Jump to content

få bort dugg i lykta foran


bmwhans
 Share

Recommended Posts

bilen til modern har fått dugg i frontlykta. dette er riktig nok en 95' opel omega b, men tenkte jeg kunne høre her hvis noen har noen gode tips til hvordan få bort dette. har vel kommet dit pga en pakning eller noe? takker for tips!

Link to comment
Share on other sites

den har kommet inn der fordi den ikke er tett sansynlig hvis vet ikke om man kan åpne de lyktene jeg men du kan jo prøve og åpne den og tørke det bort også kjekke om hele er tett når du skrur den på plass igjen må være noe som ikke er tett i hvertfall;)

Link to comment
Share on other sites

har tidligere spurt ang dette problemet og de fleste sier at lyktene IKKE skal være tette, dem skal ha lufting sies det.

Jeg har fukt i mine lykter og dem er ikke tette orginalt , verkstedet sa også at de ikke skal være tette, dette for å slippe ut fukt, men det funker ikke helt hos m,eg , fukter hele tiden uansett, så kanskje det er bedre at de er tette, kanskje jeg skal ta av lyktene , ta dem inn å tørke dem , tette dem skikkelig å sette dem på igjen !!

Link to comment
Share on other sites

vil foreslå å bore et lite drenerings/lufte hull dersom problemet oppstår igjenn og igjenn, og det ikke nytter å få lykta helt tett med fugemasse o.l.. Har goe erfaringer med det.. Blir det da fukt i lykta, forsvinner den så fort pærene varmer litt:)Prøv å få hullet under, og skjermet fra direkte sprut osv..:)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...