Jump to content

Japsern

Members
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Japsern

  1. Det skjer nesten umiddelbart. Du ser lampen lyser enda på videoen for at jeg mangler en lyspære, og den går jo bort noen sekunder etter start. Så dette er filmet ganske med en gang etter jeg starta den. Problemet kan vare i mange minutter, det meste jeg har vært med på er kanskje 20-30 min, men da er det skikkelig kaldt ute. Går bort etter en god stund, men den må bli skikkelig varm først. Nå som det er mildt ute, så merker jeg det kun ved start. Går bort når jeg begynner å kjøre.
  2. Det står at de har sjekket leveranse på dyser, og sjekket dyselekkasje manuelt.
  3. Ble sjekket i går da de feilsøket, så de har målt verdiene av dysene.
  4. Kan legge til at jeg hadde den nettopp inne på verksted for feilsøking, og det eneste de fant var at det var irr på kontakt fra hjernen. Den er rengjort og sprayet med kontaktspray. De mener at det ble finere gange i motor etter det, men hjalp ikke noe mot dette problemet.
  5. Hei. Prøver igjen da forrige tråd ikke hjalp noe. Jeg har en BMW E61 525dat 2007 lci. Når jeg starter bilen så kan den gå litt ujevnt. Den går fint, men faller litt på turtall innimellom, som fører til noen rykk i bilen. Den henter seg raskt inn igjen. Dette skjer spesielt når det er kaldt ute. Opplevde det ikke i sommer. Det kan gå over fort, men kan også vare en stund hvis det er -15. ikke noe problem når motoren er skikkelig god og varm. Heller ingen problem å gi på, drar fint og jevnt hele veien. Glødeplugger og relé var nytt for to år siden, ingen feilkoder. Har kontrollert dyser, og det er ingen feil der heller.. Er det noen som har hatt samme feil, som kan komme med tips? Legger ved video av hvordan den går få sekunder etter kaldstart. IMG_3820.MOV
  6. Tar opp denne tråden igjen. Ikke kommet noe lengre, men har funnet ut at glødepluggene og gløderele var byttet for under 2 år siden, så det skulle jo være bra. Har heller ikke feilkoder på de. Hva annet kan det være? Dyser?
  7. Nei, byttet ikke noe pakninger som har med EGR å gjøre. Har sett en del YouTube videoer, og var ingen som byttet eller nevnte at noe må byttes, så da gjorde ikke jeg heller det.
  8. Ja, skal sjekke EGR. Har nettopp hadd av EGR da jeg skiftet vannpumpe og termostater, så kan være noe som ikke ble helt tett. Men lukten kommer ikke av å stå på tomgang når bilen er varm. Sto i vaskehallen i omtrent 5-10 min på tomgang, og ruset motoren litt. Hadde på maks luft i kupeen. Verken jeg eller kompis kjente noe lukt da. Det skjer egentlig kun når bilen er helt kald (tror jeg), altså de første sekundene etter kaldstart
  9. Oja, så du bare tenker at den kan være fjerna?
  10. Men du skriver at dpf er fjernet. Er det noe du ser på bilde, eller gjetter du bare? Synes selv det er vanskelig å se på bilde, og har egentlig ikke tenkt over det når jeg har vært under bilen.
  11. Det har jeg faktisk ikke tenkt over…
  12. Kjøpte den i slutten av Mai. Men lukten merket jeg først nå når det begynte å bli kaldt ute. Har snakket med en mekaniker og han mente at flexi såg ok ut. Skal få målt om det kommer noe eksos inn i kupe…
  13. Var på bukk idag, og dette er tilstanden på flexrøret.. Vil dere si at dette vil/kan føre til eksoslekkasje? Det eneste jeg kan se er at noen av trådene har revnet, men det skjer vel på grunn av høy temperatur? Klarte ikke å kjenne noe antydning til eksos ut fra røret, så vil jo egentlig tro at det er tett.
  14. Takk for svar! Skal på bukk imorgen, så satser på at jeg finner ut da
  15. Ja okei👍👍 da er det vel stål, men poenget er at den sprekker. Otis sier at det ikke er vanlig at de sprekker på LCI. Er det forskjell på pre lci og lci da?
  16. Sikker på det angående manifolden? Har hørt at de kommer i alu..
  17. Hei Moss. Det er en veldig kinky situasjon du befinner deg i. Som flere ovenfor nevner skulle du ha vært mer nøye under inspiseringen av bilen, men det er ikke alltid så lett. Det er mange inntrykk når man ser på ny bil, og nærmest umulig å få med seg alt på så kort tid. Men men, gjort er gjort. Videre ville jeg nok helt klart snakket med en advokat som driver med dette. Du kommer nok lengst med det! Lykke til. Håper det ordner seg for begge parter👍
  18. Hei igjen.. Mistenker sterkt eksoslekkasje på min BMW E61 525D LCI. Blir stygg lukt inni bilen, spesielt ved kaldstart, og når jeg står i ro. Er aller mest ved kaldstart (da jeg kjenner lukten mest). Vet at eksosmanifold og flexrør er to vanlige syndere. Men spørsmålet er, hvordan går jeg fram for å finne synderen? Har prøvd å se i motorrom, og greier ikke å se noe røyk som helst. Kan prøve å tette eksos, men da vil jeg jo kun finne ut om det er lekkasje. Er det veldig åpenbart hvis det for eksempel er flexrøret som lekker? Tenker å begynne der, i og med at det er lettest å komme til. Og et annet spørsmål. Er manifolden laget av aluminium på alle M57 E6X? Eller er det noen forskjeller på pre lci og lci for eksempel?
  19. Aha! Da gir det mer mening. Takk for svaret!😊
  20. Vanligvis merker jeg ikke noe til det hvis jeg begynner å kjøre. Men her om dagen da det var -7, så tok det jo naturligvis litt lengre tid for bilen ble varm. Og da kjente jeg noen svake dunk under kjøring (etter omtrent 5min med kjøring). Vil glødepluggene ha en innvirkning så lenge etter start?
  21. Ja okei. Synes det er merkelig at spjeldet skal være «defekt», da bilen går veldig fint når den får litt temperatur, og ikke noe plaget ellers bortsett fra når den er helt kald. Har ikke andre symptomer sånn som mange andre, for eksempel risting når man stopper bilen. Men jeg vet ikke. Bare stusser litt😅
  22. Har du noe peiling på dette, Otis?😊
  23. Men hva er det som går feil med spjeldet? Er det noe som må byttes? Leste noe om at man kan åpne opp, rense/fjerne olje, også deretter bytte pakning. Stemmer dette? Eller må det rett og slett byttes ut?
×
×
  • Create New...