Gå til innhold

orginalt sota frontrute


Jonner'n
 Share

Anbefalte innlegg

hva som er lov og ikke kommer vel an på hvor kompis du er med han som eu godkjenner? noen pælma et ølglass midt i frontruta mi og fikk den godkjent. de sa de ville blånekte på at den var sånn ved kontrollen hvis d ble stress siden. ganske råttent det eu-godkjennings systemet. fikk masse kommentarer av typen: i heite,har du kjørt på en elg!? kjørte med mosaikk rute i 4år....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hvis du får montert i ei frontrute som er sota, så kan du sote alle andre rutene i samme prosent.. men, det lønner seg da å få det godkjent hos biltilsynet.. hvis det er et problem er det mange forskjellige stasjoner rundt omkring.. det er vannvittig forskjell ifra sted til sted..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hmm.. ok.. så du godt at den var sota da? mulig jeg gir faen i frontruta. kan jo bare ta sjangsen på å sote siderutene foran selv, og få resten av rutene bakover satt bort, så hvis det blir no pes fra snut så gjør det ikke no hvis jeg må rive av filmen foran. eller er det vanskelig å få likt? med tanke på prosent og farge....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

så det veldig godt ja... den han har er veldig mørk, selv på lys dag er det vanskelig å se skikkelig igjennom den på 1m avstand..men de godkjente den tilsulutt.

Skal være 75% gjebbomlysning egentlig..tror den hadde rundt 50% :lol:

Men personlig vil jeg holde meg til min "grønne" frontrute..i de mørke måndene er det best+ at jeg syns ikke det er så porno med mørk frontrute..blir litt "råne-harry" :wink:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

får ALDRI godkjent soting på andre enn sideruter bak + bakruta så ikke vurder det en gang hvis du/dere ikke ønsker og slite kraftig i teknisk kontroll eller tilfeldig bli stoppa av purken..

hjelper lite om vinduene er "originale"..de er ikke lovlig innenfor norske grenser uansett hvor originale de er..dessverre.. å biltilsynet er siste plass man bør kjøre med slikt og vise fram..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...