Jump to content

Bmw E39 520 starter ikke


steiney
 Share

Recommended Posts

Hei!

Jeg har fått et problem som haster litt, og som jeg ikke finner ut av.

Jeg kjørte i går kveld, og da slutta bilen og tenne et lite sekund i det jeg jeg ga gass og skulle til å gi på ut av et kryss. Men etterpå det var den like fin. Muligens en smule dau på lavt turtall.

I dag så gikk bilen som den skulle igjen, men så stoppet den plutselig mens jeg kjørte. Jeg startet bilen igjen og den gikk fint, men så satt jeg den i drive så kvælte den seg.

Etter det fikk jeg ikke starte igjen. Så jeg dro å kjøpte nye plugger, og når jeg skulle ta en siste test før jeg byttet pluggene så startet den jaggu meg igjen. Pluggene ble byttet, og bilen gikk fint.

Men to timer etterpå så stoppet jeg den, og da ville den ikke starte igjen. Så det endte til syvende å sist hjem med viking.

Når jeg prøver å starte den er det akkuratt som om det skal til å starte et lite sekund, men så er det null tenning igjen. Og hvis jeg venter noen minutter, så er det akkuratt som om han skal til å starte igjen. Men så er det ikke sjans.

Jeg har sjekket sikringene, og de er ok.

Også har jeg sjekket om jeg får noe bensin ut av ventilen på innsprøytningen, men der var det helt tørt. Så jeg mistenker bensinpumpa, eller noe lignende.

Er det noen som vet hvilket rele som er til bensinpumpa, og som har vært borti problemet tidligere?

:)

Link to comment
Share on other sites

Den går frem til at rett trykk er bygget om. Dette gjelder kun når tenning er på. Når bilen går, så går den hele tiden, men det er da vanskelig å høre. Lydene fra bensinpumpen du nevner Bjørnar, det er da helt normalt.

Link to comment
Share on other sites

Den går frem til at rett trykk er bygget om. Dette gjelder kun når tenning er på. Når bilen går, så går den hele tiden, men det er da vanskelig å høre. Lydene fra bensinpumpen du nevner Bjørnar, det er da helt normalt.

Okey, da er vel bensinpumpa OK.

Har kjørt carsoft diagnose, får ikke noen feilmeldinger i DME. Men fikk feilkode på EWS'n kor det sto at den ikke kjent igjen nøkkeln. Sletta den feilkode og regna med at det var det som var feilen, men den feilkode dokka ikje opp igjen.

Link to comment
Share on other sites

Brodern fikk henta bilen til et verkseted, der ble løsninga å ta ut pluggene og varme dem opp. Så starta fint etter på...

Så renger med at det var samme problemet som wabby beskriver sist i denne tråden, http://www.bimmers.no/viewtopic.php?t=121981&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=nabolaget+bensinlukt

og som det skrives om i denne tråden http://www.bimmerwerkz.com/forum/5-series-e12-e28-e34-e39/e39-flooded-will-not-start-53281.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...