Search the Community

Showing results for tags 'startproblem'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Categories

  • Nyheter om BMW
  • Fra Forumet
  • Nyheter om Bimmers.no
  • Sett på Nett
  • Bimmers+

Forums

  • Teknisk
    • Teknisk
    • Koding og diagnose
    • Bilstereo, multimedia og navigasjon
  • Annet
    • Annet BMW og motorprat
    • Bilder og filmer / Show-off
    • BMW-prosjekter
    • Alt annet / Off topic
    • Bimmers.no
  • Kjøp & Salg
    • Salg & Info - Bedrifter/Næringsdrivende
    • BMW-biler selges
    • BMW-deler selges
    • Felger & dekk selges
    • Ønskes kjøpt
    • Annet selges

Blogs

  • MKJ sitt hjørne
  • oddis' Blogg
  • MKJ's Blogg
  • TRF Performances Logg
  • Marthe's bmw
  • bmw520d's Logg
  • HD91's M3/M5 Logg
  • Oggu
  • And-reas' Logg
  • E21_323i's Logg
  • magnusbs1's Logg
  • XHS' Logg
  • 30EWMB's Logg
  • Jan Øyvind Svendsen's Logg
  • alessiE46's Logg
  • x6 M-sport's Logg
  • Rune s' Logg
  • Ludvigs E28's Logg
  • narvee36's Logg
  • Kawa's Logg
  • Marie's Logg
  • Karzan2's Logg
  • And-reas' Logg
  • 1 serie's Logg
  • FJPopp's Logg
  • robertbge's Logg
  • Thbj's Logg
  • Glennern's Logg
  • Kyrresen's Logg
  • abu
  • abu
  • TERJE GJØSE
  • bayerske motor werke
  • BMW 635 CSI 1985
  • m
  • led strips
  • Torstein
  • herman
  • BMW e36
  • lambda
  • Jeg søker bare menn på BMW
  • Ove Andreassen
  • E34 Prosjekt
  • Reparasjonstips
  • BMW E31
  • Reparasjon av skinnseter
  • quandt1960
  • Bmw
  • Bmw e36 deler
  • AK 77
  • BMW 320i E90 2005, 2.0 bensin

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Bosted:


Interesser:


Kjøretøy

Found 20 results

  1. Acidrap

    e60 525D Startproblemer

    Hei! jeg har nylig fått problemer med å få start på bilen. Jeg kan fortelle kort om hendelsesforløpet så langt. Det hele begynte med at bilen begynte å komme med ABS, gearbox, idrive failure osv. Bilen kjørte fint en stund helt til den plutselig stoppet og ville ikke starte igjen. Byttet da til et nytt batteri, da gikk bilen i noen dager etterpå før den stoppet igjen mens den stod på tomgang. I etterkant har jeg fått bilen diagnostisert, han mente da det var negativ polen til batteriet. Kjøpte nytt fra brennes (svimlende 3000kr komplett), slettet feilkoder og registrerte batteribytte, men bilen vil enda ikke starte. Fikk start på den en gang med startkabler, men den "drepte" seg selv igjen like etterpå, etter dette forsøket hjalp det ikke med startkabler heller. Regner jo da med at IBS sensoren er utelukket da den også er splitter ny. Etter litt søk på forumet og andre forum ser jeg at dette er et nokså normalt problem... Noen som har noen ideer eller innslag?
  2. Lager likså greit en tråd for meg selv siden det ikke er en med noen løsning, har også søkt i det lange og det brede på google uten og finne noe relevant info. Har da en 2003 modell 525D E39 som ikke starter. Den kinner fint og fyrer på startgass, men går kun på startgass ergo ingen diesel kommer fram til dyser. Måler trykket på pre supply med INPA til 4bar med tenning på og 3,9 under kinning. Trykket i rail er 0bar før og under kinning. Tatt ut trykk sensor i rail og testet med trykkluft og den viser da 10bar. Har altså masse diesel fram til høytrykks pumpe, men all diesel som går inn på den går også rett i retur. Dette har jeg testet med og ta av slangene og sett dieselen komme ut. Har løsnet på mutter bak på høytrykks pumpe for og sjekke om noe kommer ut på høytrykk siden, men her er det ikke en dråpe som kommer ut engang. Har byttet høytrykks pumpe og den regulerings ventilen som sitter bakpå, men det kommer fortsatt ingen diesel opp til rail. Målte da på kontakten til regulerings ventilen bakpå HT pumpen, her er det null spenning. Noe som får meg til og tenke at det er noe elektronisk som gjør at den vil sende all diesel i retur. Her står jeg fast fordi jeg har ingen feilkoder annet en «Rail pressure monitoring under start» men dette er jo fordi det ikke kommer diesel fram til rail. Hva er det som bestemmer at denne regulerings ventilen bakpå HT pumpe skal kjøre alt i retur? Og nei, jeg har ikke for stor indre lekkasje på dyser!😅
  3. Skaanes

    E60 som ikke vil starte

    Info om bilen: BMW E60 2003 520i Automat (eldste E60-modellen) DK70598. Hei. Jeg har ikke rørt bilen min på flere måneder nå pga den hadde et startproblem. Den har stått i garasjen siden vinteren, fordi vi ikke har hatt tid til den. Etter den var på oljeskift så begynte problemene. Den ville ikke starte, det var kaldt ute og vi tenkte at det var grunnen. Vi fikk start med startkabler foran og vi kjørte bilen i 3 timer etter dette. Den ble satt i garasje og brukt lite etter det. En dag satt den seg fast i snøen slik at dekselet under falt av, da måtte den på verksted for å skru på dette igjen. En liten stund etter ble bilen verre. Det så ut til at batteriet begynte å dø. Vi byttet batteri, fikk skrudd ordentlig på og den startet. Men alt ble verre etterpå. Bilen stod litt igjen. Prøvde å starte den, men det gikk ikke. Batteriet hadde strøm, men bilen ville ikke tenne. Eneste måten den ville starte på var foran. Den ville ikke starte med starthjelp bak. Jeg kjørte bilen 30 minutter til det nye huset vi flyttet i og jeg merket elektronikken begynte å tulle. Alle mulig slags feilmeldinger dukket opp og det blinket overalt. Jeg rakk så vidt kjøre inn i garasjen før bilen slo seg selv av. Siden har den vært slik, at det er lys og strøm inni bilen, men den vil ikke starte. Den vil kun starte med startkabler foran og ikke bak. Etter en liten tid ''dør bilen ut'' og trenger starthjelp igjen. Nå etter noen måneder skulle jeg prøve igjen, men nå ville den ikke starte foran heller. Det er heller ikke lys inni bilen. Batteriet er fulladet. Noen sier: hovestrømkabel(den ser ny ut nedi hjulbrønnen), jording til motor, starter, dynamo.. vet ikke helt jeg. Har ikke mange som kan komme opp hit til Kviteseid å se på den heller.. Så den bare står i garasjen.. Er litt synd, har så lyst å få den på veien igjen.. Noen som har noe formening om dette? Hva kan være problemet?
  4. Toppen99

    BMW E39 525d start problemer

    Hei, har en 525d 2000mod som nekter å starte, starteren går rundt. Pumpa i tanken var sliten så den er allerede byttet, samt diesel filteret. Noen som har noen tips på hva anet som kan gjøres for å starte den? og hva som kan vere feil?
  5. Hauabakk

    start problemer 520D E39

    Hei godt folk, Jeg og min sønn var og øvelsekjørte med hannes E39, bilen døde plutselig og vi får ikke start igjen, ha sjekket at den får diesel til filter og ene dysen, prøvde litt start gass nå ikveld og da tente den med 1 gang... har tatt diagnose og kom opp 1 feil kode på glødning, fikk slettet den men bilen er fortsatt dau som ei sild...... er det noen som har et tips på hvor eg ska fortsette og feil søke? mvh Freddy er en 2001 mod 2,0d
  6. aoo97

    BMW 116i 2009 treg oppstart

    Hei, har en 116i 2009 modell som er treg til å starte etter og ha stått en liten stund. Trykker på startknappen, den starter turtallet detter fjusker. Så kommern seg eller stopper. Starter den på nytt og starter med en gang. Førtste bmwn så noen som har noen tips?
  7. Hei, har et problem på min bmw e36 1993 318IS som er ombygget til M50b25NV. når jeg vrir om tenninga så fungerer alt som det skal, men starteren vil ikke gå rundt da jeg prøver å starte den. eneste jeg hører er ett lite "klikk" ifra ett relee. har byttet starter, men ble ikke noe bedre av det. er heller ikke strøm inn på sikringene 15 til 19, men alt annent funker som det skal. noen tips?
  8. Henrik416

    Bmw e36 vil ikke starte

    Hei, har et problem på min bmw e36 1993 318IS som er ombygget til M50b25NV. når jeg vrir om tenninga så fungerer alt som det skal, men starteren vil ikke gå rundt da jeg prøver å starte den. eneste jeg hører er ett lite "klikk" ifra ett relee. har byttet starter, men ble ikke noe bedre av det. er heller ikke strøm inn på sikringene 15 til 19, men alt annent funker som det skal. noen tips?
  9. Henrik416

    Bmw e36 vil ikke starte

    Hei, har et problem på min bmw e36 1993 318IS som er ombygget til M50b25NV. når jeg vrir om tenninga så fungerer alt som det skal, men starteren vil ikke gå rundt da jeg prøver å starte den. eneste jeg hører er ett lite "klikk" ifra ett relee. har byttet starter, men ble ikke noe bedre av det. er heller ikke strøm inn på sikringene 15 til 19, men alt annent funker som det skal. noen tips?
  10. Opplevde i går og et par ganger tidligere i det siste problem med å starte bilen - det virker som om det er nok strøm til å dra rundt motor flere ganger og flere forsøk. Jeg skrur på tenninng og prøver å starte etter et par sekunder, motor kinner på starter i ca 10 sek uten antydning til tenning. Skrur av tenning og så på, lar den stå på i ca 20 sek og prøver igjen, ca 10 sek samme resultat som over. Prøver igjen det samme, og får da masse blinkende lys i dashbordet og melding om Trans Failsafe Prog. Prøver igjen, lar tenning stå på i ca 1, min før jeg prøver og da blir det tenning etter noen sekunder og motor rakler og går som normalt, ikke lenger Trans Failsafe Porg i dashbord heller alt virker tilsynelatende ok. Kjører en liten tur, og tar diagnose når jeg kommer tilbake, se vedlgte pdf fil. Jeg har 2 hovedteorier: 1. Det er for lite strøm på batteriet til at pumpe får opp høyt nok trykk. (har i natt ladet batteriet, og bruker jevnlig Webasto frem til 16. mai, nå er det vel varmt nok til å slutte med det), lite strøm vil vel også forklare mange av de felmeldingene i pdf dokumentet? 2. Dieselfødepumpe under setet som begynner å slite, har vært borti det før og det starter med symptomer på at den ikke vil starte av og til... Kan noen ut fra de feilmeldingene tyde noe annet som kan forårsake dette eller bekrefte teori 1 eller 2? PS. Har forresten slettet feilkodene nå. Notes_170518_105307_c53.pdf
  11. Andreas9797

    Startproblemer på BMW E90 316 2006 mod

    Hei Jeg har en E90 316 manuell 06 bensin. Jeg kjørte den i ca 30 min uten noe som helst problemer. Etter ca 2T pause skulle jeg ut å kjøre igjen men da ville den ikke starte. Den drar og starter nesten, men så er den tilbake på å bare dra på starteren igjen... den kan også dø ut om den er skikkelig nerme å starte. Det kommer drivstoff helt fram, pluggene ser fine ut. Har prøvd startgass og brukt kondensmiddel uten resultat. Kan lukte litt bensin de første gangene man prøver å starte den. Noen tips hva dette kan være?
  12. Jonasboy

    Start/tomgangs problem bmw e60

    Hei! Har en bmw e60 520i 2004 mod. Skulle gå ut i morrest å starte bilen. Bilen gikk helt fint da jeg parkerte i går. Startet bilen og den gikk som normalt og gikk inn. da jeg kom ut hadde bilen stoppet. Prøvde å starte den. starteren gikk rundt men den nektet å starte, ventet 3-5 min så startet bilen og fjusket mellom 500-1500RPM. etter kanskje 2 min så stoppet den igjen. starten den igjen og samme sjedde. fikk den heller ikke opp på turtall. endte opp med at jeg gidde opp å dro på arbeid i en annen bil. kom hjem og leste av feil koder, og prøvde og starte den men, det samme skjedde etter å slettet kodene. så prøvde jeg igjen så gikk den som normalt til den ble varm som om ingen ting var galt. Var 15 minus ute, Noen som har noe tips til ka det kan være? legger ved et bilde av feilkodene. ut i fra en av kodene frykter jeg det er spjeld huset på innsuget?
  13. herman111

    E46 320D starter ikke

    Hei. Min 2003 320Dat vil ikke starte. Hadde stått på tomgang i godt over en time, og når jeg sette bilen i drive og begynte og kjøre så kom jeg knapt 5 meter før bilen bare døde.. Den går på starteren som normalt men den tenner ikke, så det virker som den ikke får diesel.. Bytta fødepumpa (uorginal fra koed) før i vinter. Høres ikke ut som den går når jeg slår på tenninga. Er det egen sikring til denne? (Er den pumpa som sitter ved filteret) Noen som har tips til noe annet som kan være feil?
  14. Kjexen

    BMW Starter ikke

    Heisann. har en 2004 BMW e46 316 som ikke vill starte. tidligere har denne gått i nødmodus hver gang den har blitt varm å jeg skrur tenningen av og på. problemet har løst seg med å la bilen stå til den er kald igjen. men her om dagen startet jeg den opp på morgenen, iskald motor. da kom eml å motorlampe med en gang å bilen var i nødmodus. da jeg skulle starte den opp senere, ville den ikke starte i det heletatt. fikk lest ut feilkodene på den som var følgende 2a67 10855 VVT-Activation 2fa3 12195 HO-proc. failure coding missing Leste litt om VVT feilen, å noen mente jeg skulle få start på bilen viss jeg koblet den ut. noe som ikke funket. så mitt spørsmål til dere. må jeg bytte VVT Motor for å få start på bilen, eller er det noe annet jeg burde sjekke? Har forøvrigt sjekket bensinpumpe å sikringer. På forhånd tusen takk for all hjelp MVH Frustrert 316 eier..
  15. Sven I

    Startmotor

    Jeg har en 320D xdrive F30 som jeg hadde problemer å få starte sist helg. Været var ufyselig med snøfokk som drev inn i motorrommet og det var en del kuldegrader. Da jeg skulle starte bilen kom symbol for heating opp, med bilen startet ikke. Det var kun et lite klikk som jeg tror kom fra startmotoren uten at den slo inn. Etter en times tid med hårføner liggende under panser på bilen langt oppe i fjellet( det eneste tilgjengelige hjelpemiddel) så fikk jeg start. Denne helgen bar det til fjells igjen. Jeg hadde kjøpt bilpresenning til å legge over bilen, men det blåste slik at det var vanskelig å holde denne på plass. Snøfokk igjen og mange kuldegrader. Bilen startet ikke, og jeg hadde hjelp fra Viking med strømbooster, men nok en gang var det en liten klikkelyd fra startmotor vi hørte. Viking mener at det kan ha kommet fuktighet/ vann i startmotoren som har fryst i kulden. I morgen får jeg bilen hjem og til verksted for å finne ut av dette. Noen som kan ha en formening om problemstillingen?
  16. Hei, hei godfolk. Bilen er en 2002 525dat som når det er kaldt (natt) sliter med å starte. Bilen har stått en uke på Gardermoen, fly landet på natten og når den skulle startes 0400 (natt til søndag) så ville den ikke fyre på noen sylindre, dro og dro på starter, uten at det ble liv. Tankte først på dieselpumpe, den under førersetet har jeg byttet før, men kunne konstatere at det kom lyd fra den så den skal være ok. Fikk Falk til å komme og han fikk heller ikke startet bilen på vanlig måte. Han gjorde et siste forsøk hvor han tok en sprayboks (startgass?) og sprayet inn i luftinntak samtidig som jeg dro starteren og ga litt gass, og da startet den. Starter ellers på dagtid uten nevneverdig problem, har en gang like før dette opplevd at den brukte et par sekunder ekstra på starter før motoren startet. Hans teori er at det enten er glødeplugger eller gløderele. Min teori er at glødeplugger sjelden går i stykker alle med en gang og at det mest sannsynlig er gløderele som er synderen, noen synpunkter på denne teorien? Alt 1. bytte gløderele (hvor er den lokalisert?) Alt 2. bytte gløderele og glødeplugger Alt 3. Annet?
  17. Benedicte Rognstad Granli

    Får ikke start på min e34 525tds!

    Hei! Sliter med å få start på min 92mod e34, 525tds.. Ramser opp litt info som kan ha noe å si: Bilen gikk da jeg kjøpte den, men den fjuska og gikk dårlig uansett turtall, og uansett kald eller varm motor.. Det har vært noe forferdelig til jallamekk på denne bilen i alt av ledninger, så mange overflødige og brente ledninger ble fjernet, samt at det ble sjekket litt rundt dysene, da disse lekker fordi forrige eier ikke har etterstrammet dem etter å ha overhalt dem.. Så, når jeg da skal prøve å få start på bilen igjen så får jeg ikke start.. den går rundt på starteren, men får ikke start. Fant da ut at motoren ikke fikk diesel. Skiftet derfor dieselpumpa, samt dieselfilteret, og får fortsatt ikke start.. Glemte å fylle opp dieselfilteret, hvis det kan ha noe å si.. Sjekket fødepumpa, og den gir bare ett lite "knurr" når jeg skrur på tenninga, men om jeg kjører strøm til den manuelt, så funker den som bare f... Siden denne ikke går i mer enn 0,1 sekund, så får jeg heller ikke fulgt rådet om å skru av og på tenningen for å la den lufte seg.. Den vil hvertfall ikke starte! Forferdelig irriterende.. Ønsker seriøse svar, gjerne egne erfaringer.. Får bare talentløse og usaklige svar på facebook, så har ett ekstra håp om gode svar om jeg spør her..
  18. Hei, sliter litt med 320'n min. 96 modell m52 med startspærre Har i det siste opplevd at det ikke har vært noe som helst livstegn fra startmotoren enkelte ganger jeg prøver å starte bilen. Vrir om tenningen, og det skjer null og niks, nada, steindødt! Værken innslaget på starteren, eller selve startmotoren blir aktivert. Dette har skjedd 2 ganger den siste uken, ellers har jeg opplevd det 3 ganger på 2 år før dette. Det som er rart er at jeg kan trillstarte bilen når dette skjer, og da kan jeg stoppe den igjen. Og starte på vanlig måte, startmotoren fungerer som den skal. Hvis jeg lar den stå i noen minutter etter at den slutter å reagere, (uten å trillstarte den først) så starter den på vanlig måte. Er det startmotor, et relè(?), ledningsbrudd eller startspærre som kødder her?
  19. Mirimy

    SOS startproblemer e36 325

    Hei. håper noen kan hjelpe meg, Har en 325 (mb5025) som har vansker for å starte. Noen ganger går det på første forsøk, andre ganger må jeg file den på starteren å deretter gi gass for å få start. Hvis jeg ikke gir gass å den starter så går den opp til 1000 omdreininger før den "dør ut". Når den filer på starteren så lyser motorlampa og olje lampa.. Hva er feil??