Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'stopper'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Categories

  • Nyheter om BMW
  • Fra Forumet
  • Nyheter om Bimmers.no
  • Sett på Nett
  • Bimmers+

Forums

  • Teknisk
    • Teknisk
    • Koding og diagnose
    • Bilstereo, multimedia og navigasjon
  • Annet
    • Annet BMW og motorprat
    • Bilder og filmer / Show-off
    • BMW-prosjekter
    • Alt annet / Off topic
    • Bimmers.no
  • Kjøp & Salg
    • Salg & Info - Bedrifter/Næringsdrivende
    • BMW-biler selges
    • BMW-deler selges
    • Felger & dekk selges
    • Ønskes kjøpt
    • Annet selges

Blogs

  • MKJ sitt hjørne
  • oddis' Blogg
  • MKJ's Blogg
  • TRF Performances Logg
  • Marthe's bmw
  • bmw520d's Logg
  • HD91's M3/M5 Logg
  • Oggu
  • And-reas' Logg
  • E21_323i's Logg
  • magnusbs1's Logg
  • XHS' Logg
  • 30EWMB's Logg
  • Jan Øyvind Svendsen's Logg
  • alessiE46's Logg
  • x6 M-sport's Logg
  • Rune s' Logg
  • Ludvigs E28's Logg
  • narvee36's Logg
  • Kawa's Logg
  • Marie's Logg
  • Karzan2's Logg
  • And-reas' Logg
  • 1 serie's Logg
  • FJPopp's Logg
  • robertbge's Logg
  • Thbj's Logg
  • Glennern's Logg
  • Kyrresen's Logg
  • abu
  • abu
  • TERJE GJØSE
  • bayerske motor werke
  • BMW 635 CSI 1985
  • m
  • led strips
  • Torstein
  • herman
  • BMW e36
  • lambda
  • Jeg søker bare menn på BMW
  • Ove Andreassen
  • E34 Prosjekt
  • Reparasjonstips
  • BMW E31
  • Reparasjon av skinnseter
  • quandt1960
  • Bmw
  • Bmw e36 deler
  • AK 77
  • BMW 320i E90 2005, 2.0 bensin
  • turboSvein

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Bosted:


Interesser:


Kjøretøy

Found 14 results

  1. Hei! Var på tur i helga og i forbindelse med kraftig gasspådrag, så stoppet motoren og vi måtte pent trille inn på veiskulderen. Bilen startet etter å ha dratt et par omdreininger på starteren. Vi har siden kjørt ca 35 mil og i dag forsøkte jeg flatt jern på dertil egnet sted og bilen stoppet igjen. Bilen startet umiddelbart og jeg kjørte så hjem uten problemer og da uten å gi jernet. Bilen er en 2008 e70 med 197’ på telleren. Fikk byttet 3 dyser for ca 3 mnd siden, kanskje resten står for tur og må byttes? mvh Thomas
  2. Hei, har ett problem jeg ikke finner utav BMW E91, M47, 318D, 2007mod kjører helt vanlig og plutselig så stopper bilen helt uten videre.... er bare og trykke inn clutchen og starte bilen og kjøre som normalt. Ingen feilmeldinger i dash under hendelse Har tatt diagnose og jeg får ingen feil opp. Det kan skje når som helst. kan skje med 1 uke til 1,5mnd mellomrom. Setter stor pris på om du kunne kommet med tips eller har vært borti dette før og kunne fortalt meg problemet.
  3. Hei Da har min lekebil (97 Z3 med M44) fått litt issues som jeg trodde var relatert til kulde variasjonene i det siste. Symptomene er følgende: Starter fint, men hoster og harker (og den prøver seg på et par smell i potta) og dør ut etterhvert på tomgang. Dør også ut ved kjøring på lavt turtall, men holder jeg den på 2000+ og får jeg kjørt den varm så virker som den "kommer" seg. Når den er varm virker som den går helt fint og normalt igjen. Jeg mistenkte først at det var batteri/dynamo problemer, da den hadde fungert helt fint før jeg av ulike grunner ikke brukte den på 8-9 dager og den ble stående i kulda. Så batteri er ladet opp og jeg har også sjekket spenning med på batteri med og uten motor i gang. Da fikk 12.58 og 14.38, noe som jeg tenker er innenfor. Tenkte deretter at det kanskje var noe kondes problemer, men virker ikke som det er det heller (full tank osv er blitt forsøkt). Ser at jeg må bruke litt på dette ( skal se om jeg kan få lest av noe feilkoder i dag, men vet av erfaring at som oftes så får jeg ikke noe vettugt av disse eldre Z3'ene). Så jeg lurer litt på om noen av dere kan tipse meg litt om hva jeg bør se etter. Jeg har tenkt på disse "synderene": falsk luft / luftmasse måler cam position sensor tomgangsregulator Veivhus ventil Håper noen av dere kan komme med noen innspill på ting jeg bør se etter og gjerne rekkefølgene på hva jeg bør se etter. Takk på forhånd.
  4. Hei er det noen her som har vært borti samme problem som meg? problem: bilen stoppet plutselig, så gikk girkassen i nøytral, så i park, den døde. Måtte ta nøkkelen ut for å få start igjen, den virker bare i noen sekunder før den stopper igjen. har tatt diagnose på bilen, da fikk jeg opp at det var noe luftrelatert, men ikke noe spesifikt. Har skiftet dørlåser, dieselfilteret og luftmassemåler, men bilen er likens, starter noen sekunder før den stopper, å dette skjer hver gang, hvis jeg holder på en stund kan den plutselig bakke i flere minutter, men stopper til slutt. har tenkt på injector, men disse burde jo komme opp på en diagnose.. takk for alle svar! mvh Trym
  5. Hei ! Har en 320D 2010 automat xdrive som i det siste 4mnd har fusket litt ( 4 ganger ) 1 gang hadde bilen stått i 3 uker, og når jeg gikk for å starte den gikk den normalt på tomgang i 15-20 sek, før den stoppet. Prøvde å starte motoren igjen men da sto den og hamret i 10-15 sek på starteren før den startet, og gikk ujevnt. 2 gang skjedde det samme, bare at bilen nettop var kjørt, og var vanskeligere å få start på 3 gang hadde jeg kjørt i 30 min med tung henger, og da jeg skulle snu bilen med henger så var det null gassrespons, så stoppet motoren, og jeg prøvde og starte igjen, men det samme skjedde 3-4 gang før motoren gikk som normalt igjen. 4 gang var tidligere i dag da jeg hadde kjørt 10 min og skulle snu og kjøre opp en bakke. null gassrespons, så stoppet motoren. startet opp igjen satt bilen i N og prøvde å ruse motoren, men den hostet og hoppet gradvis opp i turtall til ca 2000 rpm da den gikk normalt igjen. satt da bilen i drive, og motoren døde. gjentok dette 4 ganger før jeg kunne kjøre derfra. Noen som har vært borti noe lignende før ? Hva er det som kan være feil ? bilen er gått ca 125000km, har fulgt alt av service Har forresten prøvd å google meg fram, men har ikke funnet noen med lignende symptomer
  6. Hei! Har et lite problem med min 635i. Den starter og går helt fint når den er kald, men når den blir varm kan den plutselig stoppe. Hvis jeg stopper den når den er varm, nekter den å starte før jeg har latt den stå en times tid. Lest litt og jordingsfeil på disse, men det kan vel neppe være? Vakuumslanger? Noen som kjenner til denne type problem? Christoffer
  7. Hei. Jeg har en 2003 330xd med M57d30 (184 HK) som kun går på tomgang. Rører jeg gassen mer enn bare bittelitt stopper den tvert. Jeg har søkt og søkt på nettet, både på norsk og engelsk, men finner lite hjelp. Det jeg har tenkt å teste er LMM, startgass rundt vakum og andre slanger, koble fra LMM, sjekke RPM sensor ned på blokka/veia og toppen. Den nede skal ha 0,580 OHM, den oppe vet jeg ikke. Har en liggende her som gir full motstand på alle 3 kontakter. Noen tips? En ok USB/OBDII kabel jeg kan kjøpe på ebay el.l.? Kan jeg tvinge den inn i nødmodus slik at jeg får kjørt bilen hjem? (den står på ett Bilia BMW verksted, og de har gitt opp. Så derfor kommer jeg hit der proffene bor ) PS. Motoren er byttet etter Whirl Flaps krasj. Hører pumpa i tanken går når jeg slår på tenninga, Det er trykk på commonrailen... Dieselpumpe og dyser er byttet.
  8. Hei! Har en bmw e60 520i 2004 mod. Skulle gå ut i morrest å starte bilen. Bilen gikk helt fint da jeg parkerte i går. Startet bilen og den gikk som normalt og gikk inn. da jeg kom ut hadde bilen stoppet. Prøvde å starte den. starteren gikk rundt men den nektet å starte, ventet 3-5 min så startet bilen og fjusket mellom 500-1500RPM. etter kanskje 2 min så stoppet den igjen. starten den igjen og samme sjedde. fikk den heller ikke opp på turtall. endte opp med at jeg gidde opp å dro på arbeid i en annen bil. kom hjem og leste av feil koder, og prøvde og starte den men, det samme skjedde etter å slettet kodene. så prøvde jeg igjen så gikk den som normalt til den ble varm som om ingen ting var galt. Var 15 minus ute, Noen som har noe tips til ka det kan være? legger ved et bilde av feilkodene. ut i fra en av kodene frykter jeg det er spjeld huset på innsuget?
  9. Driver feilsøk på 316 1,9l e46 2001mod. Hadde feilkode på kamakselsensor, og har byttet denne, men motor fusker fremdeles. Har nå ingen feilkoder, men bilen går dårlig, stopper på tomgang, fusker, og skyter i luftfilter. Må drive og jukke på gassen for å få opp turtall ellers bare bøler den, og stopper. Har utført følgende: 1. Lest ut feilkoder med TEXA, 1 aktiv feilkode på kamakselsensor, skiftet denne. Bilen starter lettere, men går like dårlig. 2. Sk. bensinfilter, og luftfilter samt dyserens. Dette hjalp heller ikke. 3. Kontrollert tennplugger, disse ser helt ok ut bortsett fra at de er sotet (fet blanding, eller ufullstendig forbrenning?) 4. Har forsøkt å koble ut luftmengdemåler. Får da en jagende tomgang (Nød program), men ellers ingen bedring. 5. forsøkt å dra ut spjeldpositionsgiver, bilen går da på ca. 1500rpm (Nød program), men ellers ingen bedring. 6. Forsøkt å aktivere tankutluftingsventil (med TEXA) bilen går da med 1000-1200rpm. men skyter fortsatt i luftfilter. Har ikke kunnet teste Coilen, men lurer på om det kan være årsak, men ville den ikke da sette feilkode på misfire? Er det noen som har opplevd liknende problem? Det er sikkert noe jeg ikke har tenkt på å sjekke, og jeg ville sette stor pris på litt hjelp.
  10. Hei godtfolk. Jeg har en 2004 BMW E46 318i med en merkelig feil jeg ikke finner ut av. Det som skjer er at den starter og går helt fint, ingen varsellamper eller lignende (men motorlyset er på), så kjører jeg ca 30 minutter, så stopper bilen av seg selv. Jeg må da vente i ca 20 minutter før jeg kan starte igjen. Frem til den stopper har den ingen ulyder, har også kraft. Motorlyset er på, men det går ikke an å høre eller kjenne noe feil med bilen. Feilkodene som kommer opp er: 2781 Camshaft sensor, intake 2782 Camshaft sensor, exhaust 27c1 All camshaft sensor failed http://www.ebay.com/itm/172197391482 Her er en link til delen jeg har kjøpt og montert. Jeg leste av for en tid tilbake, og avleseren sa det var noe galt med kamakselsensor. Jeg har nå skiftet begge disse. Når jeg skiftet den første (eksos) var den helt lik som før jeg skiftet. Nå, etter jeg skiftet den andre sensoren vil ikke bilen starte. Bilen har også ny coil. Når jeg leser av feilkode nå får jeg opp at kamakselsensor på inntak og eksos ikke virker. I går prøvde jeg å koble av batteriet i 30 minutter, i tilfelle den trengte å nullstille seg for å fungere. Nå vet jeg ikke lenger hva jeg skal sjekke for å få den til å fungere. Er det noen som har noen ideer om hva dette kan være, eller hva jeg bør sjekke? Setter pris på alle tips og råd. Terje
  11. Hei. Har en E39 1996 mod som startet så kan den gå alt fra 20 sek til 10 min uavhengig av om den er kald eller varm. Har sjekket bensinpumperele, er byttet kam og veiv sensor av forige eier. Har tatt diagnose og det som kommer tilbake er "reset styreenhet" under startsperre. Har kontakt med nøklene når jeg sjekker via diagnoseapparatet så er litt rådvill hær, som vet en løsning? Lagt ved bilde av feilkode og min ews modul. LØSNING: min bil har siemens ms41.0 dme, og det var absolutt ingen ting galt med den! Eller startsperra.. så meg blind på startsperre etter diagnose men viste seg å være så enkelt at den bare manglet gnist.. den ene ledningen (grønn på min bil) som ikke går fra coilene og inn på dme men til en hvit kontakt nermest skjermen hadde meget dårlig kontakt. Delte kontakten og gjorde rent for eir på pin og monterte igjen. Bilen starter å går som ei klokke. Forige eier lett litt i koblingsskjema for denne bilen og fant ut at det var jordingen til samtlige coiler...
  12. hva kan være problemet? parkert en e34 530i 1988 for 4 måneder siden.. den startet å gikk fint, men når jeg skulle starte den nå starter den men dør ut ved gasspådrag.. tusen takk for svar!!
  13. Hei! Har en e39 520ia sedan facelift 2000 modell. Den starter og går, men når motoren begynner og nå rundt driftstemperatur kan den finne på og kvele seg selv i kryss når den står og bakker. Den starter etter litt kinning med nøkkelen som oftest på første forsøk etter stopp, men noen ganger på andre. Går helt greit og kjøre med den når jeg setter kassen over til manuell og girer den ned til første før jeg da starter igjen. merker også en lyd fra motor når den kjøres over lengere tid og at den muligens "klakker" litt på tomgang. Håper det er noen som kan hjelpe meg
  14. Hei, har et lite problem... Jeg har en bmw 118d 2005 mod. Jeg har et problem når jeg stopper bilen, da kommer det slik en rar "knirkelyd" eller hva jeg skal kalle det.. Den lyden blir verre når jeg bruker ac'n på bilen. Om jeg spruter reima full av silikonspray så forsvinner lyden.. Jeg har prøvd å bytte følgende: Reimstrammer, løpehjul, samt dynamo reim. Noen som har noen tips?
×
×
  • Create New...