Gå til innhold

Får ikke av trommel på e36 :(


Christopher
 Share

Anbefalte innlegg

Skal bytte trommel på bilen i dag , men har et lite problem! Den skruen som sitter på trommlen er helt rund så jeg må bruke grisepigg får å få den ut. Hva er mm på denne? Noen som vet? Hva er det denne skruen egentlig gjør?

NYTT PROBLEM!

Får ikke av trommla på bilen :( Hva skal jeg gjøre da?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du må slakke av justeringen til bremsebandene før du får av tromlene pga at det sansynligvis er slitekant på trommelen slik at du ikke får dratt den av. sitter de fremdeles er justeringen til bandene mest sannsynlig irret fast også.da kan du prøve med en stor hammer og slå på tromlene for og se om bremsebandene trekker seg innefor slitekanten. virker ikke dette så er det kun rå makt :evil: som gjelder.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kansje du burde få hjelp av noen som kan litt da? OK skal prøve og forklare litt: vis du tar en lommelykt og lyser inn i ett av hullene til hjulboltene samtidig som du drar rundt trommelen så vil du finne et lite tannhjul,det er justeringen bruk et flatt skrujern til og vri på dette hjulet så enten slakker eller strammer du bremsebandene skru helt til det ikke går lenger. strammer du sitter selvfølgelig trommlene enda fastere og du må skru andre vei. regner selfølgelig med at du ikke har handbrekket på mens holder på. du må ha en god lommelykt da justeringshjulet kan vær vanskelig og se pga mye bremsetøv

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...