Gå til innhold

F1: Webber: Ikke avskriv Williams ennå


 Share

Anbefalte innlegg

BMW.WilliamsF1 har ikke kunnet matche Renault, McLaren og Ferrari så langt denne sesongen, men fører Mark Webber advarer mot å avskrive laget allerede.

- Akkurat nå er Renault, McLaren og Ferrari foran med Red Bull og BAR temmelig nær oss, sier australieren til Autosport. Williams forventer bra fremgang og jeg kjenner det ekstra presset som følger med det å kjøre for et stort lag.

Williams oppdaget feil med FW27 allerede under produksjonen av bilen og Webber sier at modifiseringer og forbedringer kommer fortløpende. Webber innrømmer at femteplassen i Melbourne mye skyldes flaks med været under kvalifiseringen.

Enda en "glad" nyhet :wink: :

Renault-sjef Flavio Briatore sier at Michael Schumacher har hatt det altfor enkelt lenge og at det er på høy tid at noen legger press på ham.

- Vi har gjort det for enkelt or Michael. Han er som en taxi-sjåfør der ute på banen. Han bare stikker armen ut og hiver seg inn. Han vet at han nyter mye respekt blant de andre førerne og ingen tar risker mot ham. Vi må legge mer press på Michale, han gjør feil under press.

Til helga er det Maylasia Grand Prix som står for tur....

164_malaysia.jpg

Håper det blir litt action og at BMW.WilliamsF1 kan klare noen gode resultater....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...