Gå til innhold

Byttehandel.Harley vs Bmw cab


manta-a
 Share

Anbefalte innlegg

Er i ett lite dilemma her nå...Har tilbud og bytte min 2001/2 modell harley davidson sportster 883/1200 som har snart gått 1200mil.Sykkeln er som ny.TEnkte jeg skulle ha 100 lapper for den.Så har jeg en Bmw 320i cab som er villig til og bytte.Det er en 1990mod.Han forlanger 85lapper for den.Det jeg lure på er om den prisen på bilen er reell??Synes egentlig att den var litt stiv...Prøver og legge inn en link til den innpå autodb.http://www.autodb.no/bil/

Bilen står her i trondheim da...Er den eneste innpå autodb som er en 1990cab

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her er det jo noen å da....

http://www.motorborsen.no/ab2/search_hm ... g&id=41914

http://www.motorborsen.no/ab2/search_hm ... g&id=29155

Her er en E 36... De har jo blitt sinnsykt billige nå da...

http://www.motorborsen.no/ab2/search_hm ... g&id=50660

http://www.motorborsen.no/ab2/search_hm ... g&id=65916

Det spørs jo va du vill ha da.. Den cab´en du hadde sett på virket i god stand... Men du kan jo være heldig å få en E36 cab for rundt 130,000,- til 140,000,- (318 el lignende) Om disse er i bra stand er jo noe helt annet... Men ser du bort i fra cab så er jo prisklassen rundt 100,000,- mye snacks.... Du kan få en bra E36 for den prisen....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Grunnen til att jeg skal kvitte meg med sykkeln er og få noen penger til overs da...Sånn att jeg har noen penger til turbo prosjektet mitt på den manta-a jeg har.Har skaffa meg turboen men mangler ic og noe anna småtteri da..Så det er kjekt og bli kvitt den fort og gæli da..Så slipper jeg vinterlagringa og da...Hehe.Bilen er vel vært pengene da.Men den har jo vært tilsalgs ei stund og da..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jepp det er vel litt å prute på.... Men E30 cab´ene ligger vel sånn ca rundt 70-80k.. (????) :roll: Får dem vel billigere, men så er det dette med tilstanden da.... Prøvde meg på 85k på E30 min jeg og... :P Men måtte bite i det sure eplet og selge for 70k.... :cry: (vanlig 320i.. se mitt galleri)

Men hvis du trenger pengene manta-a så kan du jo bare selge sykkelen og smelle på med turbo prosjektet... Ser på profilen din at du har en BMW til.. en 318is 90mod.... :wink: Så du har vel bruksbil....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er liksom ikke tia for og selge sykkeln nå da.Har annonsert den og hatt en tlf på den da :evil: Han ville bytte i en plastræcer og det er ihvertfall ikke aktuelt da....Skal lakke opp isn snart og da hadde det vært kjekt og hatt en bil og kjøre med og...Og jeg synes e-30 caben er veldig fin da.Men den e-30 du hadde var jo veldig fin da....Regner med att jeg kommer til og slå til hvis jeg får 15000 kont i handa på den bmwn da.Da har jeg jo noe og bruke på turbo prosjektet da...Det kommer til og bli rått.Isn er jo ei bra bruksbil da :twisted:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skjønte jo att du ikke mente det da :D Hehe.Regner med en 250-300hk utav den til og bynne med.Blir kanon på ei bil med 960kg det.Men kommer sikkert til og eta bakaksler som frokostblanding da :twisted: Blir gøy og race litt med audian her i byen da :twisted: Blir frakjørt av en gammel manta :twisted: Du bor vel i trondheim du og??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

PLaner om og godkjenne det ja.KOster endel med bremsepakken ja.Men skal snakke med biltilsynet om godkjenning.Om jeg kan bruke bremser ifra volvo.Mulig att jeg bruker bakaksel ifra volvo.For de tåler jo litt bank..Få i en med sperre.Må jo kortes inn og styres litt med da.Prøver og få meg billedgalleri her inne så jeg får lagt ut bilder av bilan mine,men jeg er ikke akkurat noe data geni!!!! :lecture:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...