Jump to content

Hallgrim86

Members
 • Posts

  39
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Bosted:
  Asker
 • Kjøretøy
  BMW G08 iX3

Recent Profile Visitors

179 profile views

Hallgrim86's Achievements

 1. Gikk fra diesel til hybrid til EL. Den tankegangen har du ca 3 dager inn i eierskapet av en elbil med god rekkevidde. Som Marius sier så vil f.eks en oppoverbakke slå hardt ut da man har så lite kW kapasitet å rutte med. Om en kjørecomputer i en bensinbil sier at du har 50 mil igjen er dette basert på akkurat de samme faktorer. Sett på ren el om du skal reise en kjapp tur et sted. Resten av tiden er det bare å la den stå på auto.
 2. Hei, Jeg har eid samme bilen. Min hadde 48km rekkevidde. Du kan ikke stole på "foreslått rekkevidde" for den er kun en gjetting av hva du får til basert på tidligere kjøring. Mål derfor heller selv, så vil du se at ting er i orden. Jeg hadde akkurat samme opplevelse som deg da jeg kjøpte min, dette kjenner jeg igjen. Rekkevidde, optimale forhold : 33km i ca 80kmt Rekkevidde, vinter: 18-20km La bilen styre strømbruk mest mulig ved langkjøring, det å sitte å nistirre på batterilengde er bare frustrerende fordi den lever til tider sitt eget liv.
 3. Jeg eide en 2018mod 225xe, den hadde alt utstyr og var ifølge Bilia Drammen en av ganske få med det utstyrsnivået. Mange av disse ble solgt som leasingbiler. Pluss: Fine kjøreegenskaper, smart plassmessig, billig drift, fin fremkommelighet. Minus: Helvetes cruisecontrol som ikke takler sol, på 18" rumler det veldig i kupe, jeg er 190 så baksetet ble litt lite. Hadde denne i litt over et år etter en uheldig periode av livet mitt hvor jeg kjørte Superb. Jeg fikk 33km på ren strøm fra Asker til Ryen, ca 80kmt på motorvei. Med vanlig kjøring får man 20-25. Det var ingen feil med bilen i mitt eie.
 4. Fy søren for en fin jobb du/dere har gjort. Rett og slett utrolig kult! Får du filmet litt kjøring?
 5. Legger skum i stekende sollys, men er man rask går det bra Denne skulle bli hentet idag, men kjøper avlyste. Bilen er en tidligere firmabil og jeg fant ut at en polering er på plass. Har ort belte i mørke BMWer. Det ble snakket om karbonsort og hvor vrient det er å holde rent, kan bare si meg enig. Veldig fin farge, spesielt i skikkelig lys.
 6. Det er flere steder i video man ser glippene. Jeg fant ved frontfanger, C stolpe, baklykter. Kommer en Model Y uti hagen her snart, så den skal få gjennomgang av skyvelæret.
 7. Når eierne tilsynelatende ikke bryr seg hadde ikke jeg utbedret heller 😅 Jeg har frekventert endel forum med Teslafolk, og det var en bred enighet at Kinabilene som kom skulle være mye bedre når det kom til dette, denne nyheten kom rett etter at det viste seg at bilene fra Tyskland var utsatt (som var en fabrikk som også skulle løse dette) Jeg synes det er veldig rart om de forskjellige fabrikkene opererer med forskjellige toleranser, jeg har jobbet med produksjon av deler til bl.a bilindustri i 12 år.
 8. De nye Model Y som kommer til Norge sliter med de samme kosmetiske problemene som noen av de øvrige Tesla har slitt med. Store panel gaps, dette er en bil levert i Norge. En eller annen Teslafyr meldte at gaps var en saga blott.
 9. Om ikke så fjerner Bilia de for deg om det er der du kjøper. Nydelig farge!
 10. Hei, Vi selger en av våre firmabiler, bilen er velholdt og fin. Ta kontakt om du er interessert https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=229554301
 11. Det skjer nok ikke, men nå står det søppelbøtte i bilen i det minste. Han vil også bli sendt ukentlig ned på bensinstasjonen for å spyle av bilen.
 12. Ferdig! 1x runde med Ultimate Compound 1x runde med Menzena Power 2in1 finish Keramisk forsegling av lykter Fusso Soft99 Water Block wax
 13. Dette tok lenger tid enn planlagt 😅 Bilen var i ganske elendig tilstand. Er omsider ferdig innvendig, utvendig gjenstår det 2x polering og voksing. Skikkelig fine biler dette, liker linjene på denne meget godt. Prøvde Combi Cleaner på setene, sånn renseskum. Veldig effektivt, spesielt i sømmer og innimellom.
 14. Ugh! Det er helt utrolig ja, og når det er en så deilig bil i tillegg. Jeg har jo en interesse av dette, men hvor vanskelig er det å spyle av bilen sin og ikke sitte i grus og tyggis liksom. Den neste bilen blir en 2013 BMW 750i lang utgave. Det skal bli kjempegøy, har aldri kjørt noe med V8 før!
 15. En kollega har en veldig fin bil, men vasker den aldri. Denne helgen skal den få kjærlighet for første gang på lenge. Utrolig mye møkk og ting som sitter fast i lakken. Her kan det lett bli lakkskader om jeg ikke er forsiktig. Dette er den verste bilen jeg har sett med så lite KM og såppas ny. Utrolig deilig bil å kjøre, det er et steg opp fra iX3 kjøremessig. Gleder meg til å cruise litt i helgen med en strøken bil.
×
×
 • Create New...