MolbergMedia

Medlem
 • Innholdsteller

  14
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om MolbergMedia

 • Rang
  Korporal
 • Bursdag 02/19/1993

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Hedmark
 • Interesser:
  Hobbyfotograf/Bilintresse!
 • Kjøretøy
  BMW E46 320i (M54B22)

Nylige profilbesøk

473 profilvisninger
 1. MolbergMedia

  E34 ///M532i S54, reborn

  Herregud, nå har jeg tatt meg solide 2 timer og lest alt og sett nøye igjennom bilder gjennom hele tråden, dette må være en av Norges mest gjennomførte bygg. Det du bygde opp, plukka fra igjen, bygget opp igjen, tatt ut motor flere ganger, for å så få det godkjent med M3 motor er jo helt vanvittig. Dette er virkelig noe som har vært en fryd å fått med seg, og jeg har heller ikke sett denne bilen irl - noe jeg gjerne vil! MASSE creds til deg for all denne jobbingen, det er helt vanvittig! Du svarte noen tidligere i at alt var til salgs til rett pris, mener du fortsatt det samme? Aldri i verden om jeg hadde latt noe sånt med såååå masse tid og timer brukt, for å så selge videre. Uansett hvor nøye da den daværende personen hadde vært med bilen, så hadde det ikke skjedd. Men igjen, dette er noe av det sykeste jeg har sett! Creds! Blir det til at jeg ser den på noe treff i fremtiden, så skal det garantert knipses!
 2. MolbergMedia

  Norbakken's E23 728i

  Tøft! Gleder meg til å se videre (Y)
 3. MolbergMedia

  MolbergMedia

  Takktakk !👌 De tre siste bruker jeg Canon sin 16-35mm f/4.0 IS. Egentlig så vil jeg ha 2.8 versionen, men den er svindyr 🙈 så det får bli senere 👌
 4. MolbergMedia

  MolbergMedia

  Hepphepp! Tenkte å få laget en liten tråd her hvor jeg kommer til å samle mine bilder som blir tatt av diverse BMW'er rundtom i Norge ettersom hvor jeg er på event's osv. Håper dere liker det dere ser, og kommer med feedback eller gjerne kontakt meg om dere er på treff generelt og kanskje vil ha noen bilder (hvis jeg er der).
 5. MolbergMedia

  Bmw e34 540i / 6 Individual / 19.01.2019

  Hepp! Fikk det med meg på facebook, blir morsomt å følge med på! (Y)
 6. MolbergMedia

  ehaugsnes' e46 330cd

  Ser bra ut!
 7. MolbergMedia

  Inspirasjonstråden

  Her er noen bilder fra 2017-året, den blå er en 2.7 hartge - som fikk motorhavari, men bygger noe enda grommere nå Den svarte ble forøverig hellakkert sommeren/høsten 2017, og blir idag brukt som vinterbil/herjebil!
 8. Supertopic! Snærten bil med finfin farge som det ikke er mange som har på en e46 😎
 9. MolbergMedia

  Hagen´s E24 635csi oppdatering!

  Bli ferdig så vi får tatt en shoot snart 'a, Marius
 10. MolbergMedia

  Inspirasjonstråden

  Takk skal du ha! Koslig å høre!
 11. MolbergMedia

  Inspirasjonstråden

  Takk skal du ha! Koslig å høre!
 12. MolbergMedia

  Inspirasjonstråden

  Heisann! Ettersom jeg er ny i dette forumet - med nyhandlet BMW (E46 320i M54B22), så tenkte jeg at jeg kunne legge ut et par bilder som er blitt tatt av meg så langt iår, spesiell intresse av bil, men generelt BMW det går i for min del! : ) Vet ikke om det er lov å reklamere facebook side her, men send gjerne en melding om du vil se mer ! : ) BMW E46 som bildet av under eies av Marius Hagen! - som forøverig akkurat har fått plass på Oslo MotorShow! BMW E30 som bildet av under eies av Morten Birkeland!