Jump to content

Lakkering av e34


John Kåre
 Share

Recommended Posts

Skulle gjerne hatt en helakkering til min e34, hadde tenkt å legge ca 12000 i lakkeringa.. noen som lakkerer som er interessert i en svart jobb?? helst fra sørlandet en plass da.. Må ta grunnarbeid også.. noe overflaterust på bakluka og i kanalene..

Link to comment
Share on other sites

Hvis du har lyst å ta en lang kjøretur, så lakkerer Kapp Billakkering på Kapp i Oppland bilen for 12-13000kr. Det fikk jeg pris på, på min E34. Det er ikke svart og alt er inkludert! Han tar bulker, rust og alt i den prisen. Akkurat lakkert litt på min nå, og jeg ble ikke helt fornøyd med noe, og da skulle han lakkere opp igjen det gratis og sa at jeg skulle si ifra helt til jeg ble fornøyd. Vil du ha nummeret dit, så si ifra :)

Link to comment
Share on other sites

Hva lakkeres for den prisen da? Motorrom og innsiden av dører også inkludert eller bare utvendig? Gjerne sende nummeret til meg også :)

Det vet jeg ikke altså... Men når han lakkerte for meg nå, så tok han veldig mye ekstra som jeg ikke hadde sagt han skulle ta, men han tok det, fordi det var steinsprut og sånt på det, så det var jo fint. Så hvis du demonterer innsiden av dørene og sånt, så skal han nok ikke ha noe ekstra for å sprøyte over de. PM sendt :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...