Jump to content

Få ut baksete og et panel, e46. Håber på raskt svar..


Oslo
 Share

Recommended Posts

Holder på å installere forsterker i bilen i kveld, men føler meg litt dum, jeg får ikke ut baksetets rygg....

Der skulle være 2 skruer nederst i hjørnet, ved selefestet tror jeg, men jeg finder de ikke....virker også som setet sitter fast på midten, rett under der hvor den midterste nakkestøtte sitter, har dette forbindelse med et par "rare" skruer der sitter i koffertrommet??

Ellers kan jeg kanskje la kablen gå igjennom det store hullet der er igjennom under armlenet, men da får plastpluggen der holder teppet i koffertrommet kanskje ikke plass...

Også, tenkte jeg skulle la kablen gå på høyre side av bilen, sikkert ikke det smarteste heller for ved føttene foran, oppe under sitter et plastdeksel jeg ikke helt kan se hvordan skal komme av...kanskje det letteste er å bruke venstre side av bilen....

Radioen skulle demonteres ved å ta av dekorasjonslisten der løber under ventilasjonsåpningene i midten, der skulle sitte skruer, sant? Listen skal bare vippes av?

Link to comment
Share on other sites

Takker, er utført.

Er der virkelig ingen der vet hvordan bakseteryggen tas ut da....

Også, etter å ha tatt av b-stolpens panel (ja, jeg vet, trengte ikke det!!) hvordan får man det på igjen? jeg har nesten ødelagt den ene av de to plastdingser der sitter for neden, får den ikke ut, og panelet kan ikke settes på uten de blir tatt av og satt på panelet først, tror jeg....må vel kjøbe nye plastpropper da, eller?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...