Jump to content

Dørlåser/sentrallås funker ikke E34


Roy Drage
 Share

Recommended Posts

Kjøpte for en måneds tid siden en 1988 mod 525 og har nå fått trøbbel med låsene på bilen...

Til og begynne med fungerte sentral låsen, eneste som var litt merkelig var atnår jeg låste bilen og slapp nøkkelen låste bilen seg oppigjen, så låste jeg den igjen og da var den låst.

Når jeg låste oppigjen en stund etter på, gjerne ved arbeidsdagens slutt fungerte det utmerket.

Så begynte låsen på førerdøren å klikke, fungerte bare av og til, men da var det bare å låse opp på pasasjersiden så åpnet den alle dørene.

Helt til forrige helg, da går det bare an å låse førerdøren, har ikke sjangs å låse opp med nøkkel fra utsiden, går jeg over til pasasjersiden får jeg åpnet bare denne døren.

Låsen på venstre bakdør sitter helt fast mens den høyre bakdøren går låsen lett...

Tok av dørtrekket på førersiden i dag og demonterte alt som har med lås og gjøre, låsekassen fungerer utmerket, mens det virker som om det er noe som glepper på låsesylinderen, demonterte den til jeg satt med selve sylinderen i hånden uten å se noen som var brukket eller ødelagt, satte dette sammen igjen og nå klarer jeg så vidt å låse opp døren med nøkkel, må vri nøkkelen laaangt mens jeg drar i håndtaket.

Sentrallåsen er fullstendig død, har lett etter brente sikringer men finner ingen. Både fremme og under baksetet... Bilen har stått i ro i 2 år i følge forrige eier, kan dette være nok til at låsene klikker når de blir brukt?

Noen som har forslag? Har ikke sjekket releet for jeg er ikke sikker på hvor det sitter... Men må vel uansett se meg om etter nye låser...

Hva kan jeg forvente og måtte betale for låssylindre til fordører og baggasje samt sentrallås motorer komplett med nøkkel?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...