Jump to content

HJELP! Motorbytte fra 320 til 325? Hva Trenger jeg?


simenbk
 Share

Recommended Posts

Jeg har en 320i 84mod som jeg tenkte jeg skulle bytte motor i, jeg har fått tak i en 325ia 87mod som jeg tenkte skulle få den æren .

Hva trenger jeg for og skifte over ? Jeg tenkte jeg skulle bruke den manuelle girkassen fra 320, men passer lednings nettet om hverandre? (siden det er 320 84 og 325 87 mod , har jeg hørt dette passer!)

Hilsen simen;)

Link to comment
Share on other sites

Skal du ha det godkjent er det best å bytte alt som er forskjellig, motor, dempere, stabstag, bremser etc, etc. bruk ETK for å finne ut hva forskjellene er.

Ang motorstyringa så har vel m20b25 fra 85 motronic 1.1, mens 320 hadde LE-jetronic, (usikker på om den har siste utgaven av denne)

Det er sikkert mulig å bruke LE-jetronic på b25, men om du har en helt komplett bil, er det vel geiest å bytte over alt?

Link to comment
Share on other sites

Nei du må ikke ut med dasjbordet. Men du må klippe og lime på noen legninger til sikringsboks og instrumenter.. Det greieste er å ha bilen du henter deler fra rett ved siden av der du skrur, så ser du hvor de forskjellige ledningene går...

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

hey. holder på å skal sette i en 325 motor i min 320. kan ikke bruke girkassen fordi at på 325èn så er det 2 svingjulsfølere som skal stå på kassa. og det er det ikke på 320`n.. så biln start ikke utn dem. så må få tak i girkasse med svinghjulsfølere.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...