Gå til innhold

Audi RSQ


 Share

Hva synes du om Audi RSQ  

30 stemmer

  1. 1. Hva synes du om Audi RSQ

    • "I like it a lot!!!!!"
      6
    • "nja..."
      11
    • "Hæ?!.... Audi?!!"
      5
    • "ugly as hell!"
      9


Anbefalte innlegg

Jo, bilen var vel ment som et PR stunt fra Audi sin side.. 2035 modell tar jeg ikke feil... (alle biler flyr jo i 2035! 8-[ ) Men sånn alt i alt en rimelig heftig bil... Kanskje Audi TT får samme fronten om ikke mange årene.. :P

Audi TT har nesten samme fronten allerede. Tror den nye ser slik ut:

121_2122_IMG.sized.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Problemet med Audi er mangel på orginalitet. Den grillen er ikke venskelig å dra kjensel på. Om du tar ett bilde av nye A6avant fra siden, så er det nærmest en blåkopi av vår elskede 5serie. Greit å lage en eller annen retro, men det får være grenser for mangel på ideer.

Synes forøvrig at forrige grill til Audi var noe bedre.

Sjakktrekk kan det sikkert være lell? Stjele kunder?! Som om ikke "olsen"konsernet har nok kunder.

Ingen kan komme og si at Bangle kopierte ihverfall, på godt og vondt. Men det har gitt gode resultater. Kan jo være der Wag ser sitt snitt?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

2035 modell tar jeg ikke feil... (alle biler flyr jo i 2035! 8-[ )

Dream on! Hvis du har lest noe av fremtids-spådommene som ble lagd om år 2000 på 1960-tallet så hadde du ikke giddet å tenke det der engang. Nesten ingenting som ble oppfylt, men det var mye annet de ikke kunne tenke seg til den gangen som faktisk fantes.

Å spå om fremtiden er faktisk vanskeligere enn å vinne 7 rette i Lotto, i begge tilfellene dreier det seg om spådom, men i Lotto er det i det minste en statistisk sjanse for å få full klaff!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Audi TT har nesten samme fronten allerede. Tror den nye ser slik ut:

Audi har oxo laget modellen Nuvolari Quattro Concept... Skal vel vises på messa i Genevé.. En slags kryssning mellom A6 og TT. Motoren er 10 sylindret og med bi-turbo som yter ca 600Hk.

30.jpg

I tillegg har vi Audi Le Mans

lm03.jpg

Denne har V10 Bi-turbo og 610Hk...

Her er et familie bilde :P

lm010.jpg

Synes forøvrig at den nye grillen er et løft hos Audi.. Den ser kanskje ille ut på bilder og slikt, men har gått forbi en Audi A6 S-line et par ganger og den er fin :roll:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

BalleKnalle, jeg er hverken sint eller hissig, følte bare at det var nødvendig å opplyse om at slike framtidsdrømmer er nettopp det - drømmer! Audi er nok ikke seriøse med at den skal fly, men at de i 2035 kanskje har en bil som ser omtrent slik ut, med tildekte hjul er vel ikke umulig. Den som lever får se.

Ang. Audi så liker jeg også designet de har. På mange måter så hermer de BMW fra 80-90-tallet. De har et klassisk design, som går igjen på alle modellene sine, og på de nyeste så har de faktisk midtkonsoll vinklet mot føreren. BMW har gått litt mer vekk fra likheten mellom de forskjellige modellene etter at Bangle kom i sjefsstolen hos designerne i BMW. Enkelte mener BMW har et framtidsrettet design pga dette. Igjen, den som lever får se.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...