Jump to content

Grøftelys spørsmål på e34


Astri
 Share

Recommended Posts

Eg lager en tråd om det her og eg, sjøl om eg har spurt om dette i tråden min og.

Me kikka litt mer rundt grøftelysa og da fant me ut at jeg har ikkje relê til grøftelys. Selv om bilen kom med grøftelys originalt. (se utstyrslista jeg la ut tidligere) Og ikkje kunne me finne noe sikring til grøftelysa heller. Det ligger ledningsnett til grøftelys og alt, men de funker rett og slett ikkje.

Da lurte eg på; E det nødvendig med relê eller sikring til grøftelysa? Om eg legger opp ny ledning opp til bryteren, går det bra uten relê, eller kommer det til å bli for varmt og kanskje smelte/kortslutte?

Link to comment
Share on other sites

Jo det står det i utstyrslista mi at den kom med det originalt, men om de har bytta sikringsboks etter at den var krasja aner eg ikkje. Det må ha skjedd før den kom i mine hender. Er det noen annen plass det releet kan ligge da?

Link to comment
Share on other sites

Hadde problem med tåkelysene på min e34, eg måtte bare kjøpe et tåkelyslednigssett på biltema, for styringen til tåkelysene ligger inne i en hjerne i sikringsboksen som koster ca 3000 ny:( det er ikke noe eget rele til tåkelysene...

Link to comment
Share on other sites

For å være litt kverulant.. hehe Men jeg kan overhodet ikke tro at hele lasten til grøftelysene går igjennom bryteren. Dette må være relèstyrt, slik alt annet av utstyr som er på bilen. Noen som sitter med el-skjema for dette ? Haynes på nett. f.eks..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...