Gå til innhold

Billig senkesett


Aguilera
 Share

Anbefalte innlegg

Får vel ordentlig justerbart KW senkesett til rundt 10 000.

Balleknalle: Hadde nok kjøpt nye dempere også hvis du skal handle fjører, skal hjelpe en del på kjørecomforten. Men det går selvsagt fint uten dempere også. Kjøper du dempere og fjørere i sett så er ofte demperene litt kortere og tilpasset fjørene. Med orginal dempere og for mye senking så vil ikke demperen få så mye funksjon.

Men tror de aller fleste kjører med bare senke fjører uten å bytte demperne.

Problemet med billige senkesett er at de ikke senker som det de oppgir, en kamerat hadde en bil som det stod 60/60 senkesett på av et eller annet billigmerke. Bilen så ut som om den var senka 40mm bak og bare 20mm foran.

Et litt kjent merke sånn som H&R koster vel under 2000kr for senkefjører. Så ville nok lagt til et par hundre lapper i forhold til de billigsetta til 990

Lenke til kommentar
Del på andre sider

men litt tilbake til topic gutter! dette er ikke billige jallafjærer. er på tilbud. de har normal pris til vanlig. er det verdt å slå til ?

Personlig ville jeg kjøpt meg komplett sett med fjærer/dempere av et litt mer kjent merke..Men det er min menig, ikke fasit på god kjøreglede..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kombinasjonen senkefjærer og slitte orginaldempere gir i de fleste tilfeller sprettballeffekt i fjæringen. Demperene som følger med i komplette senkesett klarer å følge med de stivere senkefjærene og bilen fjærer mer normalt.

Det går fint an å kjøre med orginaldempere og senkefjærer, mange gjør det, men det er langt ifra optimalt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kommer vel ann på bruken av de.. Kjører du mye/ofte og på dårlige veier bør du bytte ofte... Det er jo tross alt en slite del..

Har hørt fra før at 3 år eller ca 60.000km er en tommelfinger regel... Du bør ihvertfall sjekke støtdemperne hver 20.000km..

10 prosent lengre bremselengde på en medium slitt demper er vanlig. Og det kan jo bety liv eller død...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er mulig at de B & G fjærene er gode. Men man vet ikke. Blir litt gambling det der.

Kjøpte Lesjøfors fjærer som kostet vanligvis 1700 kr til 1000 kr på forrige bilen. Det ødala hele bilen. Ble alt for myk og lav bak. Og for høy foran. Fjærene bak var faktisk mykere enn orgianlfjærene. For noe dritt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...