Jump to content

Hjelp med ABS+Airbag og carsoft problemer!


2takt
 Share

Recommended Posts

Hei,

Byttet speedometer på bilen for litt siden pga. det gamle sluttet å virke.

Men når jeg byttet om begynte det å lyse i både ABS og airbag lysene på bilen, har alltid trodd at det ikke var abs på bilen for den har aldri virket.

Men var på BT og skulle godkjenne senkesett, da kommenterte kontrolløren at det lyste i displayet på abs'n også fant han abs følere og pumpen...

Tingen er at når jeg tar diagnose på ABS eller Airbag så får jeg bare

"module does not respond." Får tatt diagnose på alt det andre, der har jeg vært og slettet feilkoder før.

Noen som har en ide om hva som kan være feil?

Er det noe styreenhet på de, en "hjerne" som kan ta kvelden?

Link to comment
Share on other sites

Hei,

Byttet speedometer på bilen for litt siden pga. det gamle sluttet å virke.

Men når jeg byttet om begynte det å lyse i både ABS og airbag lysene på bilen, har alltid trodd at det ikke var abs på bilen for den har aldri virket.

Men var på BT og skulle godkjenne senkesett, da kommenterte kontrolløren at det lyste i displayet på abs'n også fant han abs følere og pumpen...

Tingen er at når jeg tar diagnose på ABS eller Airbag så får jeg bare

"module does not respond." Får tatt diagnose på alt det andre, der har jeg vært og slettet feilkoder før.

Noen som har en ide om hva som kan være feil?

Er det noe styreenhet på de, en "hjerne" som kan ta kvelden?

Det speedometret du satt i er vel ikke fra e facelift utgaven?

Hvis det er facelift så vil disse lampene lyse selv om abs-asc er i orden.

Det kan lyse også hvis en av abs-sensorene er gåen..

Link to comment
Share on other sites

Alt jeg vet er at det kommer fra en stasjonsvogn, vet ikke årsmodell...

Men er noen forskjeller på det da, står ikke tall på tankmåleren men 1/2 osv.

også går ikke speedoet like langt husker ikke akkurat tallet nå, men det gamle gikk lenger.

Men ABS'en er det jo noe feil på, for hjulene låser seg bare hvis jeg trykker hardt nok på pedalen...

Men det lyser jo i airbag lyset også, hvis det var airbag andre steder enn på rattet på den bilen jeg fikk speedoet fra vil det lyse da ?

Får jo ikke noe kontakt med hverken abs eller airbag med carsoft, men vet jo aldri med det der er jo flere ting som ikke virker på det pgrammet....

Link to comment
Share on other sites

Er mange som har problemer med "tidlige" utgaver av BMW og Carsoft, meg inkludert.

Etter som jeg har forstått så er det bare noen få moduler som går an å lese av med Carsoft (Speedo, Airbag bl.a), mens de andre modulene kommer opp med "module does not respond".

På modeller som kom senere enn 1995 har jeg klart å lese av flere moduler med, så er nok Carsoft som ikke har støtte til de tidlige styringsenhetene eller noe slikt.

Dette er hvertfall min erfaring, og vet at det er mange som sliter med det samme som deg.

Link to comment
Share on other sites

Det er ikke carsoft som er problem. Det er instrument cluster som er fra en ann bil. Instrument cluster har det gamle VIN og SA koder fra den gamle bilen. Når du setter på din bil som har forskjellig VIN og SA fra det gamle bilen. Derfor lyser både ABS og AIRBAG. Du må kode VIN og SA in på den nye speedeometer.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...