Jump to content

Forskjeller på ledningsnett e30 325 86-89mod


Stian Børresen
 Share

Recommended Posts

Jeg er ute etter å vite forskjeller på ledningsnett til de forskjellige årsmodellene. Jeg sliter med lysene på e30'n og mistenker at noen har vært å kobla litt. Har muligheten til å få kjøpt ledningsnett til bilen men jeg må vite nøyaktig hva det er jeg må ja.

Det er forskjeller på ledningsnettene, det vet jeg i forhold til stor kjørecomputer osv osv.

Spørsmålet mitt er hva må jeg ha for å få med hele lys systemet bortsett fra bakdelen på bilen?

Jeg har også slitt med at turtelleren ikke fungerte og ville derfor prøve en kabel i pin9 kontakten i motorstikket. Det er laget kobling i bilstikket men i motorstikket er det ikke laget pin som treffer bilen sitt stikk.

Mye spørsmål men jeg håper likevel på et hurtig og godt svar siden det haster litt å få alt av lys til å fungere mtp EU Kontroll og skilter.

Link to comment
Share on other sites

Har denne selv men det virker som det ikke er rette ledningsnettet i bilen eller at noen har koblet på egen hånd. For lysene virker sånn at de går på kjørelys ved tenning. Reagerer ikke på bryter. Jeg har ikke kobla om noe men nå fungerer plutselig lysene på park og ingenting annet. venstre baklys og bremsebelegg? lyset i dashen lyser hele tiden om tenning er på eller av, med eller uten nøkkel og uavhengig av lysbryteren.

Jeg må si at jeg skjønner fint lite av det der og jeg begynner å bli noe lettere irritert siden jeg ikke får godkjent bilen pga dette lys tullet.

Har noen et ledningsnett liggende til en 88-91mod med største kjørecomputer? Tenker da på et som IKKE er fikla med på noe slags vis.

Kunne tenkt meg å sett på et som var helt og sjekket det opp mot mitt eller evt bytta hele nettet ved å klippe av det som går fra A stolpen på førersiden og skjøte et nytt et fra det punktet (gidder ikke rive ut alt av ledninger som går bakover i bilen).

Det er sikkert en bagatell å få dette fikset, men jeg ser helst at alt fungerer som det gjorde orginalt. Jeg kan jo kjøre ledninger fra bryteren direkte for å få lys men det blir mye mere ledninger..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...