Jump to content

angeleyes på eBay?????


piggens
 Share

Recommended Posts

Husk at, hvis det tilkommer MVA og tollgebyr, så kommer dette totalt på 2395,- for de ringene.

Hvis det ikke er kommer MVA på (dvs, at han som sender, setter en lavere pris enn 200,- NOK), så kommer dem på totalt 1772,- (slik er du er obs på prisen)

Link to comment
Share on other sites

Ganske simpelt. Enten så byr man, eller så trykker man på BUY NOW. Da kjøper du der og da. Ikke alle har dette. Det er som regel en dyrere pris enn det budet er på, men da får du det der og da (QXL har dette også).

Er meget intuitivt hvordan ting skjer der etter du har kjøpt. Du må også ha en konto hos www.paypal.com

Noen steder på ebay krever også at du er en verifisert kunde hos paypal. Dvs, man velger på brukersiden sin hos paypal at man skal verifisere seg, og da kommer det en 4-siffret kode på VISA-regningen / bankkontoutskriften (f.eks nettbank) etter noen dager. Denne koden skriver man da inn på paypal-siden.

Dette er greit å gjøre straks man oppretter en paypal-konto, før man sitter med skjegget i postekassen hvis man skal kjøpe fra et sted som krever dette.

Link to comment
Share on other sites

okay...takk for informasjonen:)...sto og så på mine egne frontlykter på bilen min og så at de var svart inni samme som de på linken ovenfor,begynte derfor å lure på om lyktene på linken er de samme som originallykter bare at de har ringene rundt?....har ikke noe spess peiling på dette så jeg må bare spør:p

Link to comment
Share on other sites

De er nok garantert ikke originale, siden originale har en veiledende utsalgspris (ifølge Online ETK) på over 2300,- NOK). Så det er nok bare lykter som ser temmelig like ut, men kanskje ikke er av samme kvalitet (kan være dårligere, kan være bedre, kan være samme ;) )

EDIT:

og i norge, så koste ren ny original bosch lykt 3 692,63,- PER side.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...