Fredrik

Medlem
 • Innholdsteller

  26311
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  70

Bildekommentarer skrevet av Fredrik


 1. Citroën C4 Cactus er definitivt ikke for alle. Bilen er svært spesiell og skiller vannene på en ganske uvant måte i 2014. Cactus er en bil med sin helt egen karakter. Bilen fremstår som temmelig "fransk" på godt og vondt, men samtidig som en veldig bra bil i forhold til prisen. Den bokser i en vektklasse (kanskje to) over sin klassen den tilhører (Polo klassen) for å bruke president Obama's ord om Norge (som er et temmelig sært/spesielt land som er bra)... :)


 2. Interøret i Citroën C4 Cactus er noe for seg selv. Vi har manuelt gear så vi har ikke den berømte "sofaen". Forsetene er imidlertid de samme og de er svært komfortable. Alle som har sittet i en litt eldre Citroën som f.eks CX vet at den har helt spesielle og behagelige seter. Disse har Cactus arvet og man merker den genuine forskjellen med en gang man setter seg inn i bilen. Komfort på fransk er definitivt en god ting. Det er ellers to stk. LCD skjermer a la BMW i3. Den store (7") er touchscreen samt både hurtig og presis. Styringen er elektrisk og gir faktisk en meget god feedback med tanke på den høye fjæringen... :)


 3. Citroën C4 Cactus er uten tvil en av markedets særeste biler, men den er samtidig mye bedre enn du tror teknisk og komfortmessig. Vi snakker oldschool Citroën komfort og det sier ikke så rent lite + et gjennomsnitlig dieselforbruk på 0,31 liter/mil ved blandet kjøring. Ved ren landeveiskjøring klarer vår Cactus BlueHDi 100 et gjennomsnitlig dieselforbruk på 0,29 liter/mil... :)

 4. C4 Cactus

        7

  Den såkalte "sofa" løsningen er kun tilgjengelig når bilen har automatgear og som E24 skriver i deres test (se min tråd) bør man unngå dette gearet og heller kjøpe bilen med manuelt gear. Setene foran er forøvrig svært komfortable og minner mye om de som var i CX... :)

 5. C4 Cactus

        7

  Det behøver du heller ikke. Cactus kan kjøpes fra 190K i Norge og det er billig med tanke på bilens kvaliteter og kjørekomfort. Jeg vil imidlertid anbefale at du velger en dieselmotor og manuelt gear, men da blir prisen noe høyere.