Jump to content

monterte chip på m5 en i dag.


toomas
 Share

Recommended Posts

monterte chip på m5 en i dag og kjørte en tur rolig så den ble varm. så tok jeg den ut på noen landeveier og prøvde ut om det gikk noe bedre. og det gjorde det helt klart bilen begynte og dra en del del tidligere og fungerte meget bra. når jeg kom hjem og stoppa utenfor jaget den litt på tomgang for så og stoppe. startet den igjen og den vil ikke gå på tomgang. sjekket over motoren for vakum lekasjer og sjekket og tomgangs regulatoren. men fannt ikke noe. startet den opp igjen og da var allt bra helt til den ble varm da begynte samme tullet igjen.. skal bytte til orginal chip igjen i morra og sjekke åssen den er da men tenkte først og høre litt her om noen hadde vært borti samme problem.. så da lurer jeg på om det er noen her som har peil? på hva det kan være? dårlig chip eller kan det være lamda ? noe annet?

Link to comment
Share on other sites

fannt ut av problemet. viste seg at når hjernen har vært helt ute må den kjøres inn igjen for at gass spjeld sensor og en del andre ting skal virke bra fordi de er selv lærende. førhørte meg på et autorisert bosch verksted. og nå har bilen slutta med det tomgangs tullet så da er jo allt bra .

Link to comment
Share on other sites

Hm...

Jeg har vært borti noe av det lignendes... På noen biler jeg har plukket av batteri polen så har hjernen nullstilt spjeldet på en måte. For spjeldet justerer seg litt etter hvert som det legger seg litt sot på det.

Etter å ha tatt av polen sto gass spjeldet feil på tomgang så den ville ikke gå. Jeg sprayet rett å slett noe avfetting på gass spjeldet å tørket av det lille sotet som var der og problemet var løst.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...