Jump to content

Benny21

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Benny21's Achievements

  1. Takk! Ja, hører med Billa også, enkleste er jo å ha det på plass før levering av bilen, spesielt siden bilen trolig må leveres med vinterdekkene. Og morsomt prosjekt med grillen, gleder meg til å følge den tråden og se resultatet! Da får du definitivt en unik bil 👌, og kan hende resten av oss kommer med bestillinger til deg etterhvert da ja! :))
  2. Tusen takk for svar!! Helt enig med deg, de vanlige sideventsene er de fineste, enkle og stilige, så sånne blir det garantert. :)) Var på Bavaria og så på felgene, de sto på en X3, sykt kule! Men Bavaria var litt usikre på om jeg kunne bruke dem på ix3’en, men de sa heller ikke at det ikke gikk da. Og ser det er flere som velger 699M nå til ix3. Tok du direkte kontakt med bmw for innbytte av de originale vinterhjulene mot 699M og vintergummi (pluss mellomlegg regner jeg med?), og så fikk Billa til å gjøre jobben med montering etc? Eller gikk alt gjennom Bilia? Jeg har kjøpt bilen på Bavaria, så kunne da evt da motta bilen med originale vinterhjulene først og så gjøre innbytte med bmw/bilia etter jeg har fått bilen. (Men mulig bilen blir levert med vinterhjulene på pga levering først i oktober..). Og interessant at de sliter med å levere vinterhjulene, da blir det kanskje enklere å få til innbytte, vinn-vinn situasjon… ;)) Ift rekkevidde tror jeg det vil gå helt fint, blir mest kortere turer og bykjøring. Takk igjen for svar, gleder meg sykt til å få bilen!
  3. Det ble superfint!! Bestilte selv pre-facelift i juni, estimert levering i oktober, og furter også litt når det nå føles litt som å vente på en ny, «gammel» bil, selvom jeg visste at en facelift ville komme før eller senere. Men furter litt mindre nå etter å se bildene av din bil, ble rålekkert! Er det standard sidevents du valgte? Og hvordan gjorde du det med felgene? Flyttet du over gummi fra de originale sommerhjulene til ix3 på nye felger, eller måtte du kjøpe nye komplette hjul? Er det 699 M, og beholder du garanti på bilen etc med disse felgene? Takker for svar! :))
×
×
  • Create New...