Jump to content

motor problemer med e39 525 tds


knooot
 Share

Recommended Posts

når bilen er kald å jeg skal starte så stopper den bare igjen 3 4 ganger, så når den endelig går så går den veldi ruskete og hakkete. å er helt uten motorkraft helt til den blir driftsvarm, da blir den helt fin. noen som har vært borti dette??

Link to comment
Share on other sites

Har ikke vært borti akkurat dette problemet før nei, men tror jeg ville satsa på en diagnose. Mulig de finner ut at det kan være noe muffens med 1 eller flere dyser.

Ble bilen slik ganske plutselig, eller har den vært slik hele tiden i ditt eie?

Link to comment
Share on other sites

ble sånn plutselig. eller først skjedde d en gang, så var den fin noen uker. så skjedde d en gang til å var bra en ukes tid. men nå er d hver gang jeg skal starte når bilen er kald.. må nok ta en diagnose ja, men litt dumt siden bilen brukes hver dag å jeg er på jobb :shock:

Link to comment
Share on other sites

ble sånn plutselig. eller først skjedde d en gang, så var den fin noen uker. så skjedde d en gang til å var bra en ukes tid. men nå er d hver gang jeg skal starte når bilen er kald.. må nok ta en diagnose ja, men litt dumt siden bilen brukes hver dag å jeg er på jobb :shock:

Så du har null startproblem når den er varm, går akkurat som den skal når den er varm, og den stopper heller ikke når du er ute å kjører?

Kan minne litt om en eller annen føler som er gåen også, men har som sagt ikke vært borti slike symptomer før.

Var en tempføler som var gåen på min 325 tdsa, men da gikk den altfor høyt på tomgang til tider, hadde ikke startproblem eller ruskete gange.

Link to comment
Share on other sites

Høres nesten ut som om en temp. giver fra motoren er deffekt og dermed ikke føler at motoren er kald slik at kaldstartfunksjonen ikke aktiveres??

Tenker på den gamle dieselen vi har på jobb hvor du nesten på gi gass under oppstart og gjør du ikke det går den veldig rufsette og vil ikke holde seg gående. Men der har du derimot en skrue for å skru opp tomgangen :)

Link to comment
Share on other sites

helt fin når den er varm. starter og går helt fint da. men når jeg skal starte den når den er kald så stopper den bare til begynne med, går ikke å gi gass heller. stopper uansett. så etter noen ganger så går den, men veldig hakkete å er veldig treig. men når den blir varm så blir den plutselig helt fin å da er den bra helt til den blir kald igjen.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...