Gå til innhold

e46 318i og e30 318is m-tech2 VURDERES Solgt, el byttes i m3


Gjest
 Share

Anbefalte innlegg

mye stensprut i panser, klarlakk flasset av på ene for skjerm og på en str med en 5`r på vingen. er bitte litt lakk rust i hjul buen bak, og litt i den forskjermen som klarlakken har løsnet på. fremtidige planer er hellakkering med rust fjerning, og k-mac demper lager forran og effektanlegg. men da stiger prisen deretter og tviler på den blir solgt hvis jeg gjør dette. har allerede brukt alt for mye tid å kr på den.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

har sagt nei til bud på 40! sett flere blitt solgt for 35 - 40 som IKKE har alt av deler nytt og værtfall ikke har m-tech 2!! har ikke sett en eneste en av 318is e30 som har det orginalt her til lands... høyeste bud hittil er på 45, men han måtte se på den først.. prisen stiger ytligere når den nyoverhalte motoren blir satt i.. er 10000kr i påkost det å... diff sperre og nye bremser rundt om fikk den for noen uker siden å....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

k-mac fjærbeis lager og xenon lys i splitter nye linselyker skal på også innen sommern kommer.. blir den beholdt skal den også hel lakkeres.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

45 er ett bud på bilen nå. å han har sett på den.. etter den er lakkert og har fått den nyoverhalte motoren så selges den ikke før om ett par år hvis ingen kommer med 55..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...