Jump to content

m5 fanger e39


bmwt
 Share

Recommended Posts

Hva i svarte feiler det deg bmwt? Kan du gjette hvem jeg er forresten? Er ikke dummere enn at jeg googlet navnet ditt her om dagen og fant en link til bimmers. Ser jo nå hva du driver med, og har for sikkerhets skyld vært i kontakt med andre du har lurt bare for å få det bekreftet. Hvis du enda ikke har skjønt hvem jeg er så er det jeg som er eier av den touringen du skryter av på lista di. Jeg er med andre ord også eier av den fangeren du nå prøver å selge unna!

FANGEREN OG FJØRENE SKAL VÆRE HOS MEG INNEN MANDAG TIL UKA. HVIS IKKE VIL JEG BRUKE ADSKILLIG AV MIN FRITID PÅ Å ADVARE ANDRE HER PÅ BIMMERS OM HVA DU DRIVER MED. SOM SAGT: INNEN MANDAG FØRSTKOMMENDE. ELLERS VIL FLERE ENN DE SOM SER DENNE TRÅDEN FÅ REDE PÅ DETTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

kommer vell en liten beklagelse fra denne personen ja som skrev dette. her er en misforståelse ute å går. så denne er fortsatt tilsalgs. å når det blir skrevet lurer,så får du spesifisere det. aldri lurt en kjeft her inne. eneste som har vært et problem gjaldt en motor som ikke var i den stand jeg trodde,men dette er ordet opp i. så det er rimelig leit du ikke sjekker alle fakta før du ødelegger tråden.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...