Jump to content

Hjelp! skjære bort fra hattehyllen.


Big_AL
 Share

Recommended Posts

jeg trenger hjelp til å vite hva jeg kan skjære bort og ikke skjære bort i hattyhyllen på min e36 coupe. jeg lurte på om jeg kunne skjære bort den bølgen som står opp og er fest bortover i flere pinner. det går en kabel på nedsiden av den. Det er metalet som stikker mest opp.

takker for svar på forhånd

Link to comment
Share on other sites

du trenger jo ikke å kappe i den for å få bass inn i bilen.. jeg kappet aldri noe i min gamle coupe og jeg hadde orntlig trøkk fra bassen. Spørs kanskje litt på hvordan basser/forsterker man har men. Fjern heller hattehylle høytalerne og sett i bra frontsett!!

Link to comment
Share on other sites

Lage hull i hattehyllen gjør man på drittbiler, ikke BMW. Det er som å banne i kirken. Hvis man absolutt skal gjøre det, og da for å få et bassrefleksrør der, så er man en audiofreak, og burde da heller også tenke på andre ting som også gjør at lyden blir bedre (isolering, f.eks.)

Link to comment
Share on other sites

jeg bygger ny hatte hylle med 6x9 høytallere i. høytallerne blir vippet opp så de blir nesten nakke støtter til de personene som siter baki men den er litt høy må få senket den litt. derfor lurer litt på hva jeg skal gjøre..

takker for svar

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...