Gå til innhold

el.super charger


artax
 Share

Anbefalte innlegg

Vel, TVILER på at den leverer nok luft til selv en 1.8l.. Hadde du satt den på en 1.1l opel corsa kan det være den hadde klart å gi litt mer luft enn den suer orginalt..

Har du sett di andre lignende kittene? Har hvertfall sett 1 kitt hvor det leverer 6500l luft i minuttet, hvis ikke hukommelsen er feil bruker en 2l bmwmaskin 13000l med luft i minuttet. Så hvordan går det regnestykket opp?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dere som vurderer dette burde lese litt om luftrykk, ram-air ol. En bekjent prøve dette på sin N/A trimmede M20 maskin. Strekking av rør fra innsug til lmm og videre til lykteinnsatsen (tok ut fjernlyslykta) og satte på en konisk filter helt fremst. Dette hjalp visstnok noe merkbart i høyere hastigheter (lufttrykket/motstand øker). I tospann med portet innsug, in og utblås porter i toppen + grenrør så var dette en fin kominasjon.

Har ingen tro på at den "turboen" kan være noe mer effektiv enn å tilføre mer luft i motorromet/avlede mer luft.

Dere som tviler kan hvis det la seg gjøre skru av panseret, og strekke LMM med filter over panserhøyde (i fri luft) og tråkke ned gasspedalen. Da merket ihvertfall jeg forskjell etter 100km/t.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...