Jump to content

Orginal Kasettspiller -> BMW buisness CD-Spiller E39


Litejk
 Share

Recommended Posts

Jeg har kjøpt meg en cdspiller til E39'en min. Denne er brukt og har vert i en 98-modell 540. Jeg har fått koblet til CDspilleren, men vet ikke hvordan jeg skal koble Radioenheten til Cdspilleren.

Går ut ifra at det skal være en kabel fra kontrollenheten og til cdspilleren. For i Cdspilleren er de samme koblingene som var inn i Radio'en jeg hadde i bilen fra før. Legger ved noen bilder over den ene ledninge jeg kjøpte, som jeg trodde jeg skulle klare å fikse til. Samt noen bilder av koblingene her og der...

Noen som vet noe? Viss dere vet hvilken kabel jeg evt trenger så bare kom med det!

q7fqrzyuefurtaay47a6.jpg

ih3iq3pbejojppvi1cum.jpg

uc26irxhmv006af8abgo.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Hei, de to ledningene som er for seg sjøl, skal inn bak i sikringsboksen, lilla på nr 88 og den andre på nr 50 ( ta ut sikringsboks og se bak på den, er nr med liten skrift. de 3 andre skal inn i en boks under sikringsboksen, de skal puttes inn i ledig skinne ved siden av samme farge som er på hver ledning. tror boksen er hvit, og det staår mange ledninger der ifra før, men se etter tilsvarende farger, og sett de ved siden av ( er som regel endel ledige stikk, til samme farge. Så cd skal IKKE kobles sammen med radio.

Link to comment
Share on other sites

Faens drit.. Får ikke de sikringsledningene inn i boksen. Nett som det ikke er plass å få de inn! Og jeg er redd for å ta for mye i! Er det en hemmelighet med å presse de inn?

Og dessuten, jeg finner ikke den andre boksen... Noen som vet hvor den andre boksen er, som angivelig skulle være hvit!?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...