Gå til innhold

Reparasjonstips

  • blogginnlegg
    1
  • kommentarer
    0
  • visninger
    4288

Reparer frontruta selv


Deborah

visninger

 Share

Det er ingenting mer irriterende enn et merke i frontruta som følge av steinsprut. Det kan fort bli dyrt, men det kan også hende at du kan gjøre det selv, og dermed spare mange penger!

Bilderesultat for Reparer frontruta selv

 

Ta en ekstra titt på merket

Før du får panikk, og tenker at hele ruta skal skiftes ut, så kan det lønne seg å ta en ekstra titt på selve merket. Det er ikke alle merker som kan repareres, og de fleste merkene kan som oftest skimtes, selv etter reparasjon. Men virkningen er dramatisk, og du kommer ikke til å merke den lenger.

Merkene som kan repareres

Kort fortalt, så kan alle merker som går mer eller mindre vinkelrett inn i ruta repareres. Hvis dette er tilfellet, så kan du finne reperasjonssett på Amazon eller bilverkstedet, og sette i gang. Vinduet skal være tørt, rent og ha romtemperatur. Deretter er det bare å følge bruksanvisningen på settet nøye, og vinduet ditt bliver forhåpentligvis nesten som nytt igjen. Etter engodt arbeid er det deilig med å ta pause, drikke litt kaffe, og kanskje spille kasino på mobilen din hos mr green norge.

Frontruta er helt spesiell

En frontrute på en bli er helt spesiell. Et alminnelig vindu er for skjørt til å fungere sikkert som frontrute, og plastikk får lett merker. Til og med sidevinduene i bilen, er anderledes er frontruta. De er herdede, og går i fine små firkanter når de bliver knust. Frontruta er laminert, slik at den kan motstå all den julingen den får. Lamineringen består av to lag, og årsaken til at man ofte kan reparere et merke etter steinsprut, er at merket ofte ikke går lengre inn i ruta, enn til det første laget.

Uten en ordentlig frontrute, kan du ikke se skikkelig. Du skylder både deg selv og alle oss andre, å være sikker på at det ikke er npe i veien for utsynet ditt.

 Share

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...