Jump to content

Motorfusk:(


cmito
 Share

Recommended Posts

Heisann!

Har en e36 med en M50b20motor som jeg nå har fått problemer med at den har begynt å fuske.

Kjørte bilen sist på torsdag, og den sveiv så og si helt fint, eneste som jeg la merke til var at det var et lite fuskeslag et par ganger. Parkerte bilen på kvelden da, fordi jeg skulle være sjofør for noen neste dag. Etter det så stod bilen helt til Lørdag, merket da at bilen fusket noe voldsomt. sviver mest som en v8'r på tomgang, og høres ut som en boxer når man gir på. Har prøvd med kondensfjerner, men til ingen nytte :( Syns også at bilen var litt varmere enn vanlig.

Har også gått over motoren, og sprayet startgass på slanger og koblinger, for å sjekke om den sugde falsk luft, men det var det ikke.

Tok av KN filteret og vasket det, samt at bilen fikk avkjølt seg en halvtime. Da sveiv den ganske greit i 3-4min, men så begynte den å fuske igjen. (Er forresten regnvær om dagene)

Har også lagt merke til den siste uka at det har luktet litt brendt olje av og til. Har sjekket for lekkasje, men ikke sett noe. Har også peilet olja, og kan ikke se at den har minsket noe. Men lurer på om det kan være olje som har lekket inn til pluggene som kan være problemet?

Hva annet kan det være?

Link to comment
Share on other sites

Heisann!

Har en e36 med en M50b20motor som jeg nå har fått problemer med at den har begynt å fuske.

Kjørte bilen sist på torsdag, og den sveiv så og si helt fint, eneste som jeg la merke til var at det var et lite fuskeslag et par ganger. Parkerte bilen på kvelden da, fordi jeg skulle være sjofør for noen neste dag. Etter det så stod bilen helt til Lørdag, merket da at bilen fusket noe voldsomt. sviver mest som en v8'r på tomgang, og høres ut som en boxer når man gir på. Har prøvd med kondensfjerner, men til ingen nytte :( Syns også at bilen var litt varmere enn vanlig.

Har også gått over motoren, og sprayet startgass på slanger og koblinger, for å sjekke om den sugde falsk luft, men det var det ikke.

Tok av KN filteret og vasket det, samt at bilen fikk avkjølt seg en halvtime. Da sveiv den ganske greit i 3-4min, men så begynte den å fuske igjen. (Er forresten regnvær om dagene)

Har også lagt merke til den siste uka at det har luktet litt brendt olje av og til. Har sjekket for lekkasje, men ikke sett noe. Har også peilet olja, og kan ikke se at den har minsket noe. Men lurer på om det kan være olje som har lekket inn til pluggene som kan være problemet?

Hva annet kan det være?

ta å leit litt rundt her på forumet etter lignende tråder. for å si det sånn så er du ikke alene. har selv en 5 siders lang tråd om min M50b25 som har fusket. du lærer faktisk en god del av dette. finnes også en samletråd om M50..

Lykke til.

tips: sjekk plugger og coiler... kan være en eller flere sylindre som ikke hender med...

Link to comment
Share on other sites

Heisann!

Har en e36 med en M50b20motor som jeg nå har fått problemer med at den har begynt å fuske.

Kjørte bilen sist på torsdag, og den sveiv så og si helt fint, eneste som jeg la merke til var at det var et lite fuskeslag et par ganger. Parkerte bilen på kvelden da, fordi jeg skulle være sjofør for noen neste dag. Etter det så stod bilen helt til Lørdag, merket da at bilen fusket noe voldsomt. sviver mest som en v8'r på tomgang, og høres ut som en boxer når man gir på. Har prøvd med kondensfjerner, men til ingen nytte :( Syns også at bilen var litt varmere enn vanlig.

Har også gått over motoren, og sprayet startgass på slanger og koblinger, for å sjekke om den sugde falsk luft, men det var det ikke.

Tok av KN filteret og vasket det, samt at bilen fikk avkjølt seg en halvtime. Da sveiv den ganske greit i 3-4min, men så begynte den å fuske igjen. (Er forresten regnvær om dagene)

Har også lagt merke til den siste uka at det har luktet litt brendt olje av og til. Har sjekket for lekkasje, men ikke sett noe. Har også peilet olja, og kan ikke se at den har minsket noe. Men lurer på om det kan være olje som har lekket inn til pluggene som kan være problemet?

Hva annet kan det være?

ta å leit litt rundt her på forumet etter lignende tråder. for å si det sånn så er du ikke alene. har selv en 5 siders lang tråd om min M50b25 som har fusket. du lærer faktisk en god del av dette. finnes også en samletråd om M50..

Lykke til.

tips: sjekk plugger og coiler... kan være en eller flere sylindre som ikke hender med...

Har du noen url?

Link to comment
Share on other sites

Har du sjekket vann / kondens i bensinfilteret?

I bensintanken ligger det vel en fordypning som skal ta opp evt vann og rusk også. Dette kan komme frem ved "feil" type vær.

Sliter veldig med det selv. Bilen går som en klokke på fine dager, men når den har stått noen dager i ro på halv tank så danner det seg ufattelig fort kondens. Har funnet vann i filteret flere ganger selv om jeg drenerer.

Håper det blir sommer FORT! :lol:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...