Jump to content

HenrikSolberg

Members
 • Posts

  1525
 • Joined

 • Last visited

Reputation Activity

 1. Like
  HenrikSolberg reacted to Fredrik 90 in Snapshot of the day - Tok du bilde av bilen din i dag?   
  Da var gjengen samlet 👍 E34 på vinterlagring på tvers innerst og bruksbilene ytterst 😎 

 2. Like
  HenrikSolberg reacted to kkmE30m50 in Snapshot of the day - Tok du bilde av bilen din i dag?   
  Alpinaen ute og lufter seg litt i frosten mens det er fint vær😛
 3. Haha
  HenrikSolberg reacted to Ingvaldsen in Den store finn.no tråden.   
  https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=239845274&showContactInfo=true

  bil med uknuselig motor, og uten registerproblemer
 4. Like
  HenrikSolberg got a reaction from Patta in Den store finn.no tråden.   
  Sakhir Oransje er virkelig en nydelig farge 😍
  https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=239380096
 5. Like
  HenrikSolberg reacted to FransEirik in Tråden om BMW-nyheter/rykter/snakk etc.   
  Totalt av banen på alle plan. Bmw blir forbigått designmessig om dagen. Trist.
 6. Like
  HenrikSolberg reacted to Walkabout in Den store finn.no tråden.   
  Alpina er vel cirka noe av det vanskeligste å selge i Norge? Så kanskje ikke en bil jeg ville kjøpt om jeg hadde kort perspektiv på eierskapet.
  Mulig det bare er meg, men aldri helt forstått fascinasjonen for Alpina. Virker å være en greie for puristene her fra forumet (men likevel ytterst få selv her inne som kjøper en). Utseendemessig appellerer det ikke til meg (foruten de siste års modellene som i større grad er basert på M-sport)  
 7. Like
  HenrikSolberg reacted to Walkabout in Snapshot of the day - Tok du bilde av bilen din i dag?   
  Vasket og vinterlagret - akkurat i tide før kuldegradene meldte sin adkomst i Stavanger  


 8. Like
  HenrikSolberg reacted to kkmE30m50 in Snapshot of the day - Tok du bilde av bilen din i dag?   
  F31n fikk seg nye vinterfelger og hjul så da eg kjærringa fornøyd👍😛
 9. Like
  HenrikSolberg reacted to Dusy in Min 5'er garasje - F11 Sophistogrey / Titansilver E60 /// E60 SOLGT - Elbil neste?   
  Hadde selv en E-Golf ett års tid med tilsvarende utstyrsnivå som din! Det er som du sier, en bil som gir utrolig mye for pengene. Dog kjøpte jeg helt ny, og fikk merke det ved videresalg for å si det sånn 😅 Men jeg tar meg selv i å savne den ganske mye når jeg låner fattern sin  Og med ACC og et helt ok lydanlegg vil motorvei pendlinga være ganske smooth. Ingen avskrekkende rekkevidde på vinter heller. 
  Monterte Eibach senkefjærer på min, og det gjorde betraktelig med utseendet og kjøreopplevelse, faktisk! Ser du påpeker at alle i kø kjører det samme som deg, var egentlig derfor det ble fjærer og felger 😂 

   
 10. Like
  HenrikSolberg reacted to Carlsius in Min 5'er garasje - F11 Sophistogrey / Titansilver E60 /// E60 SOLGT - Elbil neste?   
  Siste oppdatering
  Da er det på tide med en oppdatering da F11'n ble solgt til prisantydning 3 dager før finn perioden gikk ut for ca. 1.5 mnd siden.

  Litt info angående salget: 
  Først var prisen 170.000kr inkludert style 434 og flere som tok kontakt gjennom finn mente prisen var  for høy. Etter 2 uker justerte jeg prisen ned 15.000kr til 155.000 uten style 434 felgene og da var interessen plutselig mye større. Bilen ble solgt til prisantydning uten felgene og style 434 mener jeg har en markedsverdi på 20.000kr med helt nye bakdekk, ergo jeg fikk dermed 5.000kr mer enn først lagt ut til(175k vs 170k)  

  Bilen ble vist mandag, kontrakt signert onsdag og avtalt overlevering fredag, dermed ble det rimelig kritisk å finne seg en bil innen mandagen da jeg er avhengig av bil for å komme meg på jobb og BMW 6 serien er fortsatt ikke kjørbar  
  Bilene som ble prøvekjørt og vurdert (BILDER KOMMER)
  Tesla Model 3 SR
  God bil å kjøre som var sporty og rask men utseende er ikke helt ''my cup of tea''. Det som satt spikeren i kista for min del var at man kjørte i kø med helt like teslaer, utseende og at den manglet litt komfort på E18 da humper og dumper merkes godt. 

  BMW I3
  Fikk prøvekjøre en I3 120 amp av Bilia Drammen som var veldig fin og i denne fargen var den veldig tøff. For å få den med det utstyret jeg krever var det kun aktuelt å bestille ny og som mange sikkert skjønner skjer ikke det i løpet av en uke, men levering mot slutten av året. Noe som er bra i disse dager, men for lang ventetid for meg. Samtidig var bilen god å kjøre men er nok laget mer for småkjøring enn E18 pendling, dermed var denne ute. 

  VW ID3
  Denne ble ikke prøvekjørt grunnet interiøret og utseende utvendig ikke falt i smak. Samt at skinnseter ikke var mulig å oppdrive på disse bilene da de ikke var mulig å bestille fra ny.
  Tesla model S
  Denne er i mine øyne hakket penere enn TM3, men stadig lite pen. Komforten i disse bilene er akkurat slik jeg ønsker det men den ble utelukket da prissjiktet jeg har satt gjør at bilene som er aktuelle er akkurat ved å gå ut av garanti perioden på 5 år. Etter det jeg hører og leser om så er det en høy risiko for at dyre komponenter går i stykker. Dermed ble TMS utelukket siden jeg trenger en driftssikker bil, mulig det blir TMS meste gang. 

  VW E-Golf
  Sammenlignet med de som er nevnt over er denne vesentlig rimeligere da søket gjaldt 2018 modeller med 20.000km-50.000km kmstand. Det samme gjelder for e-golf som for TM3 at det er MANGE av de på veiene, som telte negativt for den. Men E golf sammenlignet med de andre bilene hadde overraskende mye bedre komfort på E18 da den føles mer som en vanlig personbil enn en liten småbil. Her ble det prøvekjørt flere biler og fant fort ut av at jeg må ha mye utstyr for å være fornøyd. 
  Så resultatet ble at jeg gikk for en E golf med etter det jeg kan se er ALT utstyr foruten en ting (som jeg ikke kommer på). Utstyr verdt å nevne er:
  Active cruise controll Dynaudio musikkanlegg Sportseter i skinn Matrix fronlykter Dynamiske LED baklykter  Active info display i speedometer(Heldigital speedometer) Keyless Stor navigasjon Autopilot/Lane assist(Kjører etter veimerkingen ved å holde på rattet) Jeg var meget skeptisk og lettere irritert over å gå fra F11 til en golf. Men nå etter å ha hatt den i 1 måned er den faktisk overraskende god som pendlerbil og fungerer godt til mitt bruk, men er det i nærheten av en BMW på kvalitet - NEI. 
  Nå vet jeg at dette er et BMW forum, men skal vel klare et par VAG bilder da alle innlegg trenger bilder.


 11. Like
  HenrikSolberg reacted to Fredrik 90 in Off Topic-tråden, versjon 4(?)   
  Ser man på pris så velger de fleste Taycan fremfor Panamera, fordi sistnevnte plasserer seg i en helt annen prisklasse. Designmessig så synes jeg Panamera holder seg best, den ser veldig bra ut fra alle vinkler. Mens Taycan har noen vinkler hvor proposjonene ikke stemmer helt, særlig i sideprofil ser den litt merkelig ut. Men uansett to veldig lekre biler om man snakker design 😀
  Jeg vurderer/har vurdert Panamera som etterfølger til G30en, var derfor jeg prøvekjørte. Men jeg synes ærlig talt det blir for mye penger for en bil som er like gammel som bilen jeg ønsker å erstatte den med. I tillegg er teknologien bedre i BMWen, og jeg fikk litt VAG smak i munnen av noen detaljer i Panameraen. Så jeg blir nok med BMW, totalpakka der er vanskelig å komme forbi selv om merket ikke lenger er så spesielt som det pleide å være.
 12. Like
  HenrikSolberg reacted to Fredrik 90 in Off Topic-tråden, versjon 4(?)   
  Jeg tenker at ett Porsche kjøp skal være litt spesielt, men mye av glansen til Taycan har forsvunnet nå som det går så inni granskauen mange av dem. Du ser alle slags folk i de bilene der, selv folk som egentelig ikke bryr seg om bil kjører rundt i en gørrmøkkete Taycan men en gammal takboks på taket. Da synes jeg en Panamera er langt mer eksklusiv, da er man i mine øyne litt mer dedikert i sitt bilvalg. Å kjøpe Taycan bli liksom litt for lett, alle andre gjør det jo... Jeg prøvekjørte en 2018 Panamera e-hybrid og en Taycan Turbo rett etterhverandre. Kom i kontakt med en utrolig kåt Porsche selger som "levde av å konvertere BMW entusiaster" som han flåsete sa det. Taycan er helrå, sitter så sykt på veien at du vil ikke tro det...og det sparker så du får voldt i kroppen. Men...Panameraen får deg til å føle deg spesiell, som en utvalgt som får lov å kjøre en sånn flott bil. Og som jeg har gjentatt mange ganger, lyden gjør hele kjøreopplevelsen. Selv om jeg kjørte hybriden så er det ikke tvil som at dette er en ekte sportsbil når man setter den i Sport modus.
  Når det er sagt, om jeg ble tvunget til å kjøpe elbil i dag så hadde jeg nok valgt Taycan...iallfall frem til BMW kommer med noen normalt utseende elbiler med bra rekkevidde.
 13. Like
  HenrikSolberg reacted to *MrB* in Snapshot of the day - Tok du bilde av bilen din i dag?   
  Ikke i dag, men søndag som var. Er tilhenger av å faktisk kjøre en tur når gamlefar først sveives i gang fra lagring, men ble bare en tomgangsrunde denne gangen, pga salt. Den fikk imidlertid stå lenge nok til at Greta Thunberg nok hadde kommet med sine 3 udødelige ord, om hun hadde sett meg. 
 14. Like
  HenrikSolberg reacted to Fredrik 90 in Tråden om BMW-nyheter/rykter/snakk etc.   
  Største problemet jeg har med den skjermplanken er at det er ren Mercedes rip off. Og Mercedes har nå gått videre til en løsning jeg synes er svært så elegant når alt først skal være touch. Samme med Audi, de har en mer elegant løsning og beveger seg nå mer bort fra touch. Denne løsningen BMW kommer etter med her gir meg veldig Citroën vibber, føler dette er noe de kunne kommet med litt sånn etter alle andre. Her har BMW mista ballen totalt...
 15. Like
  HenrikSolberg reacted to Saltkjelen in Snapshot of the day - Tok du bilde av bilen din i dag?   
  Da var det dags for vinterhjul på denne bilen også. Ser jeg må få spacet ut bakhjulene litt.  


 16. Like
  HenrikSolberg reacted to Kolstad Jr. in Den store finn.no tråden.   
  https://www.finn.no/239633388
  Litt overraskende ærlig annonse. Spesiell bil, kan sikkert bli bra hvis den havner i rette hender 👍
 17. Like
  HenrikSolberg got a reaction from BimmerFan! in Den store finn.no tråden.   
  Sakhir Oransje er virkelig en nydelig farge 😍
  https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=239380096
 18. Like
  HenrikSolberg reacted to stfoer in Den store finn.no tråden.   
  ENIG
 19. Like
  HenrikSolberg got a reaction from Emilsen in Den store finn.no tråden.   
  Sakhir Oransje er virkelig en nydelig farge 😍
  https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=239380096
 20. Like
  HenrikSolberg got a reaction from Pekka in Den store finn.no tråden.   
  Sakhir Oransje er virkelig en nydelig farge 😍
  https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=239380096
 21. Like
  HenrikSolberg got a reaction from hemperen in Den store finn.no tråden.   
  Sakhir Oransje er virkelig en nydelig farge 😍
  https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=239380096
 22. Like
 23. Like
  HenrikSolberg reacted to kkmE30m50 in Snapshot of the day - Tok du bilde av bilen din i dag?   
  E91 fikk seg en vask etter en liten rehab i halvannen måned😊
 24. Like
  HenrikSolberg reacted to Robkill in Snapshot of the day - Tok du bilde av bilen din i dag?   
  Felgstørrelsen har gått ned for vinteren og bilen holder seg ikke ren i mer enn noen få minutter 🥲 Her avbildet dypt i de svenske skoger på min første utenlandstur siden 2019 🤞
 25. Like
  HenrikSolberg reacted to Walkabout in Den store finn.no tråden.   
  Blir vel ikke helt blankt om man lekker blank lakk rett oppå matt lakk - det matte vil jo skinne gjennom.
×
×
 • Create New...