Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 11/05/18 i alle områder

 1. 5 poeng
 2. 5 poeng
  Endret litt på fronten
 3. 4 poeng
  Skulle ikke hatt disse på bilen din, da? https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=133276071
 4. 2 poeng
 5. 2 poeng
 6. 2 poeng
  Har idag prøvemontert rennsporthjula, ser ut til at de sitte bra, kan faktisk gå opp en dim eller 2 bak Her tilbake på vinterhjul fikk også montert orginal spoiler list, så nå ser bilen mye meir komplett ut. noen vinterlagrer og andre legger om til vinterhjul.. maser stadig på @Erlend HF om at han må oppdatere bimmerstråden sin, bluevelvet m5’n fortjener å leve videre på forumet her i tilegg til den topasblåe 530i’en hans, men vi få se
 7. 2 poeng
  Marius2002

  Den store finn.no tråden.

  Har sett den, det må jo være et ypperlig alternativ til M3. Når noen vil gi over 150000 for en facebookpopulær stanced 320d, så vil jeg påstå dette er et kupp i forhold. Skyt meg de som er uenige(vanngevær only).
 8. 2 poeng
  Poppy

  Inspirasjonstråden

 9. 1 poeng
  oledra

  Nytt prosjekt BMW E34 525 ix touring

  Har da etter en lang stund med husprosjekt og lite motivasjon til skruing kommet på rett spor igjen. Hatt alt for mange prosjektbiler stående på vent og ikke blitt noe av noe. Har i september/oktober solgt 4 e34er. Egentlig solgt de beste bilene, men har stått nå i over 1 år så er bare å få unna. Var til Molde i dag og hentet en bil som har stått ute og avskiltet siden 2015. Bilen er nesten rustfri og bulkfri. Utrolig fin på utside og virker bra under også. Den er gått 290000. Varmeapperat virket plutselig ikke lenger så for å vere føre var hadde jeg heldigvis kjøpt en varmevifte til sigarettenderkontakten . I nesten minusgrader og pøsregn reddet dette meg over fjellet. Viser at den har stått noen år. Lurt den i hus, ryddet ut litt og satt på varme. Tror det har lekket mange hundre liter inn takluka. Bilen startet på første forsøk i følge tidligere eier, men det første som skjedde var at varmeapperatet sluttet å virke, så gikk dashbordet bananas står bare å blinker ingenting virker. Så kilte førerdøren seg både fra innsiden og utsiden. Måtte bryte av dørtrekket på innsiden for å komme til dørlåsen og fikk til slutt lirke den opp. Teipet rundt takluke midlertidig Allt som ligger til tørk. Håper det meste er tørket til i morgen og kansje noe er begynt å virke av seg selv. Mye arbeid men tror dette kan bli en super og rustfri e34 med orginallakk.
 10. 1 poeng
  Update! Vannet har blitt lenset ut og alt er tørt inni bilen. Dørkmatten ble løftet opp pga vann der og. Ble brukt varm ovn for å tørke med. Så er 328 motoren nesten klar. Venter på starter der. Har byttet bunnpanne pakning, oljefilterhus tetning, bakant av motor ble det også byttet simmering og pakning. Kammene er justert og ny toppdeksel pakning er montert. Mulig noe mer som jeg har glemt av. Har også montert på enkelmasse svinghjul fra m20b25 og fått det dreid av litt. Ble montert på 6 puck clutch og girkassen er montert på. Under alt dette her, så ble det gjort en besluttning og har fått motor rommet lakkert i samme farge som bilen! Avus blå metalic. Pusset ned selv motor rommet, vasking og maskering. Mens jeg fikk en som er lakkerer til å lakke. De 3 skru hullene ble også sveist igjen fra defa alarmen.
 11. 1 poeng
  Frode D

  F34 320D Gran Turismo - Garasje!!!

  Kjekt med garasje 😁 ser ut til å være passe størrelse også.
 12. 1 poeng
  danskiii

  Leiv’s macaoblue E34 M5

  Grom broom!
 13. 1 poeng
  Okei, da bytter jeg begge deler 👍 Synes det er fint at den får riktig høyde i hekken igjen. Så er jeg litt frempå med vedlikeholdet også 😀
 14. 1 poeng
  liffi

  Leiv’s macaoblue E34 M5

  Da har dråget fått sin siste vask å shine for i år 😕 litt trist men er vell påtide og få den inn nå! Fått på seg drøye 3500km på telleren så har blitt brukt litt i år, det skal den fremover også. En sommerbil/kosebil skal brukes! Gledes til å montere nytt interiør nesteår samt ymse andre oppgraderinger i understell;) Er på jakt etter skinn dæsj, sort taktrekk å teppe skal også inn. Blir vell smått oppdatert her hvis det kommer inn noe gromdeler!
 15. 1 poeng
  NeonMuffler

  E34 ///M532i S54, reborn

  kan jo oppdatere litt her, hvis noen følger med enda siden i sommer har jeg egentlig bare kjørt og ikke gjort så mye med den. fiksa endelig servo problemet, og det måtte en ny alu tank til. så nå er det er svart tank istedenfor den hjemmelagde som lakk. og til mange sin begeistring har jeg nå fjernet tauestroppen og kroken for å kjøre en cleanere look, da jeg er enig at det ser litt bedre ut:) også satt i originalt semska ratt og stol igjen i bilen. takket være BMWCCN fikk jeg også stilt ut bilen på Oslo Motorshow. fikk mye god respons på bilen, så det er moro! den kommer i neste utgave av Bilsport og BMWccn sitt blad. legger ved litt bilder da det alltid er moro å se på:) teipa litt for å unngå masse dritt på bilen siden jeg kjørte den til messa istedenfor å ta henger. fikk også lodda sammen girkula som hadde brudd i en kabel. så nå lyser den igjen:) lagde også min versjon av "dome light" i taklyset. bruker orange lysdioder liker e39 og nyere kom med. har også fått i en VDo oljetrykksmåler der obc skal være. siden jeg aldri bruker kjørekomputeren vil jeg heller ha kontroll på oljetrykk. har fått oljelokket fra usa nå så må bare få montert sammen det.
 16. 1 poeng
  De fleste biler kan være bittelitt lavere bak, men jeg har bestandig trodd det var pga. svingradius. Eller er de bare sigen bak?
 17. 1 poeng
  Husk på at 30mm senkefjører ikke senker 30mm på en bil fra 2004. Mer 15mm kanskje? Det siger over tid. Så forstår du mener 30mm er mye på den du har nå. Det at den er lavere bak er kanskje pga sig? Et komplett senkesett får alle fjørene i lik alder og høyden blir slik h&r har tenkt det min mening er forøvrig at høyden bak er perfekt mens foran er den litt høy. Og vinterfelgene sitter som et skudd!
 18. 1 poeng
  Mildt og fint i november i trøndelag, så da ble det skikkelig vask! 2 års dag for i3. 47000 km. Har ikke gjort annet enn å fylle strøm og spylervæske. Har ikke trengt å bytte viskere en gang enda. Men den skal få nye fjærbeinslager på garanti nå. Kommer litt ulyd når man vrir på rattet når bilen står stille. Nærmer seg ett års dag for e91 også. Den har også vært snill og ha med å gjøre så langt. Så fortjent vask til begge bilene.
 19. 1 poeng
  Tony Soprano

  Den store finn.no tråden.

  Mulig att markedet er lite men dette må jo være mye Alpina pr krone 😊
 20. 1 poeng
  1 år siden jeg kjøpte denne driten 🤣 Vel, for 35 minutter siden var det akkurat det.
 21. 1 poeng
  hsd

  E30M3 S14 + E30 S50 Kompressor

  Lite fremgang på m3n grunnet husprosjekt, men skjedd litt div alikevell 🙂 Bygd om forlykter til smiley med helt nye Hella lykteglass på alt, samt nye tettninger og justeringer. Chromeringene ble blåst og pulverlakkert sorte. Ny e30. Org 320 preface m perfekte akselvekter. Står i b25 i bra stand som skal selges etterhvert. hadde m3 interiør liggende 🙂 kw m3 fjører bak testing testing kjøpt hjul til den også, bbs rv301. Prøvde på blåbilen. Må derimot dtm hjulhus til for å få dette til å funke. Derimot veldig bra plass til bremser uten å måtte space en halvmeter. men tilbake til rs plutslig dukka denne opp for vask og lagringshjul kjøpt m3 bakstilling til den mtp jeg har en s50 til overs, samt kom frem til at mye er m3 uansett😁
 22. 1 poeng
  Fredrik 90

  Del hva du støtte på - en "spotte"-tråd.

  Lommeracer fra Audi Staslig oldschool direktørbil. 1988 750i 👍
 23. 1 poeng
 24. 1 poeng
  Klar for avgang Banekjøring-dokumentasjonen er klar. Selvfølgelig på blod-tysk Verdens fineste dag å kjøre på! Tankestopp Tananger. Møteplassen hvor vi treffer Stavangergutta på andre turer. Ingen som møtte meg denne gangen Så var det å vente her. De åpnet på slaget 17:59 I am in! Flott solnedgang. Ikke sant, @awt? Omsider kom båten også. VIP-plass, of course! Kakset meg til en forrett! Og et main course Legg merke til den ekstremt lave mengden chips. Opp og hopp! Klar for 1000 km, og 10.5 teoretiske timer til Spa i Belgia Rart å kjøre ut av ferja når det var beksvart i Danmark. Lysnet til etterhvert. Elendig transportselskap. Gjennom drittlandet før kl. 10! Sannheten er hard å svelge @danskiii! Finfin dag i dag også For en nerd. Fuel stop en eller annen plass i Tyskland. Her snakket jeg med en norsk haiker! Hadde han ikke luktet sur krabbe så hadde jeg kastet han med meg rett inn i teinen. Sol og 27.5 grader Dumt skilt! Belgien! Spa Der var vi fremme på Radisson Blu Palace Hotel i Spa-sentrum! Etter 9 timer, 1000 km og 2 stopp Gratis parkering rett utenfor hotellet. 18 euro for å parkere i parkeringskjelleren. Superfint rom Ut på middag med Michael og familien Alle bestilte Belgian Burger Fikk litt mer chips her. Kjempegod! Senere var det mer øl-ing i hotell-baren. Kjempehyggelig kveld Neste morgen, sjekket ut og kasta baggen i hengekøyen Fikk låne meg et par kjøre-hansker av Dieter! @awt og @andreaskarm har sagt de tar livet av meg visst jeg faktisk kjøper kjørehansker, så jeg håper det var greit å låne Inn på litt frokost før avreise til banen. Arme riddere faktisk! Ikke værst 2 minutt ned i gata var det en bensinstasjon med selvvask som åpnet 07:00. Perfekt timing. Med varmt vann i høytykken faktisk. Vi nermer oss banen, og CSLen til Michael er tørst Denne er blodstrøken og har kjørt 40.000 km. Han hadde kjøpt seg blå Endless-bremseklosser for anledningen. De kvein som juling! #becauseracecar Bilen har også understell fra Öhlins. Fremme ca. 07:45 og nyter soloppgangen Det var 2 andre E46-brødre Kjekt du møtte opp i siste liten @fxslin! Herlig stemning. Her har vi sjekket inn og fått oss startnummer! Vi fikk også ordnet slik at vi havnet i samme gruppe. Lurer på når jeg skal fjerne disse Solen står på! CSL. Mye kjekke leketøy. To stk. GT3 Touring faktisk. Gjør oss klar Sjekker dekktrykk og moment på hjulbolter. Porsche-heaven her også, akuratt som på Nürburgring. En GT3 og en GT3 Touring. Ser unektelig moro ut med en X-Bow GT3RS og GT2RS, naturligvis eiet av samme person. Hyggelig å menge oss med Porsche-klubben. Dieter kjører en gul 996 GT3, men den ble ikke klar denne sesongen. Første gruppe er ute å kjører. Ser sånn passe gøy ut En E36 M3 "GT" som kjørte utrolig bra. 7:17.55 på Nordschleife er jo ganske utrolig Tikker seg kalde etter de første rundene! Fy flate for en morsom bane Og rask! Det er kun 3 skikkelig harde bremsepunkt, resten er bånn fis og puse-bremsing. Det er fort gjort å kjøre for raskt opp den kjente Eau Rouge. Der er det temmelig bratt både opp og ned, og går raskt! Der er det om å gjøre å kjøre så nære veggen som mulig, for så å pyse-bremse litt, kaste deg ned i bakken og pyse-bremse litt på vei opp Skamgøy! Strøken. Her har vi Eau Rouge Høydepunktet hver runde Mellom hvert heat var det ca. 1 time pause. Nok å titte på i mellomtiden Michael fikk hjelmen sin airbrusha for anledningen Ble kult! Jeg hadde også planer om det, men fikk ikke tid. På griden Bytte av kjøregrupper. En gruppe kjører inn samtidig som neste kjører ut. Veldig pyntelig En splitters ny Alpine A110. Gøy å se. 250 hest og 1100 kg aluminium. Det var 2 stk. 1M på trackday. En var i vår gruppe Heftig S2000 på vei ut. Bros! En enorm Audi-et-eller-annet! Greit å ha kontakter i Porsche-klubben! Fikk stjålet oss noen stoler med grei utsikt GT3RS og GT2RS-eieren kaster seg fra bil til bil Heeelt gjennomvåt av svette. "You have to attack!" skriker han på tysk Rå bil! Og lyden er så dyp og barsk! 700 hp Kul "livery" Synd vi ikke havnet i samme gruppe @fxslin. Heftige bobler til pynt. Pokal og champagne til pynt. Tror ikke det var noen kåring i noen av gruppene. Jeg fikk ikke så utrolig mye med meg i den tyske "Driver's Briefing" 1Men i vår gruppe. Vi hadde noen fighter med denne her Boksen ved det gamle depoet. Eau Rouge. Justerer dekktrykk rett før vi kjører ut CSL på vei ut Denne runden hadde jeg med meg Dieter, som kan banen inn og ut med sin 996 GT3. Det var skikkelig gøy å få instruksjoner og få nailet plasseringer. Mange vanskelige pyse-bremsesteder da Michael er raskere enn meg i CSLen, så denne gangen fikk vi ikke parkert sammen Tok oss en ulovlig(?) tur til det gamle depoet, hvor bilene kysser veggen før de kaster seg ned i Eau Rouge. Utrolig gøy å være her Heisann! Rett ved siden av stål-veggen-of-death hvor jeg stod mesteparten av tiden. For et trøkk fra bilene Meg og Michael En Mercedes som havnet i sanden. Fikses lett med en slegge. Gjengen Audi-trollet. Strong wing-game Det tok jeg ikke bilde av, men her ser dere Porsche-gutta blåser bremsene rene med trykkluft. Hadde vært gøy med karbontak, @Gorg? Flott utsikt over banen. Nydelig område rundt også Smågammelt bilde Det er Eau Rouge. Flotte folk og flott dag! 26 grader og kjempesol! Siste rundene vi var ute så prøvde vi å kjøre mye sammen, og det var ufattelig moro Han nådde 230 på langsletta, men jeg nådde bare 200. På tide å få gang på CSL-i-fise-ringen! Siste chill før avreise. Kul hjelm Lar adrenalinen koke ned mens vi titter litt på de andre som kjører. Takk for laget, Michael! Helt rå dag Dekkene fikk kjørt seg hvertfall Bilen var tørst! På tide med V-Power Racing 100 Etter tanking kjørte jeg 6 timer non-stop til Hamburg Her ventet kebab i Hamburg(?) Burde hatt hamburger i Hamburg, men det kan vi ta neste gang Funky hotell over parkeringskjelleren. Snarveier til storbyer. Enda mer bensin Startnummer på Gøy å hilse på @awt på tur nok en gang! Men han kjørte av Autobahn med en gang han så meg. En eller annen plass i Danmark Øl-vann, med enorme mengder kullsyre! Fikk hvertfall vasket midtkonsollen. Koser seg i sola Kattevask hos Washngo i Ålborg Fremme i Hirtshals. Fjonge solnedganger på turen Kjekken Jeg vant to(!) flasker vann! På ferja var det hundrevis (ca.) av elektriske Fiat'er. Lugaren med finfin utsikt. Helt klin-kokos alene i baren! Klin-kokos alene på restaurant. Det var ikke mye selskap i min rak-ryggede date. Forret. Og 250 gram kjøtt, som jeg ikke klarte å spise opp. For første gang i historien. Og det var plutselig alt Takk for invitasjonen ned Michael! Fantastisk kjekke folk og en perfekt dag på banen
 25. 1 poeng
  Takker @laffe og @sjogal! Etter en nydelig kjøretur til Stavanger i verdens beste vær, så kom omsider båten. Jeg fikk meg VIP-plass Og en øl i magen som jeg ble bekymringsverdig full av. Våknet opp i dag med nydelig utsikt fra lugaren! Her er dagens lille etappe
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00