Gå til innhold

BMW 535iA selges


Tomba
 Share

Anbefalte innlegg

1997 modell BMW 535iA sedan selges. km 145000. V8, 235HK. Barritz blå metallic. 18" sommer, 16" vinter. Comfortstoler, Navi, TV, El-speil/sete/ratt med memory, el takluke, steptronic, Xenon, angeleyes og 2001 baklykter. parkeringssensor, servicehefte, akkurat EUgodkjent og tatt inspeksjon II.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

har ikke sett noe rust på den. og ingen bulker, bare noen MINI-kjøpesenterbulker.. sånn du må se mot solen, for å se dem liksom. pris? vet ikke hva noe sånnt er verdt, men rundt 220000 kanskje?

skal sjekke i kjøreboken hvilket anlegg det er. bra lyd, men det er ikke den med sub. Det er tv/navi og cdveksler, noen som kan si hvilket anlegg det er da, kanskje? er ikke så inne i det der...:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

har sammenlignet litt med 535 og 540 så jeg syns prisen er grei. ikke mange av E39 med denne fargen og utstyret, samt lav kmstand. men om noen er seriøst interessert så kan prisen selvfølgelig diskuteres, om det ikke er innbytte. bilen ble EU godkjent forrige uke, samt inspeksjon 2 tatt. Har igrunn ikke så lyst å selge den, men går snart over til firmabil. Skulle heller brukt denne i jobben :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...