Gå til innhold

E30 M3 som stikker fra politiet


BalleKnalle
 Share

Anbefalte innlegg

Adminedit: Fortsettelse fra http://www.bmwguiden.no/viewtopic.php?p=15706#15706

:D:lol: Ja surt d da... Så en politi jakt i USA her en dag... En 15-åring i E30 m3 turbo kjørte som faen.... :D Purken var helt satt ut.. la ut piggmatter og hele pakka... BMW bare svingte unna og satt som klister på veien...Aksa jo fra de sure politibilene (de hadde 340 Hk).. Men til slutt da så gidda ikke motoren på M3´en mere og stoppa opp... Synd :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lastet den ned fra Direct Connect... tror den ligger på en svensk hub.. Sinnsyk de am. purkbilene 340Hk org..... Men de er jo til gjenngjeld rimelig tunge også da.... så det går vel opp i opp... :D Men det var sinnsykt artig å se på da.. En 15 åring kjørte fra en drøss med purk :lol: Virka som han hadde peiling på kjøring vertfall....

Direct connect( programmet/gratis):

http://www.neo-modus.com/

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Høres ut som et ganske gammelt klipp, og jeg har aldri før hørt at det var noen M3 turbo. Tror nok den var rimelig standard. Han ene politimannen kjørte en Camaro.

Og 15-åringen må vel kunne karakteriseres som kamikazepilot. Politiet kan ikke kjøre slik.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mener dette var en tidlig nittitalls M3 og at han til slutt gikk tom for bensin. /BMW'n ser brun/mørkerød ut men det var ikke lett å se pga dårlig videokvalitet.

15år og ikke ett fnugg av respekt for seg selv, bil eller menneskene rundt = noe raskere kjøring enn politiet tillater seg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Haha, hvis dere ser nøye på det, den delen hvor de viser at bilen "breaks down" er akkurat det samme bildet som da han bremser ned og skifter retning tidligere i klippet. Bare se på det, bremselysene går av og på nøyaktig likt, og de klipper det bort akkurat i det Camaroen holder på å treffe M3en, pluss at de kjører det i sakte film. De hadde nemlig ikke noe film av at bilen brøt sammen, for den gjorde ikke det, men de tok skiltnummeret og tok ham hjemme senere:

From what I have gathered about this video on other boards......

The car belonged to a bmwcca instructor, it had a 2.5ltr conversion and some suspension mods, but nothing major. The owner's 15yr old son swiped the car and the police were called. The car did not break down, however the 15yr old son later returned home with the car and the police arrested him there.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sykt :P Purken i USA er psycho az.... Konspirasjon på vært gatehjørne...

Så på sånn politi program på tvn en gang... En som stakk avfra purken med motorsykkel... De hadde jo ikke nubb å ta han igjen.. Men når han skulle krysse en tverrliggende vei ble han klistret på framsiden av en trailer :iwant: Mirakuløst så overlevde han ulykken da.. Så kom politiet med køllene sine å slo fyren noe sinnsykt.. (tror han hadde fått nok av den traileren :wink: ) Politiet i USA tror jeg ikke en kødder med...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...