Jump to content

Bensinlekk. haster


benger
 Share

Recommended Posts

Det har lukta ganske mye bensin i garasjen der bilen står for tiden. I går la jeg meg under og så at det drypte(drapp?) en del bensin. Ca et drypp i sekundet. Ser ut som om lekkasjen kommer fra bensinrøret som ligger inntil tanken på høyre side bak. Jeg ser det når jeg tar av bakhjulet på høyre side. Er det en omfattende jobb og bytte dette? eller er det en verksted jobb? Røret er ganske rustent, så det har antakeligvis rustet hull :?

Ganske kjedelig siden jeg fyllte full tank i går, så skal alt renne ut igjen. Virker ikke som det er så mye lekkasje når tanken ikke er full. Dette ble ikke oppdaget på eu kontroll for noen dager siden.

Link to comment
Share on other sites

Dette er et lufterør som går langs falsen på tanken og opp til stussen ved påfyllingsrøret, altså ikke tur eller returrøret. Heldigvis for deg. Bruk rørkutter og sett inn ett stykke med slange og klemmer.

Link to comment
Share on other sites

lufterøret ja, håper det ikke er verre! men renner det bensin i det røret når jeg fyller full tank da? får kjøre tanken tom, så får jeg begynne å se på det. det lekker ikke så ille når det er under halv tank igjen.

Men takk for svaret! =)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...