Jump to content

Tregstarta 318 TDS 95Mod.


OKSE
 Share

Recommended Posts

Er det ingen som har nokon forslag???

Viss ein gløder ein gong når motoren er kald er den litt tregstarta, gløder ein 2 gonger kjem den med ein gong. Når motoren er varm må ein kinne i ca 10 sek. før den starter. Glødeplugger, returslanger er nye. :?

Link to comment
Share on other sites

Har litt erfaring fra disse motorene.. den forige jeg hadde av 318Tds var en 1996 mod. Den blei pluttselig svært treigstartet.. når den kom så kom den.. måtte kinne litt lenge.. men det endte til slutt med at blokka raste i motoren.. og det ble et rent helvete å skaffe ny motor.. Bmw har hatt en del problemer med disse motorene.. samme motoren som sitter i opel vectra 1.7 tror jeg hvis jeg ikke husker feil..

anyway.. du kan jo prøve å bytte glødeplugger.. hvor langt er motoren gått ?

Link to comment
Share on other sites

Lurer litt på om jeg ville ha starta med å sjekke gløderele/strøm til glødeplugger pluss hjelpepumpe i dieseltanken. Hadde hvertfall konsentrert meg om det enkleste først, i håp om at det ikke er dyre ting som hovedpumpe eller motor i seg selv.....

Ikke vet jeg hva man får ut av diagnose av denne type motor heller, men hvis det ikke koster mer enn noe hundrelapper, så er det jo verdt et forsøk, i stedet for å spekulere og feilsøke i ukesvis.

Link to comment
Share on other sites

Høres veldig ut som ett gløde problem ja. frua sin er også litt slik, men den er verst ved varm motor når den ikke gløder. Men må dra den litt på starteren ved kald motor også.

Så som Tore Diesel sier, start med de billigste tingene og jobb deg oppover.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...