Gå til innhold

Bytte av sidelister.


trond V
 Share

Anbefalte innlegg

Hei alle dere der ute! Debuterer med et spørsmål. Har en 316 compact 97 årgang, 316 liten motor, men stor kjøreglede. Er ikke bortskjemt etter å ha kjørt opel kadett i 10 år. Bimmer`n har fått endel oppgradreringer. Nye felger, rieger M3 frontspoiler, ny girkule, M3 speil, har også prøvd chipping og konfilter uten det store mirakelet. Uansett.. Har m-tech sidelister som jeg vil montere. Er det noen tips der ute på hvordan man river av de gamle gummilistene, og deretter setter på de nye?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hei! velkommen til bimmers!

de listene du skal ha av er bare å bruke en skrutrekker på baksiden of vippe ut klipsa som sitter bortover, men kan være greit å sette på en liten tape-bit på tuppen så ikke du riper opp lakken!

de nye listene setter du klipsa i lista først, og deretter banker du de på med lette,faste slag med håndbaken!

lykke til! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for raske svar! Bilen begynner å ligne noe nå. Cosmosvart metallic, hella angel eyes, ny bakpotte,m litt effekt i. Tar seg ihvertfall bedre ut enn det gamle "sugerøret" Har skifta til hvite blinkers og hvite sideblink, samt nye orginale hvite/rød baklykter. Prøver å holde den original i linjene, men liker å skape litt personlig preg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det skal komme bilder, er jo ny på forumet her, skal se å få fiksa kamera. Tror ikke mobilkameraet duger her. Fikk forresten chippa bilen hos TS-Racing. Synes det ble bedre drag i bilen, men hadde den nylig på autorisert BMW verksted, de testa bilen og anbefalte og fjerne chippen, orginal 316 gikk visstnok bedre.. Ja,ja, sparer til 325 E 46, coupe. Uansett svært fornøyd med compacten, kjærlighet v første blikk. Har forresten satt inn orginalt luftfilter igjen :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...