stand og rusten ikke er overveldende.
 20. 1 poeng
  Frode D

  F80 M3 San Marino blå | Bilder

  I forrige uke var @Gorg i Bergen en tur og da møttes vi for å ta litt bilder. Hyggelig å hilse på, og utrolig flotte bilder
 21. 1 poeng
  Marius2002

  Pris på E46 M sport utgave

  Vel, siden 1/20 av bilen er rust, så tror jeg ikke markedet er villig til å gi mer enn 13000, knapt 17000 hvis den av en eller annen grunn er EU-godkjent i to nye år. Med så mye rust er den klar for huggern eller en større restaureringsjobb.
 22. 1 poeng
  Klar for avgang Banekjøring-dokumentasjonen er klar. Selvfølgelig på blod-tysk Verdens fineste dag å kjøre på! Tankestopp Tananger. Møteplassen hvor vi treffer Stavangergutta på andre turer. Ingen som møtte meg denne gangen Så var det å vente her. De åpnet på slaget 17:59 I am in! Flott solnedgang. Ikke sant, @awt? Omsider kom båten også. VIP-plass, of course! Kakset meg til en forrett! Og et main course Legg merke til den ekstremt lave mengden chips. Opp og hopp! Klar for 1000 km, og 10.5 teoretiske timer til Spa i Belgia Rart å kjøre ut av ferja når det var beksvart i Danmark. Lysnet til etterhvert. Elendig transportselskap. Gjennom drittlandet før kl. 10! Sannheten er hard å svelge @danskiii! Finfin dag i dag også For en nerd. Fuel stop en eller annen plass i Tyskland. Her snakket jeg med en norsk haiker! Hadde han ikke luktet sur krabbe så hadde jeg kastet han med meg rett inn i teinen. Sol og 27.5 grader Dumt skilt! Belgien! Spa Der var vi fremme på Radisson Blu Palace Hotel i Spa-sentrum! Etter 9 timer, 1000 km og 2 stopp Gratis parkering rett utenfor hotellet. 18 euro for å parkere i parkeringskjelleren. Superfint rom Ut på middag med Michael og familien Alle bestilte Belgian Burger Fikk litt mer chips her. Kjempegod! Senere var det mer øl-ing i hotell-baren. Kjempehyggelig kveld Neste morgen, sjekket ut og kasta baggen i hengekøyen Fikk låne meg et par kjøre-hansker av Dieter! @awt og @andreaskarm har sagt de tar livet av meg visst jeg faktisk kjøper kjørehansker, så jeg håper det var greit å låne Inn på litt frokost før avreise til banen. Arme riddere faktisk! Ikke værst 2 minutt ned i gata var det en bensinstasjon med selvvask som åpnet 07:00. Perfekt timing. Med varmt vann i høytykken faktisk. Vi nermer oss banen, og CSLen til Michael er tørst Denne er blodstrøken og har kjørt 40.000 km. Han hadde kjøpt seg blå Endless-bremseklosser for anledningen. De kvein som juling! #becauseracecar Bilen har også understell fra Öhlins. Fremme ca. 07:45 og nyter soloppgangen Det var 2 andre E46-brødre Kjekt du møtte opp i siste liten @fxslin! Herlig stemning. Her har vi sjekket inn og fått oss startnummer! Vi fikk også ordnet slik at vi havnet i samme gruppe. Lurer på når jeg skal fjerne disse Solen står på! CSL. Mye kjekke leketøy. To stk. GT3 Touring faktisk. Gjør oss klar Sjekker dekktrykk og moment på hjulbolter. Porsche-heaven her også, akuratt som på Nürburgring. En GT3 og en GT3 Touring. Ser unektelig moro ut med en X-Bow GT3RS og GT2RS, naturligvis eiet av samme person. Hyggelig å menge oss med Porsche-klubben. Dieter kjører en gul 996 GT3, men den ble ikke klar denne sesongen. Første gruppe er ute å kjører. Ser sånn passe gøy ut En E36 M3 "GT" som kjørte utrolig bra. 7:17.55 på Nordschleife er jo ganske utrolig Tikker seg kalde etter de første rundene! Fy flate for en morsom bane Og rask! Det er kun 3 skikkelig harde bremsepunkt, resten er bånn fis og puse-bremsing. Det er fort gjort å kjøre for raskt opp den kjente Eau Rouge. Der er det temmelig bratt både opp og ned, og går raskt! Der er det om å gjøre å kjøre så nære veggen som mulig, for så å pyse-bremse litt, kaste deg ned i bakken og pyse-bremse litt på vei opp Skamgøy! Strøken. Her har vi Eau Rouge Høydepunktet hver runde Mellom hvert heat var det ca. 1 time pause. Nok å titte på i mellomtiden Michael fikk hjelmen sin airbrusha for anledningen Ble kult! Jeg hadde også planer om det, men fikk ikke tid. På griden Bytte av kjøregrupper. En gruppe kjører inn samtidig som neste kjører ut. Veldig pyntelig En splitters ny Alpine A110. Gøy å se. 250 hest og 1100 kg aluminium. Det var 2 stk. 1M på trackday. En var i vår gruppe Heftig S2000 på vei ut. Bros! En enorm Audi-et-eller-annet! Greit å ha kontakter i Porsche-klubben! Fikk stjålet oss noen stoler med grei utsikt GT3RS og GT2RS-eieren kaster seg fra bil til bil Heeelt gjennomvåt av svette. "You have to attack!" skriker han på tysk Rå bil! Og lyden er så dyp og barsk! 700 hp Kul "livery" Synd vi ikke havnet i samme gruppe @fxslin. Heftige bobler til pynt. Pokal og champagne til pynt. Tror ikke det var noen kåring i noen av gruppene. Jeg fikk ikke så utrolig mye med meg i den tyske "Driver's Briefing" 1Men i vår gruppe. Vi hadde noen fighter med denne her Boksen ved det gamle depoet. Eau Rouge. Justerer dekktrykk rett før vi kjører ut CSL på vei ut Denne runden hadde jeg med meg Dieter, som kan banen inn og ut med sin 996 GT3. Det var skikkelig gøy å få instruksjoner og få nailet plasseringer. Mange vanskelige pyse-bremsesteder da Michael er raskere enn meg i CSLen, så denne gangen fikk vi ikke parkert sammen Tok oss en ulovlig(?) tur til det gamle depoet, hvor bilene kysser veggen før de kaster seg ned i Eau Rouge. Utrolig gøy å være her Heisann! Rett ved siden av stål-veggen-of-death hvor jeg stod mesteparten av tiden. For et trøkk fra bilene Meg og Michael En Mercedes som havnet i sanden. Fikses lett med en slegge. Gjengen Audi-trollet. Strong wing-game Det tok jeg ikke bilde av, men her ser dere Porsche-gutta blåser bremsene rene med trykkluft. Hadde vært gøy med karbontak, @Gorg? Flott utsikt over banen. Nydelig område rundt også Smågammelt bilde Det er Eau Rouge. Flotte folk og flott dag! 26 grader og kjempesol! Siste rundene vi var ute så prøvde vi å kjøre mye sammen, og det var ufattelig moro Han nådde 230 på langsletta, men jeg nådde bare 200. På tide å få gang på CSL-i-fise-ringen! Siste chill før avreise. Kul hjelm Lar adrenalinen koke ned mens vi titter litt på de andre som kjører. Takk for laget, Michael! Helt rå dag Dekkene fikk kjørt seg hvertfall Bilen var tørst! På tide med V-Power Racing 100 Etter tanking kjørte jeg 6 timer non-stop til Hamburg Her ventet kebab i Hamburg(?) Burde hatt hamburger i Hamburg, men det kan vi ta neste gang Funky hotell over parkeringskjelleren. Snarveier til storbyer. Enda mer bensin Startnummer på Gøy å hilse på @awt på tur nok en gang! Men han kjørte av Autobahn med en gang han så meg. En eller annen plass i Danmark Øl-vann, med enorme mengder kullsyre! Fikk hvertfall vasket midtkonsollen. Koser seg i sola Kattevask hos Washngo i Ålborg Fremme i Hirtshals. Fjonge solnedganger på turen Kjekken Jeg vant to(!) flasker vann! På ferja var det hundrevis (ca.) av elektriske Fiat'er. Lugaren med finfin utsikt. Helt klin-kokos alene i baren! Klin-kokos alene på restaurant. Det var ikke mye selskap i min rak-ryggede date. Forret. Og 250 gram kjøtt, som jeg ikke klarte å spise opp. For første gang i historien. Og det var plutselig alt Takk for invitasjonen ned Michael! Fantastisk kjekke folk og en perfekt dag på banen
 23. 1 poeng
  Gabz

  Gabz' E92 330XD

  @Turbo-HF: Takker! @Herr_eklund: Mange takk for hyggelige ord! Bare å handle! ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Fikk hentet bilen fra @Nautiluz på søndag kveld så får ta en write-up av det som har blitt gjort Begynner med spilleren, og her er da utgangspunktet. Demontert. Trekking av kabel til handsfree-mikrofon. Lagt opp diskret ved speilet. Knappepanel flyttet ned til askebegerets gamle plass. Klart for ny spiller og nye oppsettet. Og sluttresultat. Ble overraskende bra! Også meget digg å ha DAB+, Apple CarPlay, Bluetooth osv. Utrolig pent interface på denne også, veldig moderne og fin. Får poste flere bilder sammen med ferdigbildene. Så var det dørene sin tur. Starter med venstre. Demontert og lyddempet. Den originale mellomtonen vs den nye. Dørpanel før: Og med nye elementet og litt mer lyddemping. Nye diskanten vs den originale: Ferdig montert i huset sitt. Alt på plass igjen. Høyre dør sin tur. Og ferdig. Deretter subbene under setet. Deksel av og det originale elementet åpenbarer seg. Originalt vs. det nye: Nye inne. Deksel på igjen. Så var det lyddemping av bakskjermer. Før: Og etter: Neste stopp er lyddemping i bagasjerom, ut med originalforsterkeren og inn med DSP-forsterker til frontsett og subber under setet. Demontert og klart. Lyddempet. Brakett laget til og ny DSP forsterker montert. Deksler på vei på. Og siste deksel på. Skjult og diskret Ettersom PDC foran ikke fungerer etter at høyttalere er byttet måtte dette gjøres noe med, så da donerte Michael en bakhøyttaler fra sin bil. Denne ble da montert som midthøyttaler i dashbordet med utelukkende oppgave å drive PDCen foran. PDC bak drives av høyttalerne bak i min. Neste var å legge opp kabler til forsterkere, samt lyddempe området rundt batteriet der. Lyddempet først. Begynt på kablene. Legges opp til batteri. Så litt mer lyddemping. Denne gangen var det opp mot hattehyllen. Så videre på basskassen. Trekt i svart mot skiposeluken. Tettet igjen rundt kassen mot kupéen for å få alt trykket inn. Begynne å lage til deksel i front. Kappes og testes. Trekking i filt. Ferdig trekt. Ferdig i front mot kupé. Men Focal-elementene rakk ikke komme i tide så nå står det noen midlertidige elementer i så jeg har noe å bruke mens jeg venter. Dette er da DD 610-elementer. Så var det videre baki. Her også ble det tettet igjen på sidene. Så begynnes det på platen som skal dekke kassen. Frest kantene for bedre finish. Denne også trekket i "riktig" filt som matcher det originale. Platen på og kabler lagt klart. Meget god fitment mot kantene. Og inn med monoblokken. Det meste var justert ferdig før jeg hentet men tok en siste finpuss før jeg dro. Fantastisk hvor mye forskjell det blir med skikkelig justering. Ikke akkurat så lite justeringsmuligheter med DSP-forsterkeren heller Dessverre var Helix monoblokken DOA, så i mellomtiden er det satt inn en Ground Zero som driver de midlertidige DD'ene. Venter nå bare på at Focal-subbene og ny Helix monoblokk skal komme inn så blir det byttet ut og da helt ferdig. Får vente med siste ferdig-bildene til da
 24. 1 poeng
  systomen

  Systom's E46 330cd

  Montert i bilen igjen, og byttet ut listverk med børstet alu. Bare å farge førerstol i kveld, før ruteskift på Onsdag. Den ene bakfelgen er på sveising nå, og er tilbake ila helga. Får begynne poleringen til OMS i slutten av uken 👍 Blir morro!
 25. 1 poeng
  lofed

  Eiriks E38 740iL

  Noe nytt hær siden sist?
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00