Jump to content

BMW e34 elektrisk feil? Haster!!


Jholmseth
 Share

Recommended Posts

tjena!

Har fått et forferdig irriterende problem med bilen min! Denne helgen har jeg og en kompis innstallert anlegg i bilen. Sub og forsterker. MEN, det er et eller annet som fucker opp ting ](*,) Vi var ferdigkoblet med anlegget og skulle fyre i gang råskapet, da jeg ser at bensinmåleren plutselig står på ca 60 liter (har bare 20l ca) tempraturmåleren går mot maks og motoren begynner så smått og jage på turtallet når den står på tomgang. Alt dette skjedde etter at vi har koblet inn anlegget. En av mistankene er dårlig jording? kan det være det? Av å til så detter bensinmåleren ned til 20l igjen. Tempratur måleren lever sitt eget liv og viser maks, selv om ikke motoren koker. ](*,) I sta prøvde vi å skru av forsterker/spiller osv. og satt på alt av lys,varme osv og da døde motoren helt ut. Kan det vær dynamoen som leverer for lite?

Setter pris på svar! :)

Link to comment
Share on other sites

har samme bil som deg, touring vell å merke, og min har begynt å jage. Jeg skal bytte tennplugger, og se på coilene om det er noe med dem.

Men om dynamoen lader for lite, blir alt det elektriske veldig rart, fes en kompis med mercedes hadde en dynamo som alt var feil med. Xenon lyktene blinka og diselpumpa gikk mens alt var av.

Hvis du har lavere spenning på batteriet når motoren er på, er det dynamoen som er gæli, blir volten høyere er den OK.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...