Jump to content

godkjenning felger BT


glennb
 Share

Recommended Posts

Skal som regel ikke være noe problem å få godkjent felgene uten papirer, så lenge du holder deg innenfor rulleomkrets å sporvidde...

Snakket med BT i dag om bl.a dette å da sa de at så lenge de kan lese av bredde å høyde på felgen så er det ingen problemer, men det er jo sikkert de som er mer firkanta også... ring til stasjonen du skal til å spør, da er du sikker!

Link to comment
Share on other sites

Som hovedregel gjelder:

Dersom felgene foran og bak har forskjellig størrelser, og disse størrelsene IKKE er i samsvar med kombinasjoner bilens merkefabrikant har typegodkjent bilen med, SKAL felgen foran, med det aktuelle innpress og aktuell dimensjon være godkjent til den aktuelle biltype i KOMBINASJON med felgene bak, og deres innpress, og dimensjon..

Bare det å få godkjent felger kan jo være ett helvette siden det må foreligge godkjennelsespapirer på felgene til bilen..Allerede der har du innsnevret valgene dine av felger til noen få.. Om du skal få det godkjent i kombinasjon, da leter du eter noe svært svært få felger..

Er ikke umulig, men besiktigelsesmannens oppfattelse av "skjønn" kan ofte variere litt på dagshumør..

I utgangspunktet er det reglene ovenfor som gjelder, at alle endringer på en bil skal være godkjent hos ett testorgan som blir brukt som veiledene innenfor EØS...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...