Jump to content

E34 525 TDS Glødeproblem 93 mod med 96 motor/drivverk


KarenMarie
 Share

Recommended Posts

Ja da har det seg slik at glødelampen ikke lyser lenger når jeg skal starte, og bilen er veeeldig tungstartet?!

Noen som vet hva feilen kan være, eller hva jeg kan gjøre for å finne feilen eventuellt?

Å tar motoren mye skade av at den ikke gløder i starten?

Venter som oftest mellom 5-10 sek før jeg starter bilen, men likevell..

Takker for alle svar!

Mvh

Karen

Link to comment
Share on other sites

du kan nå sjekk under lokker på høyre side på bilen innved torpedoveggen, den sitter i 4 stjerneskruer, der sitter også styrenheten til bilen, men også rele og sikring til glødinga, mener rele er lilla :)

at den ikke gløder, så blir nå veldig tungstartet bil eller ikke start i d heletatt og sliter på starter og batteri ;)

Link to comment
Share on other sites

ettersom lampa ikke lyser i det hele tatt er det godt mulig at det er temp sensoren din som har tatt kveld. denne sitter på innsugssiden i toppen, et stykke bak. mål denne, evt les av med dis og se om den viser sannsynlig temperatur.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...