Gå til innhold

kmstand E36, juks eller ei..


k1t
 Share

Anbefalte innlegg

Kikker litt på noen E36'er nå, bilen det her er snakk om er en 96 318 tds touring, gått rundt 265 000.

Bilen er importert , og er litt skeptisk til om den har gått lengre, men mener å ha lest noe sted her inne at man kan se det om noen har tuklet med km lengde på E36.. Noen som vet? OG IKKE TROR!!!!

Takker for svar :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

På e36 er det veldig enkelt å skru km. Så det det er vanskelig å finne ut hva den egentlige km skal være, men ellers ser du på slitasje på ratt, pedaler, interiør etc og må lage deg en mening ut fra dette hvor mye bilen kan ha godt. 265tusen virker jo passe ærlig. Det er jo nesten 27.000km i året i snitt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Man kan sjekke om det er bytta instrument på bilen ved å holde inne trippteller-knappen og slå på tenninga. Da kommer det opp en del tall. Ikke tro at det første tallet som kommer opp er den riktige km-standen..det er bare delenr'et på instrumentpanelet (som regel et tall mellom 350-360.000). Det er tall nr4 som dukker opp du skal se etter (5 siffer) da dette skal vise de 5 siste sifrene i chassinr'et ditt.. Hvis dette ikke stemmer med chassinr, så kan du være bombesikker på at instrumentene er bytta....men du kan dog ikke være bombesikker på at det ikke er tukla med selv om chassinr skulle stemme..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...