Gå til innhold

Erfaring ved import?


jødahl
 Share

Anbefalte innlegg

Noen som har importert bil fra tyskland før?

Tanken streifer meg for tiden, da jeg ser hvor mye det er og spare osv.

Det jeg vet er at man ikke skal ha mellommenn, men at man heller må finne en bil, si at man skal ha den og komme ned å hente den :wink:

Noen som har gode/dårlige erfaringer? Tips?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sjekka litt i det der før jeg kjøpte min bil. Da fant jeg ut at mange biler faktisk var billigere her i Norge (etter importavgiften...:evil:) Det er helst veldig nye biler en kan spare en del penger på ved å importere selv.

Men en ting som er positivt er at utvalget er MYE større i tyskland! :wink:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har også skjekket på dette med importering... og etter som jeg har sett det er blien ca. like dyr og importere etter avgiftene men man kan lettere få fatt i biler som er mere utstyrt og som har ofte gått i et mindre korrosivt miljø... iforhold til norge

Men man bør vel ha kjenninger som kan skjekke om bilen er i ok stand før man rusler nedover og handler...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg reiste til Tyskland etter å hatt kontakt med en butikk der nede, for å kjøpe en E34 525i, som skulle brukes til delebil. Etter endel mailer og telefoner ble vi enige om en sum som jeg skulle betale når jeg kom nedover for å hente den 3 dager senere. Jeg spurte om jeg skulle føre over penger, men det var ikke nødvendig. Hvis jeg var sikker så kunne hun holde av bilen i 4 dager, så jeg fikk tid til å komme meg nedover. Når jeg endelig kom meg dit så hadde den forbanna drittkjerringa solgt bilen..... Da ble det månelyst skal jeg fortelle dere :evil::!: Jeg fortalte akkurat hva jeg mente om dette, og reiste derifra uten bil. Men det ble en heidundrandes fest da. :P Etter dette kommer jeg aldri til å kjøre ned for å kjøpe en bil med fast avtale på forhånd. Skal jeg importere, så tar jeg turen ned med flere annonser/biler jeg kan se på, og bestemmer meg der nede. Historien endte med at jeg kjøpte det mest nødvendige av det jeg skulle ha av delebilen hos Schmiedmann(da het de BMWSpecialisten Nordborg) isteden.... Der fikk det jeg trengte å mere til.... :D Kostet endel mer, men turen/festene hadde vi jo uansett :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg skal nedover til Tyskland minst en tur i løpet av året, og trenger nye sommerdekk til neste sesong uansett, så jeg lurer på om noen her vet om det er noe å spare på i kjøpe dekk der nede? Et sett med brukbare dekk her i landet koster jo 10 laken...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...