Jump to content

sveigis

Members
 • Posts

  9869
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  173

sveigis last won the day on August 19

sveigis had the most liked content!

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Fevik
 • Interesser:
  Kjøretøy Bmw og Opel
 • Kjøretøy
  Bmw 535i Shadow line

Recent Profile Visitors

35989 profile views

sveigis's Achievements

 1. Gratulerer med salg Viggo 😊 Rart det der når man bestemmer seg ,så er det godt å bli kvitt tingene . Og hus og hjem er jo viktigst . Kommer nok e34 igjen en gang .
 2. Ja om man bare holder det vedlike så gjør det ingenting om lakk er gammel 😊 Jo takk ,nå skal den bli bedre når råttent stål forsvinner og nytt kommer på . Hehe nei det ville blitt tomt her helt klart og den blir her den . Den er jo forøvrig såpass bra teknisk nå at å begynne på en ny reise med noe annet frister ikke 😊
 3. Tidlig opp en søndags morgen . En rolig helg sørger for at man våkner tidlig og søndag er jo verdens mest bortkastede dag i mine øyne 😊 Uansett mens resten av familie lå og dro seg satt jeg på kaffe og mens den putret ferdig ,hadde jeg et mål for øyet nemlig å ta en skikkelig rensk på e34en. Det første jeg gjorde var å få en list på plass som hang og slang : Av med gamle klips og rengjøring : Så på plass og den sitter godt : Deretter ble det vask med diverse remedier absolutt overalt og etterhvert ferdig : Dette: Så fant jeg ut etter frokost at jeg vil legge på et lag med voks sånn at den har noe beskyttelse nå fremover . Og fant denne : Absolutt ikke noe tre stegs og korrigering da bilen skal kappes rundt forbi etterhvert så da fant man frem noe som gir beskyttelse inntil videre . Og etter noen timer ble det blankt og fint . Rett og slett bare noen ferdig bilder : Panseret : Igjen 30 år gammel lakk holder seg den om man tar vare på det. Nedre del av dørene : Ellers sidene av bil : Bakre del : Og dette: Alt av plast osv fikk og en runde med diverse samt felg ble polert opp . Ble noen timer idag med dette men absolutt verdt det 😊 Ser veldig frem til å få byttet vitale deler på karroseriet på den nå i vinter samt masse smådetaljer . Dette blir dyrt men føler bil er verdt å koste på da e34 med litt motor begynner å bli verdt en god slump ,eller e34 gennerelt som er bra er mer rett og si 😊. Og dette har jeg merket nå som e34 Tds skal selges .( Kommer oppdatering på denne senere ). Jeg sov dårlig natt til fredag da jeg fikk et pengetilbud på 535en som var særs vanskelig å si nei til …. Det var snakk om sekunder på at jeg sa ja ,men så gikk jeg gjennom tråden her ,minner her og der og da tenkte jeg nei penger er ikke alt og den rette e36en er ikke dukket opp enda så den blir .😊
 4. Det lurer jeg og på . Noe av det fineste man får på F bilene jo .😊
 5. Jeg mener å ha lest Cato at på disse må ladelampe være iorden for at den skal lade . Er nok mulig du kan ha et brudd inn til instrument evnt et defekt panel . Disse er jo kjent for å være ikke bra med årene . Til info måtte jeg bygge fire instrumenter til et for å få alt iorden her .
 6. Ja det har blitt noen timer med lesing og studering og det må jeg nesten . Hadde blitt veldig dyrt om jeg måtte satt bort dette på verksted og de hadde sikkert bare byttet deler i hytt og gevær uten å ha spesiell peiling de heller… En annen ting er jo at det kan være interessant å lese og søke litt på dette ,for jeg har jo hatt suksess før med vanskelige feil og tilslutt komme i mål .😊 Ja kassen kommer fra en bil som er begynt oppussing ,men kom aldri skikkelig igang og det var derfor eier begynte på den pga av skikkelig drivverk og motor . Men man vet jo aldri ,brukt er brukt uansett .😊 Håper jo og det at man får landet problemet her .
 7. Ja det må lenge siden du har vært her ja😊 Lever din enda vet su det? Angående min har jeg eid den i ti år nå til sommeren og denne har det vært lite problematikk med foruten at jeg har sveist litt på den oppigjennom . Ellers strortsett vedlikehold .
 8. Mange takk Remy og satser på det samme . Hehe ja jeg prøver å sette meg inni ting sånn at jeg klarer å knekke koden på disse bilene og føler jeg har lykkes sålangt . Ja den girer jo fint ,nesten unormalt fint og hugger tak med en gang . Godt går den og til å være ei tung kjerring 😊 Så har mange tanker i hodet nå.
 9. Sånn da har man omsider fått sydd sammen en plan og handel på kasse til x5 . Forrige uke gikk jo på tlfer ,meldinger osv rundt hele landet for div spm og jakt på kasser . Noen hadde som de priset like mye som en x5 er verdt 🤬🤬,andre hadde men hadde null peil på tilstand . Men som dere vet ,så setter jeg meg inn i ting og hva mulige årsaker kan være og det har blitt sene kvelder med lesing ,videoer og har etterhvert landet . Kasse girer fint men låser seg i tredje,da kan det være et ventilhus med tilhørende deler som kødder ,eller så er det mekanisk noe jeg ikke tror det er på min . Så nå skal jeg helgardere meg her 😊 Jeg skal på en laaang tur til uken og hente ei girkasse med garanti ,ikke nok med det men der får jeg med et ventilhus ekstra som vedkommende hadde fra ei kasse . Her virket ikke revers på den kassen som ventilhus kom fra ,så enten er det mekanisk eller så er det en del på selve huset som kødder og denne delen får du ny . Så kjekt med et ekstra sånn og øve å demontere i biter: Han anbefalte å kun bytte ventilhus først for å se om det virket på min .så får se 😊 Eller så blir det bytte av dette beistet her : Blir jo særs spennende dette og har heldigvis to mekanikere med ypperlig plass og stå når jobben skal gjøres . Begynner å stresse litt her for jeg bør ikke bruke e34 noe særlig utover høst og evnt salt så den må opp og gå fort . Men de som skal hjelpe sier at det er fort gjort og da må man stole på de 😊😊. Så til tirsdag blir det tur langt avgårde i en Opel for sanking av girkasse og deler .
 10. Veldig enig er jo sånn de skal være . Bruksmønsteret er stort her i gården og alt fra fin kjøring til tung last på henger da med e34 .😊
 11. Absolutt . 15 år er vel det vanlige men synes det er lite kontra 15 år for 20 årsiden . Da var bilene virkelig ferdige ,en 15 år 5 serie ser jo bra ut idag liksom . Hehe sant det og godt der er noen av oss fremdeles . Et bevis på at jeg liker bedre gammelt enn nyere viste jeg igår til en kamerat . Han hadde kjøpt seg en nyere Audi A4 en riktig så flott bil og jeg sa nydelig bil ,men tenk den gamle 7 serien du hadde fått for den 😅😅 Han ristet på hodet og sa ,du mener det og .
 12. Ja det er dritt helt klart og denne lifetime greia må man ikke høre på . Oljen var ikke pen . Angående ventilhus får man kjøpt deler og jeg vet hvilken deler jeg muligens skulle hatt. Problemet er at ventilhuset er nok så fullt av dritt at det må demonteres i molekyler og det tar tid samt , at man må ha et repkit som jeg ikke vet om lar seg skaffe så lett. Og stemmer det er noen plastkuler her og ,men ettersom jeg har sett og lest ,er ikke de det største problemet . Alt ligger i ventiler og solenoider somregel . Og om jeg får suksess nå med kassebytte ,skal jeg overhale det som står i min i vinter . Sett noen filmer om dette og det lar seg gjøre ,dvs jeg er ikke redd for å prøve 😊 Men kommer med en komplett oppdatering imorgen da ting har skjedd nå .
 13. Absolutt hun trenger cash ikke bil 😅 E36 er digge biler og går bra de ,ikke minst så nydelig låt i de fra 320 og oppover .💕💕 Angående salg så er der ekstremt mye hendvendelser og interesse . Og pokker så irriterende for det står ikke på bytteforslag som jeg LETT hadde handlet med ,det skal jeg komme tilbake til senere .
×
×
 • Create New...