Jump to content

wicky124

Members
 • Content Count

  23836
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  107

Reputation Activity

 1. Haha
  wicky124 got a reaction from liffi in Off Topic (tidl. tulletråden)   
  Jeg kan ikke svømme. Pakistanere flyter ikke.
 2. Like
  wicky124 got a reaction from Fredrik in Fredriks alternative bimmerstråd   
  sikker på at en pakistaner vil kjøpe den?
  Forøvrig på tide at du fikk din egen tråd Fredrik! Og bilen din ser strøknere ut enn alle bilene mine med lavere km-stand
 3. Like
  wicky124 got a reaction from Vanessa Halvorsen in Snapshot of the day - Tok du bilde av bilen din i dag?   
  En jente og gutta klikker like som gale
 4. Like
  wicky124 got a reaction from Haukefer in Off Topic (tidl. tulletråden)   
  vet du hvor kharia er ipakistan? NEI DET VET DU IKKE...Ikke vær frekk mot oss innvandrere! Uten denne utlendingen hadde du vel fremdeles stått i stavanger og klødd deg i hodet...
 5. Like
  wicky124 got a reaction from Morty999 in Morty's Tråd. s313-> "Morty`s Garasjetråd" Kjøpt hus/Verksted :)   
  med unntak av groruddalen...for mange innvandrer og for lite isbjørner...
 6. Like
  wicky124 got a reaction from stig. in Hvor langt har din bil gått....   
  570tusen med E klassen...slå den a bimmerseiere
 7. Like
  wicky124 got a reaction from Shattered in Off Topic (tidl. tulletråden)   
  Muslimer dreper....okey....vi elsker krig? fair enough...
   
  men dere kristne elsker jo pedofili og incest...
   
  så... fuck alle som snakker dritt om andres religion! Er så jævlig lei at alle dere idioter skal sitte bak en skjerm og diskutere. Om dere er oppegående og smart nok så møt opp en dag så kan vi diskutere religion og politikk face2face? Nope...dere er små nett troll som dessverre ikke har baller nok til å stå for meningene deres.
   
  Fredrik: jeg har lite til overs for deg. Det vet du så jævla godt. Hadde du vært mann nok for dine ord hadde du vel aldri takket nei til å møte meg en dag du er i Oslo så vi kunne disktuere ting? Jeg har gitt opp håpet med deg og har faktisk hatt en god tone med deg siste årene...men du klarer likevel å skape kvalme hvorenn du kan.

  Werther: duhar alltid vært en dillefitte som tror du er så jævla kul i homobilen din...fair enough. Ikke alle kan få seg dame...men du trenger ikke rakke ned på MIN religion og MINE verdier? Hva så om jenta du vil knulle ikke tåler trynet ditt? Du er og blir en patetisk idiot som hater alle som ikke runker på lik måte som deg:

  DanielStance: Hva i all verden gir deg retten til å kalle alle muslimer for drapsmenn? hadde vi alle vært slike hadde vi FAKTISK tatt over hele jævla verden for mange mange år siden. Eneste grunnen til at det IKKE har skjedd er nettop fordi Islam er en fredselskende religion. Vi har til og med lover som tilsier at vi skal flytte ut av landet dersom vi ikke kan utøve religionen!!!!

  Til alle dere andre som kommer til å rapportere innlegget mitt.... go ahead. Møt meg en dag på en kaffe og kebab så kan vi heller diskutere ting som menn og ikke som ett par nett troll tapere som tror de kan alt fordi de har lest sol.no....
   
   
   
  Så fuckings dritt lei. 
   
   
  La oss snakke om no annet. Hva med alle småjentene som blir voldtatt av sine fedre i Norge? Barneporr-nettverk?Drepe sine foreldre?Sette sine foreldre til å dø på gamlehjem?

  kast ikke stein i glasshus bitches
 8. Like
  wicky124 reacted to flobben in Off Topic (tidl. tulletråden)   
  trodde det var sånn jeg. 
 9. Like
  wicky124 reacted to noekult in Off Topic (tidl. tulletråden)   
  Kan vi for Guds skyld bli enige om å holde politikk og religion unna Tulletråden? Så. Jævlig. Lei.
 10. Like
  wicky124 reacted to hermanoo90 in Off Topic (tidl. tulletråden)   
  Jeg synes at det er så fantasiskt synd at folk ikke makter å tenke. Å bruke hodet sitt LITT, det ER forsatt lovlig å tenke. 
   
  Jeg kan forstå hvorfor folk tenker slik de tenker med tanke på hvordan informasjon flyter i dag, og hvilken viktig rolle media innehaver, men når oppegående, smarte, intellektuelle folk plutselig lar følelser ta over og ikke tilnærmer seg tema slik en ville gjort ved andre ting, så blir jeg skuffet. Det bidrar til mer negativitet, fremmedfrykt, rasisme, hat osv.
   
  La meg ta noen aktuelle punkter, så KANSKJE folk begynner å tenke seg om, før de spyr ut propaganda, feilinfo og høyreekstreeme holdninger:
   
  Islam som religion har ingenting med negative eller ulovlige handlinger å gjøre. Det ER strengt forbudt for muslimer (folk som følger islam) å gjøre noe kriminelt eller umoralskt. Man SKAL følge de lover og regler i det landet man bor i, så lenge det ikke strider med religionen.
  De punktene som strider med religionen eksisterer ikke i Norge. FNs menneskerettigheter har sørget for dette.
   
  Hvis det skulle ha seg til at Norge innfører en lov som hindrer muslimer for eksempel å be i moskeer, så må muslimer ta det opp på en Intellektuell måte med regjeringen, FN osv. Hvis endelige dommen ikke går muslimenes favør, skal skal muslimene i følge Islam flytte til et annet sted der de kan utøve sin religion i fred.
   
  MEN, dette er ikke tilfellet i Norge, men det var bare for å sette lys på noe av tankegangen i islam sine lover og regler for muslimene.
   
  Som sagt, i Islam så er det ikke lov å drive med kriminelle handlinger. Det straffes ganske hardt nedpå i islam.
  Så, når kriminelle/idioter oppfører seg på negative måter, så har det INGENTING med religionen å gjøre!
   
  Selv om de selv hevder at dette er "ifølge religionen" så er dette feil.
   
  ISIS/ISIL/Daesh/IS - har i hvertfall soleklart INGENTING med islam å gjøre. De har like mye å gjøre med islam, som isbjørnen på svalbard!!
   
  Hadde virkelig Islam promotert vold, krig, voldtekt, drap osv, så hadde vell de 1.6 Milliarder muslimer verdenover starta for lenge siden med slike handlinger , eller?
   
   
  Så har vi de ytterst interesserte som sier at de faktisk har lest koranen 1 gang eller noen ganger og inbiller seg at de har forstått dens budskap og meninger.
  Det som alltid har skjedd er at de har tatt tekster ut av kontekst og brukt de til å argumentere for sine saker. På  samme måte som terrororganisasjoner fra blant annet midtøsten har gjort for å hjernevaske folk til å tro at det de gjør er riktig/lovlig i henhold til islam.
   
  Så vennligst, hold Islam unna negative handlinger fra folk som hevder å være muslimer, eller ER muslimer, men gjør handlinger som bryter med religionen deres.
   
  Hilsen en "vanlig" muslim som tenker på samme måte som majoriteten av alle muslimer på jorda =)
 11. Like
  wicky124 reacted to sandersander in Del hva du støtte på - en "spotte"-tråd.   
  Du vant akkurat spottetråden, Wicky.
 12. Like
  wicky124 reacted to Saltkjelen in Bjørns Tesla Model S Performance   
  Jeg har stor sans for Bjørn´s videoer, men denne mister troverdigheten totalt i mine øyne. De første syv og et halvt minuttene av denne filmen må sies å kunne være ekstremt tilgjort. At en TMS er så mye enklere å få i gang enn dette eksempelet stemmer ikke, og bilen blir feilaktig fremstilt. At man bruker 40 minutter på å fylle 15 liter diesel og få i seg en hamburger har vært langt unna realiteten de få gangene jeg stopper og spiser/fyller, men det er klart tiden drar på seg når man dunker pistolen like lenge i påfyllingshullet som man fyller. At man forventer et like godt skyv i en 318d med 136hk som Model S med 400hk + sier også sitt. Denne filmen lukter ikke annet enn partisk, partisk og partisk, mon tro hvor mye Bjørn har fått av Musk for å lage "fossilbil-comparison"...
   
  Touch-skjerm er i mine øyne en uting, og fjerner fokuset mer fra veien enn det iDrive-kontrolleren gjør. 
   
  Ellers er det jo interessant å se at det reageres på vedlikeholdskostnader av en "fossilbil", når batteripakken til en BMW i3 koster hele 173.948,70kr hos BMW. Da ble plutselig olje, filter, turbo, girkasse og annet unikt for "fossilbilene" rene småtteriet.
   
  Hver sin smak.
 13. Like
  wicky124 got a reaction from sandersander in Del hva du støtte på - en "spotte"-tråd.   
  hmmm...

 14. Like
  wicky124 reacted to FredrikE24 in Fredriks alternative bimmerstråd   
  Skyter inn med et dokumentar-innslag om Rudolf Diesel, faktaene burde være korrekte
   

 15. Like
  wicky124 got a reaction from Popza in Den store finn.no tråden.   
  Er det virkelig så farlig at folk kjøper bilen billig selger dyrt!?
 16. Like
  wicky124 reacted to 316 in Off Topic (tidl. tulletråden)   
  Hadde du skrevet om det her dersom han hadde kjørt fra deg?
 17. Like
  wicky124 got a reaction from [space] in Fredriks alternative bimmerstråd   
  Siden alle er så superseriøse her så er det kanskje passende med litt humor i det hele
   
   

 18. Like
  wicky124 got a reaction from Cbrooen in Off Topic (tidl. tulletråden)   
  Hva er greia med at ALLE tesla eiere er så råtne på å kjøre bil at de må ha alloygator på felgene?? Klarer de virkelig ikke å lukeparkere? Ser at trenden er økende i Oslo... rød stripe på felgene...æsj!
   

 19. Like
  wicky124 got a reaction from Torek in Den store finn.no tråden.   
  ...og plasseringen av reservehjulet...
 20. Like
  wicky124 got a reaction from uglefossen in Off Topic (tidl. tulletråden)   
  Hva er greia med at ALLE tesla eiere er så råtne på å kjøre bil at de må ha alloygator på felgene?? Klarer de virkelig ikke å lukeparkere? Ser at trenden er økende i Oslo... rød stripe på felgene...æsj!
   

 21. Like
  wicky124 got a reaction from BMWE39turbo in Off Topic (tidl. tulletråden)   
  Hva er greia med at ALLE tesla eiere er så råtne på å kjøre bil at de må ha alloygator på felgene?? Klarer de virkelig ikke å lukeparkere? Ser at trenden er økende i Oslo... rød stripe på felgene...æsj!
   

 22. Like
  wicky124 reacted to Fredrik in Off Topic (tidl. tulletråden)   
  Typiske amerikanske serier er nesten latterlig dårlige, men kabelkanaler som HBO og Netflix har gjort svært mye for å rette opp dette inntrykket i nyere tid. Gode eksempler er Sopranos, The Wire og ikke minst Breaking Bad. Spesielt Breaking Bad er krim/drama på sitt aller beste med et fantastisk skuespill, genial produksjon og et manus som overgår det aller meste. Selve plottet er jo bare genialt... realistisk, ekstremt detaljert ned til minste detalje samt at det på forskjellige måter viser de menneskelige implikasjonene på en veldig god måte. Det er uten tvil Bryan Cranston (Walter White) som bærer historien, men flere andre skuespillere gjør også en fantastisk god prestasjon (bl.a Aaron Paul som Pinkman). Jeg liker spesielt selve filmingen i Breaking Bad. De store panoramaene i og rundt Albuquerque i New Mexico trekker paralleller til klassiske western filmer der lovløsheten og den sterkestes rett var i sentrum. Gamle og moderne tider møtes selv om tematikken er ny og metodene som brukes er forskjellige. Amerikanerne kan når de får muligheten...  
 23. Like
  wicky124 got a reaction from Popza in Den store finn.no tråden.   
  Han selgern har vel blitt dømt for no svindel tidligere...nå driver han "Hjemmefra" med ganske fornuftige biler...dette er biler han får veldig billig fra forhandlere rundt om via nettverket sitt...
 24. Like
  wicky124 got a reaction from M|Fjeld in Del hva du støtte på - en "spotte"-tråd.   
  m5! I stand corrected! Men ja...åssen kan du si at vi ikke kjører fete biler i bryllup? Noensinne vært på ett pakistansk bryllup? Tviler. Så ha fakta klare før du leker kjekkas med fake m-plast-bilen din!
 25. Like
  wicky124 got a reaction from m4dct in Del hva du støtte på - en "spotte"-tråd.   
  Olemorten burde få klapp i bakhodet for å kjøpe en så feit bil i sølv...
×
×
 • Create New...