Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/06/21 in all areas

 1. Da har det striper på! Litt dårlig lys her og ikke helt ren bil men det får komme flere bilder i dagslys! Meget fronøyd! 😃
  18 points
 2. https://www.finn.no/232125597 meget bra annonse bilder , ryddig bil og godt beskrevet
  9 points
 3. Bilen LEVER ! 🤘🥳🙌 @Ron Jeremy ja det var bagatell. Jordingskabelen som jeg frykter etter å ha lest ørten ganger her. Takk til @Otis som har flere innlegg som kommer fram på google fra way back og frem til nå og har gjort at jeg gikk fram fra IBS og batteri til jording. Multireleet var egen erfaring fra en E91 jeg var borti. Men bytter ikke inn batteri og IBS, batteriet var fra bilens produksjonsdato og på tide å bytte uansett. IBS fikk jeg for 300,- og ikke 3000,- så den lar jeg passere 😊 Bergingsbilmannen var mekaniker og BMW-kyndig og fikset bil på stedet 😊👍 Han så bildene av jordingskabelen og sa "oi, det var dårlige greier". Er det innafor ta en øl nå kl 22:30 på en mandag? Feiring.
  5 points
 4. Lite å rapportere for tiden. Annonsen er gått ut så blir vel lagt ut på nytt om ikke så lenge. Tenker å legge ut under bmw istedenfor alpina denne gang. Innspill på det? Ihvertfall, vasket bilen i kveld. Hater å vaske bil i kulden men måtte klargjøre litt for morgendagen. Da blir bilen endelig levert inn for å få på folie langs siden og bytte stripene på frontfanger Ellers sitter nye dekka som et skudd på vinterføre og bilen fungerer utmerket! Har dårlig samvittighet for å ikke ha skrevet sammendraget jeg sa jeg skulle skrive enda men har vært særdeles lite innpå her for tiden. Det blir mer men ikke noe skruing denne vinteren så godt med en liten pause
  5 points
 5. Elsker det når folk ikke bruker 20 sekunder på å rydde baksetet for søppel og rot før de tar bilde. Da sier ikke bildet meg 1000 ord, men heller sånn ca 8 ord: "sannsynligvis ikke så godt holdt - hold deg unna"
  4 points
 6. Jeg opplevde dette da jeg solgte min Porsche Cayman. Hadde dullet og stelt med bilen etter alle kunstens regler (og vel så det). Kjørte til og med bilen fra Kongsberg til Kristiansand for å overlevere den til kjøperen. Etter to uker ringte kjøper. Motoren hadde havarert på grunn av et veivlager som hadde feilet. Begge parter engasjerte advokat, så det lovmessige ble godt belyst. Vi endte opp med å dele regninga i stedet for å møtes i retten. På mange måter føltes det som en real løsning. Dette var hovedgrunnen til at jeg solgte 2011 X3'en gjennom Nettbil i sommer. Ville ikke risikere noe sånt igjen.
  3 points
 7. Ikke så flott lengre. Eller visuelt er den jo det Får ikke start. Får transmission fault, så kom det opp ABS og TirePressure. Den har stått siden fredag og idag kommer bergingsbilen. Jeg parkerte i garasjen og når jeg skulle ut igjen var den død. Prøvd å ladet batteri uten hell, byttet batteri og registrert inn, uten hell, ei i byen hadde kjøpt feil IBS-sensor og solgte den til 300,- og den passet min ifølge realOEM og den så kliss lik ut, så kjøpte den, men uten hell. Byttet også multifunksjonsreleet foran. Feilkode er enkel avleser som ikke gir noe konkret. Jeg er overbevist om at det er elektrisk feil, den kinner ikke, men strøm til lys og iDrive ++ er der. Bergingsmannen var her oppe istad med booster uten hell. Han kommer opp igjen med bil og får den på verksted. Kan det være så enkelt som jordingen? Prøvde å filme under og tok screenshot av filmen der jordingen var, fordi jeg ikke var sikker på lokasjon la jeg mobilen på en tennisracket og peilet meg rundt under i håp om å treffe på jordingen Uansett, får det fikset på bruktbilgarantien 🤷🏼‍♂️ Noe skal det alltid være. Uflaks med bilene i år 🤷🏼‍♂️ Trøster meg med at bilen ellers er godt fulgt opp og tilnærmet strøken
  3 points
 8. Jeg bytter på å kjøre 540d Xdrive og Chevy Camaro med bakhjulstrekk om dagen så dette med "tryggheten" firehjulstrekk gir har jeg førstehånds kunnskap om 😅 Når jeg kommer over i Camaroen etter å ha kjørt G30 så sitter jeg med følelsen av å ikke komme meg av flekken. Hjelper en del med diff sperre, men den er lett i hekken og har 426 hk som vil ut bak så antispinnsystemet (som ikke er særlig bra) jobber på høygir 😂 Men det er likevel gøy å dailydrive en muskelbil vinterstid👍
  3 points
 9. BMW 5-serie | FINN.no Relativt billig G30 M550i
  3 points
 10. Etter en etterlengtet håndvask med litt småkrangling med litt isdannelse under prosessen 🤪 Tok også noen bilder av interiøret. I grunnen ganske høflig den bilen 😄
  3 points
 11. Flott vinterbil God og varm idag Yokohama IceGuard funker fjell, stod på bilen og er bare 1 sesong gammel. Savner sommerfelgene da… Vinterhjulene er helt ok.
  3 points
 12. Lager kø da, sinke!🤠 Ha en snøfri dag !
  2 points
 13. Ampera

  Pluss Forsikring

  Det er stor forskjell i pris mellom selskapene og hvilken årsmodell du forsikrer, jeg hadde tidligere 2 forskjellige selskaper. Min 2015 modell betalte jeg kr. 15000 for og for 2020 modell skulle de ha 21000, flyttet 2020 modellen til nytt selskap og betalte 13000, de skulle ha 23500 for 2015 modellen. Har nå flyttet begge til IF, har + forsikring. Har i dag 8000 km på 2015 modellen og 12000 km på 2020 modellen. Ser at motor og gir forsikringen har forskjellig prising. Betaler 3 ganger høyere premie for 2015 enn 2020 modellen i motor og gir forsikring. Totalt betaler jeg mindre i året for begge biler, enn det jeg fikk tilbud av et selskap på min 2015 modellen. Har 75% over 6 år på begge biler, normal egenandel. Ikke bonustap ved første skade nå. Bor i Oslo Nord. Dette er i IF. Trafikkforsikringsavgift til staten kommer på toppen.
  2 points
 14. Jeg ville nok først fått bekreftet at glødeplugger faktisk var defekt først. Men siden du allerede har skiftet de og det ikke ble noen bedring på du sjekke om det faktisk går noe strøm til glødepluggene. Det letteste er enten å måle strømtrekket på aktuell ledning med en tangamperemeter. Er det ingen strømtrekk, som jeg antar, så må du sjekke om relè faktisk er OK. Da kan du først måle styring av relè, ved å koble på en lyspære eller måle med voltmeter. Om det er OK, noe jeg antar, så må du skifte relè.
  2 points
 15. Det går treigt å selge spesielle biler i vinterhalvåret. Vanskelig å få sett bilen ren og i godt lys, testet skikkelig på vei, etc. Så du bør nok bare ta tiden til hjelp.
  2 points
 16. Akuratt det prøvde jeg å forklare dama da hun handlet seg en Auda for en del år tilbake at selvom du kommer fortere opp i fart på snø så stopper det ikke noe raskere.. høææø sa hun da 😂 å som folk heller ikke helt skjønner er de som går fra Golf til feks Tesla X ( eller bmw X5 osv ) så veier de bilene litt mer og sklir noe lenger når det først begynner å skubbe.
  2 points
 17. Firehjulstrekk er fint det men flesteparten som aldri har kjørt det før blir veldig forbauset første gang man tråkker på bremsen. Den bremser jo ikke noe bedre enn andre biler.
  2 points
 18. Takker. Ja veldig fornøyd. Utseendemessig så er jo skinninteriør i Cognac/brunt det aller lekreste. Men alcantara er for meg mest praktisk.
  2 points
 19. Skal love deg at hvis du kommer bak meg, så skal jeg slippe deg forbi 👍
  1 point
 20. Her synes jeg faktisk Finn.no selv kunne tatt ett grep for å heve nivået på annonse innholdet sitt. Det skal være ryddige bilder, ikke snapchat bilder og ett minimumskrav til antall bilder og ord i beskrivelsen. Annonser som ikke oppfyller dette avvises. Også forslag til ord og setninger som bør forbys: Norges peneste Unik Perfekt kombinasjon Fullutstyrt Alt utstyr Strøken Utstyrsbombe Svarer kun SMS Nypris i "nittenpilogbue" var xxxxx Ring for info Vurderes solgt "Masse tekst om forhandleren, ikke ett ord om bilen som selges" Ingen testpiloter eller dekksparkere Selges pga overgang til....... osv osv Kunne fortsatt i det uendelige med uinteressante, irrelevante, løgnaktige og ikke minst irriterende ord og setninger folk skal ha med 😡
  1 point
 21. Snagg30

  Tuning og godkjenning

  Dette kan jeg bekrefte etter flere samtaler med IF angående ACS tuning. De forsikrer alt så lenge det er godkjent i vognkort.
  1 point
 22. warg

  Koding av bilnøkkel (E60)

  Tror ikke du trenger en nøkkel leser, mener du kan bare bruke antennen som allerede er i bilen. Men følger du instruksene som ISTA gir skal det nok gå fint. Post gjerne en tilbakemelding viss du får det til.
  1 point
 23. N47 ble vel introdusert først 03/2007 i E87/E81 LCI og senere introdusert 09/2007 i E60/E61, E90/E91/E92/E83 og E88/E82 - som da vil si 2008-modeller for nevnte.
  1 point
 24. Før 2007. N47 kom i 2007 en gang, så en del av de har denne motoren.
  1 point
 25. Satse på at det er en bagatell, garanti er alltid hyggelig Marius. Bilen er flott som alltid, men kjedelig når slikt skjer. Som deg tenker jeg også noe bagatellmessig ifht noe elektrisk. krysser fingrene 👍🏻🤞🏻
  1 point
 26. warg

  Koding av bilnøkkel (E60)

  Er verdt ett forsøk da tenker jeg, Du finner det her under trestrukturen i ISTA+
  1 point
 27. Litt rart at denne kom på VG nå. Tror noen skal teste deg på glatta til helgen 😂 https://www.vg.no/nyheter/i/8Qj50Q/masse-snoe-i-soer-norge-denne-uken
  1 point
 28. Otis

  Koding av bilnøkkel (E60)

  Har aldri gjort det, men jeg vil anta at dette fungerer, eller at man i tillegg trenger en nøkkelleser.
  1 point
 29. Ampera

  Pluss Forsikring

  Hadde tatt kontakt med If , så regner med at de kan greie samme pris. Jeg hadde også + forsikring i annet selskap før IF, de hadde samme km dekning , 200 000, men når bilen ble 8 år da gjelder ikke motorskadeforsikring, IF har ingen alder på bil, kun km.
  1 point
 30. F25x3

  Pluss Forsikring

  Hei igjen, 1 år etter vi valgte If og motorskadeforsikring. Her er siste priser henta fra nett; If: 18195 kr/år (super med leiebil og motorskade) Eika: 12141 kr/år (kasko bil pluss, skal være lik if). Kan altså spare 6054 kr i året ved å bytte. Har så langt godt forhold til If men tror ikke jeg kan presse de på pris.
  1 point
 31. warg

  Koding av bilnøkkel (E60)

  Jeg fant denne funksjonaliteten i ISTA+, Nå er jeg ingen GURU på dette programmet da jeg installerte det for en uke siden. @Otis Har du kodet nøkler på denne måten før?
  1 point
 32. Mener å ha lest litt statistikk fra svenske forsikringsselskap om temaet. Først ble 4WD ansett som tryggere og resulterte i færre uhell, men med tiden så snudde det til motsatt, nettopp fordi folk ikke merker hvor glatt det er under akselerasjon og dermed ikke beregner nok grep for å bremse/svinge.
  1 point
 33. Ja, jeg kan skryte xDrive og Quattro opp i skyene, men det forutsetter såklart at man vet hva man kjører Var å gravde en Ioniq 5 ut fra ei grøft i går, utenfor huset, noen som mistet kontrollen og firehjulsdrift var ikke så gøy likevel. Med det sagt er jeg lite imponert over firehjulsdriften der, den hang på brøyteskavelen med framhjulene i lufta og bakhjulene var akkurat i veikanten og hadde grep. Når han rygget var det kun framhjulene som spant, bakhjulene snurrer litt innimellom, men det var tamt. En Outlander som dro han ut til slutt etter vi hadde gravd fri passasje.
  1 point
 34. Synes du skal legge den under 535 👍🏻 Som vi snakka på så tror jeg søket blir større for vanlig mann i gata ! Men vent nå til ny året kanskje. Lite bil handel før Jul blandt folk kanskje .. gledes til nye striper da det vil løfte den opp mye mer
  1 point
 35. Planen var å ta den inn for å så selge den igjen ja. Bilen er helt mega den men vil gjerne prøve på importere litt og se hvordan det går. Kan ikke si det er en stor fortjeneste i dette men heller en mulighet til å prøve meg på noe jeg liker og har stor interesse av Dama vil ha hus så alle ekstra små kroner kan komme godt med 😅 50kvm har holdt oss lenge nok nå, vil ut fra blokk.
  1 point
 36. Snublet over denne i kveld. 1972 280S Automatic. Så veldig bra ut både utvendig og innvendig.
  1 point
 37. Kjedelig sak: https://www.tv2.no/broom/14396170/
  1 point
 38. Det har jo kommet endel snø her i helga og bil ble ikke benyttet igår ,da dagen gikk med på måking og div juleforberedelser ikke minst ,ikke noe som er så kjedelig som å tine opp bil som er igjenngrodd av snø og is : Så x5 er den som fikk prioritering denne helga.😊 Nærmer seg ny uke ,så ville være forberedt på at alt var greit her . Hater mandager på vinteren der ting skjer på morrakvisten . Så startet den opp og fikk tinet den opp : Så en tur ned til Grimstad sentrum for levering av noe til min kjære datter: Så måtte jeg ut på E18 og rett og slett få blåst ut all tomgangskjøring den siste tiden 😊 Sitter igjen med at disse motorene liker å få litt bank av og til altså få brukt de . Etter noen mil var man hjemme igjen . Rask inspeksjon av tingene og er jo nå jeg angrer på at jeg ikke har polert og vokset den . All dritt sitter jo limt på den : Da tenker jeg på snø og møkk som limer seg fast . Ta denne her : Er ikke mye som fester seg på den . Ligger et lag med Victoria Wax på den og det var fra denne siden vinden kom og ikke festet seg mye 😊 Den ene viskeren er slitt på x5 ,så må ned til delepusheren min på Mekonomen imprgen å få et sett nye .😊
  1 point
 39. drive s or drive x? Ja takk begge deler på slikt føre
  1 point
 40. Endelig ferdig på lakk ✌🏻
  1 point
 41. Alltids ålreit å møte helgen med ren bil 😍
  1 point
 42. Enten så er jeg veldig god på photoshop eller så har det funnet seg vintergummi på sommerfelgene 🤷‍♂️
  1 point
 43. Dette må være årets julegave! Ren bil, pent vær, snøsåle med fastsand og mange minus… kan det bli bedre i vinterhalvåret?🥰
  1 point
 44. Ampera

  i4 Tråden

  Her kommer det en del biler, link fra Bilnorge BMW i4: Første ladning i4 på norsk jord - BilNorge.no
  1 point
 45. @fupsaker ACS er på vurdering! Men slike dager som idag veier imot, for i morrest var det ubrøytet. @papertiger kjører alltid i traction Ikke fordi jeg leker meg, men for å få maks ut av feelingen synes Sport+ gjør bilen litt masete for daglig kjøring, men med litt mer under panseret hadde der nok gjort susen for Sport-innstillingen. Ellers går det i comfort, uansett, tipp topp det for denne
  1 point
 46. Hvordan er understellet på disse kontra «vanlige F11»? Alpina har jo rykte på seg for å levere utrolig kompetente understell som kanskje ivaretar komfort/sport-balansen enda bedre enn BMW selv gjør?
  1 point
 47. Helt vanvittig pen F11 du har her. Var ikke klar over at disse var RWD, noe som i mine øyne er helt perfekt
  1 point
 48. Kong vinter kom på besøk idag🤠 blir bare mer å mer glad i x5, det er bare å brøyte seg vei☺️
  1 point
This leaderboard is set to Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Create New...